Soğan Kürü Yardım

arkadaşlar ben soğan suyu içtim 15 gün düzenli olarak sabah akşam. şimdi adet olmayı bekliyorum ama hiç akıntım falan yok. soğan suyu içmeden önce akıntım vardı onlarda kesildi. 11-12 gündür göğüslerim acıyor. soğan suyunun etkisi olabilir mi sizce ?

Aynı durum bende de var, benim 6. Günüm kürde ama seninde söylediğin gibi akıntım vardı küre başlayınca durdu. Demekki her bünyede işe yaramiyor

Bende bu ay sogan kürünü 9 gün uyguladım.Yumurtlama günüme gelince içim rahat etmedi bıraktım.Bakalım sonuc ne olacak.baska uygulayan varmı acaba?bat 17
Selam ayni weyleri yapmiwiq bende senin kimi yumurtalama gunune 1 gun qala burakdim icmedim .sizde wu an nasil uzi getdinizmi ?

Selam ayni weyleri yapmiwiq bende senin kimi yumurtalama gunune 1 gun qala burakdim icmedim .sizde wu an nasil uzi getdinizmi ?
merhaba sonucu 5 gun sonra gorecm bakalim.simdilik sadece beyaz akintim var.ama zaten ilk kullanimdan sonra hamile kalinacak diye birsey yokmus.senin bat kac?

Evet canim bu ayin 10 u getdim 2 yumurtaliqda vardi 18 mm .dokdor yumrutalama ignesi soyledi onuda yapdim dun gece 36 saatim doldu yeni yumurtalama .men bu gun uziye getdim doktor sag yumurta cikmiw solda 18 den 26 ya catmiw soyledi yani 2 side cixmiw olsaydi ekiz bebekler olacaqdi.wu an sag ( yani yumurtamiw oldugum yumurtaliqda ) agrilar var. Temp 37.2

coook iyi canim.vucut isisi da iyi.ins hamissindir.bat a kac gun var?

Mende 40 gunden bir oluyor 28 gunden bir deyil polikistozum var (((( .26.10.15 oldu sonuncu.gebe olmazsam aralik ayinin 2 3 hastalanmam lazim .inwallah allah nasib etsinde gebe kalayim sende canim kardew olkemin qizi )

Kızlar Merhaba bende pco grubundanm 3 yıllık evliyim Mayıs ayından beri korunmadım ama bebis olmuyor bende soğan kürü sonra incir kürü deneyeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın soğan kürnden hemen sonra incir kürüne başlasam olur mu ?

Canim sogan kuru toplam 2 ay kullanicaksin ilkini adet bitisinden 2gun sonra 15 gun kullan ve adet bekle 2. Ayin adeti bitince bi sonraki adetinin gelmesine 10 gun once basla buraya kadar sogan kurun tamam oluyo ,arkasindan inciri yap ,ama tarifinde havuc falanda olmasi lazim ona dikkat et ,sonunda umarim ise yarar allahim bian once hayirli evlatlar verir umarim

Edacim selam belke sen bilirsin 1 sorayim.men adetden 16 gun uzi ye getdim sag sol 18 mm yumurtahuceyre vardi .yumurta catladan iyne yapdim 18 i uzi yapanda sagda yumurta huceyre cixmiw soldaki 18 mm 26 mm olmuwdu. 20 si yene uziye getdim 26 mm olan catlamiw icinde qalmiw.sagda yeniden 12 mm yumurta huceyre yenisi yani doktor soyledi var.deli oldum anlamadim adetin 18 ci gunu yox kimi duruyor 20 ci gunu 12 mm yenisi var boyle ola bilirmi ? 2 gune 12mm yani?

merhaba canim.aslinda ben yumurta takibinden anlamiyorum.ama 2 gunde olmayan bir yumurtanin 12 mm olmasi mumkun degil gibi.bence sen baska dr a da bi gorun ve yumurtlamayi bekleme her zaman.iki gunde bir iliskiye girmeye calisin.umarim yardimci olmusumdur

Evet kızlar soğan kürünü bitirince etkilerini yazayım dedim. Önceden de belirtmiştim bende kürü uygularken hiç akıntı olmadı hatta olan akıntı kesildi. 15 gün tam yapamadım 13. günde bitirdim kürü. 2. Gün kahverengi yoğun bir akıntı oldu 1-2 gün sürdü ve 3. gün regl olmaya başladım çok şükür. Yani bir ara hiç etkisi olmadı diye korkmuştum ama çok şükür etki ediyomuş :))

Arkadaşlar benim LH hormonum yüksek çıktı çocuk için tedaviye başladım hayırlısıyla 3,5 senelik evliyim fakat kendi uğraşlarımız sonucunda çocuk olmadı bende tedaviye başladım eşimde sorun yok hormon testi yaptırdım LH hormon yüksek çıktı anlamadım

Evet bugun adetin 3. Gunu doktora gittim kistdede bi degisme yok dedi ,sogan bende ise yaramadi annicaginiz ,onumuzdeki ay asilama yaptiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…