Soğan Kürü Yardım

Arkadaslar slmlar bende aranza yeni katildim. Bende pcoluym gecen ay ve ondn onceki ay kimyasal gebelk yasadm
Bu ay sogan kuru yaptm adetimin hemen bitininde yani 6. Gun basladm tam 8 gun ictm bi yandanda ovulasyon testi yapiyorum. Belirginlesmeye az kalms o yuzden bugun son kez ictim. Nolur.nolmaz diye ve dun ve bugun yumurta aki gbi akintim olmustu .. sizce yumurtluyomuyum :) bu arada 16 aydr cock istiorz

Sogan kuru gecen ay bende yaptim ama doktorum pko da degisme yok dedibu ay klomen kullandim ve bu sabah catlatma igmemi oldum bakalim sonuc ne olucak herzaman popodan igne olurdum igne 10 tl idi bu sefer göbekden oldum ve 85.tl idi insallah bukez bari tutar

Insalah tutar cnm benmde bugn ovulasyon testim kipkirmiziydi sanirm yarina catlar Allah isteyen herkezi evlatla ödullendirsin insalah

Arkadaşlar merhaba ,
ben 3 ay önce pco dan ameliyat oldum 3 ay sonra ilk kontrolume bugn gittim şimdi diğer yumurtalıkta basit over kist oluşmaya başlamış bu sabahtan itibaren soğan kürüne başladım .
bu durumda faydasını gören oldumu . Yardımcı olabilimisiniz .
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ben de soğan kürü hiç işe yaramadı adet bitiminde başladım ama 48 gün sonra hastalandım felaket de Karnım ağırdı.Bu gün serophene başladım.4 Ocakta yumurta kontrolü var bakalım nolcak

Arkadaşlar merhaba.benımde uzun zamandır bebegım olmuyor.tedavı gördüm ama yanıt alamadım ıns bu ay soğan kuru deneyecegım adetımı beklıyorum.adet bıtımınden sonrakı 7 gundemı baslayacagız acaba

incir kürüne soğan küründen hmen sonramı başladın canım

Arkadaşlar geçen ay adetim sokmedi dr ye gittim iki yumurtalığımda biri 3cm biri 2cm kist varmış tarlutal verdi sökünce tekrar gittim yine duruyodu kistler dr takip edelim iki yumurtalıktada olması ciddi falan dedi divina verdi bu ilaçta östrojen ve progesteron hormonu korktum içmeye.Soğan kürünü okudum araştırdım allahım bana doğru karar verdir diye dua ettim.Ve başladım soğan kürüne ilacı kullanmadım.adetin başlamasından 7 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim aynen sizler gibi 2 bardak suya ama damacana su klorsuz olmalı diye bir büyükçe soğan su kaynadıktan sonra soğanı attım 5 dk soğanla kısıkta kaynatıp kapadım hafif sıcağa yakın içtim28 günde regl oldum.Bugün reglin 3. günü dr ye gittim iki kistimde gitmiş çok şükür rabbim şifasını verdiBende deneyimimi paylaşmak istedim.Rabbim sizlerede şifa versin inşallah

Canım aynı şekilde benide sol tarafımda kist görüldü doktor sükülmem için tarlusal verdi içtim hala gelmedi bu arada sogan kürüde içiyorum yalnız benim istahımı kapattı soğan suyu , sürekli bir geyirme geliyordu midemi etkiledi sanırım şimdi birkaç gündür bire indirdim günde bir içiyorum. Bakalım inşallah dogum kontrol hapını kullanmama gerek kalmadan benim kistimde kaybolur adetim ile
Sizin midelerinize rahatsızlık verdimi yoksa sadece bende mi ters tepti ? Akıntı içtiğimden beri geliyor zaten demekki normalmiş

kızlar merhaba,

bende adet dzensizliği var pko demıştı bi doktor hatta adt gör 3,günü gel hormonlarına bakalım dedı gittim hamılelık testi yapmış sadece meğer
Bende şubat ayında soğan kürü uyguladım 18 şubatta da adt oldum. martın 16sında filan adt olmam gerekirken hiç bir belirti bile yaşamadım :S sadece bembeyaz çok yoğun kokusuz bır akıntı ... Ayın 25 inde bi gün hafif hafif kan geldi ama başkada gelmedi hamile miyim diye 2 kez test yaptım sonra baktım olacak gibi değil başka bir doktora gittim kanda baktırdım yok negatif ufak tefek kistlerim varmış ama yumurtalıklarımda bi problm yokmuş. dr tarlusal verdı bunu iç adet gör 3.günü gel hormonlarına bakalım dedı :s bugün bitti tarlusal davul gibi şiştitm resmen ...bekliyorum soğan suyu yapmış olabilir mi bunu böyle ?? benımgibi olan var mı ??

Lara C cilek_90
merhaba kızlar. ben de ocak ayında soğan kürü yapmıştım. kürün 8.gününde adet oldum yani diğer adetimin üstünden 26-27 gün geçmişti. sonra 28.günde adet oldum yine. ama belim kopacak gbiydi çok ağrıyordu. yeni adetimi beklerken adet olmadım. bat tan sonra beyaz kokusuz pürüzsüz çok fazla akıntım vardı. bekledim gebelik mi var acaba diye ama gebelik yok, dr kistik yapılar var ve hormonların normal dedi. tarlusal başladı. ama ben hemen kullanmadım 50.günde falan kullanmaya başladım tarlusalı. şuan akıntım eskisi gibi çok fazla değil. bakalım ne olacak.

midemde problem olmadı canım.düzenli içtim sabah akşam ama mide koruyucu kullansanda günde iki düzenini bozmasan

Tarlusal biteli 9 gün oldu hala tık yok :S kızlar sizde kaçıncı günde geldi bende mi sorun var ya (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…