Soğan Kürü Yardım

bu akşam yapıyım bi o zaman :s 10-15 gün geçipte gelenlere varmış. ay ne inatçı çıktı normalde erken geliri bu ay mahvetti beni çok stres yaptım

Canım merhaba yazalı 1 ay olmuş ama bende benzer durumu yaşayan varmıdır diye bakınrken gördüm yazını. Bendede pco var yani adetim çok nadir günü gününe geliyor genelde 1 hafta atardı ama ne zaman çocuk düşündük 45 de 1 olmaya başladım geçen ay bende soğan kürünü uyguladım 15 gün sabah akşam sonra adetime yakın lekelenme tarzında kanama oldu açık kahverengi devamı gelmeyince direk yerleşme kanamasımı acaba diye düşündüm ama ondan 1 hafta sonra bir sabah öyle bir karın ağrısıyla uyandımkki anlatamam bölee ölüyorum sandım o derece tansiyonumu falan düşürdü ara arada kahverengi lekelenmeler geldi neyse apar topar acile gittik bu arada adetim 11 gün gecikmişti. Hemen kan testi yaptılar negatif çıktı sonuç idrarımdada bi sorun yokmuş ağrı kesici iğne vurdular . Bugün 13 gün oldu gecikti sabah gene kahverengi lekelenme oldu ama devamı yok inan bende davul gibiyim karnım nasıl şişti. Sonra geldi aklıma acaba beni soğan suyumu bu hale getirdi diye seninde durumun benziyor çünkü. Sende sonrasındaki gelişmeler naısl oldu canım ya?

Merhaba ben soğan kürü denemek istiyrum ama gündüzleri çalışyrm iş yerinde yapma imkanım yok acaba sabah evde kaynatıp suyu iş yerine götürüpöğlen içsem olur mu? Bi de klorsuz suyu nerdenbuluyosunuz

herkese geçmiş olsun bende polikistik overi olanlardanım.Soğan kürüne başlayacağım ne zaman başlamalıyım.Bugun adetimin birinci günü

merhaba kızlar bende pco hatasıyım. bende bugün başladım. gelişmeleri aktaracağım . umarım iyi şeyler olur İNŞŞALLAH HEPİMİZ PIRT PIRT YUMURTLARIZ. İKİZ BEBİŞLERİMİZ OLUR HEPİMİZİN İNŞŞALLLAAAAAAAHHH

Merhaba
Sabah akşam içtim demişsiniz ya bir sorum olacaktı, umarım görüp cevaplarsiniz. 2 bardak klorsuz suyu kaynatiyirsunuz, kaynarken içine orta boy bir soğanı dörde bölüp atıyorsunuz, 5 dk kaynatıp kapatiyorsunuz. Sonra hemen süzüyor musunuz?
İcilecek sıcaklığa gelince bir bardak, daha sonra bir bardak daha şeklinde mi günde 2 defa iciyorsunuz?

canım selam ,ben 5 dk. kaynattıktan sonra bi 3 dk falan bekletip oyle içiyordum demlensin diye. ılıktan sıcak olacak şekilde içiyordum. 2 öğün aynı soğanı iççmiyorsun , her defasında taze yapacaksın . sabahkini içip sabah bitireceksin. akşamıda aynı şekilde yapacaksın taze olacak mutlaka .

Çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…