Soğan kürü yardım

Bende bugün basladim sogan kürüne ama cok zor ictim acayip migdemi bulandirdi. Siz nasil iciyosunuz sora bilirsem?

Henüz normal adet döngüsüne girmedim lekelenme gibi seyrediyor soğan kürüne devam mı etsem acaba bugün içmedim adet oldum diye ama normal adet Knı gelmiyor
Merhaba canım korkulucak bişey yok. Soğan kürü çok faydalı belliki içeriyi iyice temizlemeye başlamış. Bende bu ay 15 gün kullandım ve 15 gün boyunca hep sarı yoğun akıntım oldu merak etme. İbrahim Saraçoğlunu izle kendisi diyorki akıntı yapıyor falan filan. Sende adet olmamışsın ya hani belkide onun verdiyi bi problem

Bende bugün basladim sogan kürüne ama cok zor ictim acayip migdemi bulandirdi. Siz nasil iciyosunuz sora bilirsem?
Tadı çok da kötü değil içtikçe alışıyorsunuz son 3 günüm kaldı benim ilk içmeye başladığım zamanlar bana da kötü geliyordu

Canım nar suyu ne işe yarıyor

Henüz normal adet döngüsüne girmedim lekelenme gibi seyrediyor soğan kürüne devam mı etsem acaba bugün içmedim adet oldum diye ama normal adet Knı gelmiyor
evli msn bilmiyorum ama kan testi falan yapıp tam emin olduğunda soğan suyu içseydin canım ama bekarsan soğan suyu adet söktürücü özelliğe sahip olduğundan muhtemelen adet olucaksın

evli msn bilmiyorum ama kan testi falan yapıp tam emin olduğunda soğan suyu içseydin canım ama bekarsan soğan suyu adet söktürücü özelliğe sahip olduğundan muhtemelen adet olucaksın
Evliyim test yaptım Bi kça kez negatif çıktı şuan zaten korunmaya devam ediyoruz canım folik asit başladım gebelikten 3 ay önce kullanmak gerekiyor sonra gebelik için çalışmalara başlayacağız soğan küfrünü bitirmeme son 3 gün kaldı geçen günlerde Bi kaç gün öyle lekelenme oldu hatta afedersiniz wcde adet kanı gördüm Bi iki damla şuan pek bişi yok koyu sarı akıntı oluyo sadece. Normalde adet bittikten sonra başlamak lazımmış ama ben adet göremediğim için başladım inşallah işe yaramıştır. Tekrar içmek istesem ne zaman başlamam lazım internette araştırdım 6 ay geçmesi gerekiyormuş tekrar küre başlamak için

keşke doktora gidip bi söktürücü kullansaydın canım ya ☺ rahatlardın

Canım merak ett
canım merak ettim soğan kürü kullanmıştın tam adet oldun mu

Canım merak ett

Hayır canım ya olamadım. Hep lekelenmeli Bi şekilde geliyor. Sürekli Bi lekelenme yok ara ara oluyo bazen de koyu sarı şekilde geliyor. Bazen adet kanı görüyorum ama normal Bi adet döngüsüne giremedim. Civanperçemi kullansam mı diye düşünüyorum

Merhaba geçmiş olsun. Hayıt tohumunu da denediniz mi? Bir de onu Araştırın isterseniz. Güvenilir aktarlarda bunların ekstreleri satılıyor. Bitki çayına göre daha faydalıymış. Yani bitki çayı 1 etki ediyorsa ekstresi 10 etki ediyor dedi bana aktar. Yalnız düzenli kullanmak gerekiyor dedi bana aktarım 2-3 ay kadar falan. Bitki çayı içmek isterseniz de civanperçemiyle karıştırıp içebilirsiniz. Bunları da bi Araştırın derim

Canım merak ett
maydanoz suyu dene bi canım bide karın kaslarını çalıştıran egzersizler var günlük devamlı yap inşallah fayda görürsün

Bi bakayım canım hayot tohumu iyi geliyorsa onu da kullanırım 2 aydır adam akıllı adet olamıyorum şişkinlik de yaptı bende inşallah iyi gelir. Hayıt tohumunu kullanmadan önce adet olmayı falan beklemem gerekmiyor dimi istediğim zaman başlayabilirim. Bi yandan diyorum tekrar doktora mı görünsem belki ilaç falan verir adet söktürücü vs. bilemedim

Maydanoz suyu içemiyorum canım ya daha önce ödem atmak için denemiştim düğün öncesi kilo vermek için falan tadı çok kötüydü egzersiz yapmaya çalışıyorum genelde ama iyice düzene oturmam lazım egzersiz işini bide diyet yapsam iyi olacak BirZ kilo da vermem lZım şuan 170 boy 70 kiloyum en kötü 65e düşmem lazım hem gebelik öncesi düşük kiloda hamile kLırsam gebelikte aldığım Kilolarla 100ü geçmem diye düşünüyorum tabi gebelikte de kilo Artışına dikkat etmeye çalışcam diyorum ama ne kadar dikkat edilir bilmiyorum

İstersen yine git tabii doktora bi daha kontrolden geçmiş olursun. Hayıt tohumu için adet olmayı beklemeye gerek yok galiba onu tam bilemiyorum isterseniz güvendiğiniz bir aktara danışın onu. Bir de ekstresini sorun o daha etkili olduğu için belki daha kolay görürsünüz faydasını. Ama düzenli kullanın mutlaka.

5 kilo veririm 10 kilo alırım diyosun bende o düşüncedeyim valla 62 kilodan 50 ye düşersem belki hamile kalırım , hamileliktede yine o kiloya dönerim diye hesap yapıyorum canım azim çok önemli bu arada otu falan bırak canım bence bi doktora git , kürler bir tarafı onarırken bi tarafıda bozar belki canım soğanın prolaktini yükselttiğini duymuştum

Bu ay zaten gitmeyi düşünüyordum canım bakalım gece yine koyu sarı akıntı olmuş çözemedim. En iyisi yakın Bi tarihe randevu alıp doktora görüneyim.

Kızlar merhaba bugün akşam üstü doktora gittim. Alanında çok iyi Bi doktor çevremde herkes muayene olup memnun kalmış bana da tavsiye ettiler. Adam o kadar iyi o kadar sıcak kanlı ki insan olumsuz düşünemiyor. Olumsuzluğu bile hep iyi şekilde söylüyor. Geçrektne doktor var doktor var 3 ay önce gittiğim doktor da bulunduğum ilçenin en iyi doktorlarından ama şuan bugün gittiğim doktordan sonra diyorum ki hiç ilgilenmemiş benle. Neyse fazla uzaymayayım.

Pcos çok kötü Bi hastalık değil diye açıklamasını yaptı. Muayene etti her iki yumurtalığımda da çatlamamış 25 30ar tane yjmrrta olduğunu açıkladı. Gebeliğe engel değil dedi. Biz gebelik için 2 yumuyrta isteriz sende fazla var biraz gecikmeli olur ama hiç olmaz diye bişi yok dedi. Adet olamadığım için tarlusal verdi. İlacı kullandıktan sonra adet olacakmışım. Adetin 2. veya 3.günü bazı tahliller istedi onun için kan vermem gerekecekmiş o tahlilleri yaptıracağım seni sıkı Bi şekilde gebeliğe hazırlicaz kötü düşünme dedi. Gebelik kontrolünde de bu doktora gitmek istiyorum karar verdim. Gerçekten doktorun tavrı çok önemli. Son olarak eklemek istiyorum 3 ay önce gittiğim doktor smearden falan bahsetmemişti mesela. Bu doktorum evleneli 1 seneyi geçmiş smear bakarsak iyi olur dedi 10 gün sonra patoloji sonucu alıcam.

Doktora gitmen en doğrusuydu canım en azından için rahatladı düşünüp kafaya takmak neden adet olamadım acaba hamilemiyim demek insanı çok yıpratır . İnşallah Rabbim hayırlısını versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…