Canım ben kürü uygulamistim inanılmaz faydasini gördüm adet bitiminin 2 inci günü başladım (dogrusuda bu) 15 gün uyguladım snr adet oldum biraz çok oldum normalden bende polikistikover rim snr incir havuç kurun başladım ama devam edemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim şimdi doğuma az bi zaman kaldı :) bide bu kürü 6 ayda bir uygulayacaksın daha sık yapmanız tavsiye etmem senede 2 kere inşallah şifa bulursun.Arkadaşlar selam,
Pcoluyum bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. İnternetteki yorumları okuyunca kafam karıştı kürün uygulanışıyla ilgili. Şimdi diyelim ki ayın 1'inde regl oldum. ort 5 gün sürer benim. Küre ne zaman başlıyorum ? adet bitiminden hemen sonra mı yok bitiminden 1 hafta sonra mı ?
Sonra 15 gün bu kürü yaptım diyelim sonra bırakıyorum ve adet olmayı bekliyorum değil mi ? Her ay bu kürü tekrarlamam gerekiyor mu ? Ne kadar süre yapmam lazım ?
Teşekkürler.
Canım ben kürü uygulamistim inanılmaz faydasini gördüm adet bitiminin 2 inci günü başladım (dogrusuda bu) 15 gün uyguladım snr adet oldum biraz çok oldum normalden bende polikistikover rim snr incir havuç kurun başladım ama devam edemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim şimdi doğuma az bi zaman kaldı :) bide bu kürü 6 ayda bir uygulayacaksın daha sık yapmanız tavsiye etmem senede 2 kere inşallah şifa bulursun.
Eger gebelik isteniyorsa adet bitiminin 2 inci günü baslaniyo 15 gün yapılıp birakiliyo şayet polikistikover tedavi etmez için 15 gün yapıp bitiriyosun snr ay adet gününe 10 gun kala yapiyosun 7 gun içip bitiyorsun ben busekilde biliyorum canım umarım karışık olamamıştır.ben adetim bittikten sonra 7.gün başladım. siz 2.gün başlamışsınız o yüzden 15 gün değil de 10 gün mü içmem lazım acaba? bir kaç yerde 7.gün diye görmüştüm ben de öyle başladım. diğer 5 günü de diğer adetinizden önce için 15 güne tamamlayın falan diyordu?
Eger gebelik isteniyorsa adet bitiminin 2 inci günü baslaniyo 15 gün yapılıp birakiliyo şayet polikistikover tedavi etmez için 15 gün yapıp bitiriyosun snr ay adet gününe 10 gun kala yapiyosun 7 gun içip bitiyorsun ben busekilde biliyorum canım umarım karışık olamamıştır.
Bak nette araştırdım 7 günde başlama sorun olmuyo sanırım 2 inci günü baslamanin sebebi yumurtlama döneminde kürü bitirmek yani ovulasyon döneminde yumurtlayabilmen için 2 inci günde başlayın demiş benimde kafam karıştı bence siz bu ay yapmayın önümüzdeki ay denildigi gibi yapın yinede siz bilirsiniz sadece öneri .yazdığınızı tam anlayamadım açıkçası. ben hamilelik için değil yumurtlama için başladım. adetim bitti ve 7.gündü başlama tarihim. şimdi kaç gün içmeliyim yani? 4 gün içtim henüz bugün 5.günüm olacak
hmm tamam canım doğru öyle yapayım.. teşekkürlerCanim bence adeti bekle daha saglikli olur .saracoglu hep adet bitiminin 2. Gunu diyordu
amin cnm inşallah yaa 2 yıldan sonra ilk kez geçen ay hamile idim fakat düşük olduSonucundan bizleride haberdar et ama :)))insallah sonuc alp bian once hamile kaliriz)))