doktor hamilelik testi de yaptı negatiftiHamile olabilirsiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor hamilelik testi de yaptı negatiftiHamile olabilirsiiiiiin
Ne zamn yapti?doktor hamilelik testi de yaptı negatifti
30 martta yapmıştıNe zamn yapti?
kızlar merhaba,
bende adet dzensizliği var pko demıştı bi doktor hatta adt gör 3,günü gel hormonlarına bakalım dedı gittim hamılelık testi yapmış sadece meğer
Bende şubat ayında soğan kürü uyguladım 18 şubatta da adt oldum. martın 16sında filan adt olmam gerekirken hiç bir belirti bile yaşamadım :S sadece bembeyaz çok yoğun kokusuz bır akıntı ... Ayın 25 inde bi gün hafif hafif kan geldi ama başkada gelmedi hamile miyim diye 2 kez test yaptım sonra baktım olacak gibi değil başka bir doktora gittim kanda baktırdım yok negatif ufak tefek kistlerim varmış ama yumurtalıklarımda bi problm yokmuş. dr tarlusal verdı bunu iç adet gör 3.günü gel hormonlarına bakalım dedı :s bugün bitti tarlusal davul gibi şiştitm resmen ...bekliyorum soğan suyu yapmış olabilir mi bunu böyle ?? benımgibi olan var mı ??
MerhabaArkadaşlar geçen ay adetim sokmedi dr ye gittim iki yumurtalığımda biri 3cm biri 2cm kist varmış tarlutal verdi sökünce tekrar gittim yine duruyodu kistler dr takip edelim iki yumurtalıktada olması ciddi falan dedi divina verdi bu ilaçta östrojen ve progesteron hormonu korktum içmeye.Soğan kürünü okudum araştırdım allahım bana doğru karar verdir diye dua ettim.Ve başladım soğan kürüne ilacı kullanmadım.adetin başlamasından 7 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim aynen sizler gibi 2 bardak suya ama damacana su klorsuz olmalı diye bir büyükçe soğan su kaynadıktan sonra soğanı attım 5 dk soğanla kısıkta kaynatıp kapadım hafif sıcağa yakın içtim28 günde regl oldum.Bugün reglin 3. günü dr ye gittim iki kistimde gitmiş çok şükür rabbim şifasını verdiBende deneyimimi paylaşmak istedim.Rabbim sizlerede şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederimmmcanım selam ,ben 5 dk. kaynattıktan sonra bi 3 dk falan bekletip oyle içiyordum demlensin diye. ılıktan sıcak olacak şekilde içiyordum. 2 öğün aynı soğanı iççmiyorsun , her defasında taze yapacaksın . sabahkini içip sabah bitireceksin. akşamıda aynı şekilde yapacaksın taze olacak mutlaka .