- 5 Ocak 2011
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incir kürüne soğan küründen hmen sonramı başladın canımCanım ben kürü uygulamistim inanılmaz faydasini gördüm adet bitiminin 2 inci günü başladım (dogrusuda bu) 15 gün uyguladım snr adet oldum biraz çok oldum normalden bende polikistikover rim snr incir havuç kurun başladım ama devam edemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim şimdi doğuma az bi zaman kaldı :) bide bu kürü 6 ayda bir uygulayacaksın daha sık yapmanız tavsiye etmem senede 2 kere inşallah şifa bulursun.
Evet canım sogan kürü nü bitip başlamıştım şifa bulursun inşallah.incir kürüne soğan küründen hmen sonramı başladın canım
AMİN CNM İNŞALLAHEvet canım sogan kürü nü bitip başlamıştım şifa bulursun inşallah.
Arkadaşlar geçen ay adetim sokmedi dr ye gittim iki yumurtalığımda biri 3cm biri 2cm kist varmış tarlutal verdi sökünce tekrar gittim yine duruyodu kistler dr takip edelim iki yumurtalıktada olması ciddi falan dedi divina verdi bu ilaçta östrojen ve progesteron hormonu korktum içmeye.Soğan kürünü okudum araştırdım allahım bana doğru karar verdir diye dua ettim.Ve başladım soğan kürüne ilacı kullanmadım.adetin başlamasından 7 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim aynen sizler gibi 2 bardak suya ama damacana su klorsuz olmalı diye bir büyükçe soğan su kaynadıktan sonra soğanı attım 5 dk soğanla kısıkta kaynatıp kapadım hafif sıcağa yakın içtim28 günde regl oldum.Bugün reglin 3. günü dr ye gittim iki kistimde gitmiş çok şükür rabbim şifasını verdiBende deneyimimi paylaşmak istedim.Rabbim sizlerede şifa versin inşallah
midemde problem olmadı canım.düzenli içtim sabah akşam ama mide koruyucu kullansanda günde iki düzenini bozmasanCanım aynı şekilde benide sol tarafımda kist görüldü doktor sükülmem için tarlusal verdi içtim hala gelmedi bu arada sogan kürüde içiyorum yalnız benim istahımı kapattı soğan suyu , sürekli bir geyirme geliyordu midemi etkiledi sanırım şimdi birkaç gündür bire indirdim günde bir içiyorum. Bakalım inşallah dogum kontrol hapını kullanmama gerek kalmadan benim kistimde kaybolur adetim ile
Sizin midelerinize rahatsızlık verdimi yoksa sadece bende mi ters tepti ? Akıntı içtiğimden beri geliyor zaten demekki normalmiş
Lara C cilek_90
merhaba kızlar. ben de ocak ayında soğan kürü yapmıştım. kürün 8.gününde adet oldum yani diğer adetimin üstünden 26-27 gün geçmişti. sonra 28.günde adet oldum yine. ama belim kopacak gbiydi çok ağrıyordu. yeni adetimi beklerken adet olmadım. bat tan sonra beyaz kokusuz pürüzsüz çok fazla akıntım vardı. bekledim gebelik mi var acaba diye ama gebelik yok, dr kistik yapılar var ve hormonların normal dedi. tarlusal başladı. ama ben hemen kullanmadım 50.günde falan kullanmaya başladım tarlusalı. şuan akıntım eskisi gibi çok fazla değil. bakalım ne olacak.
Tarlusal biteli 9 gün oldu hala tık yok :S kızlar sizde kaçıncı günde geldi bende mi sorun var ya (((
Hamile olabilirsiiiiiinTarlusal biteli 9 gün oldu hala tık yok :S kızlar sizde kaçıncı günde geldi bende mi sorun var ya (((