Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 4 gün var dahaFotoğrafta bakınca çok az gözüküyor telefonun parlaklığını açınca ama normalde daha net gözüküyor o yüzden pek emin olamadım
Mrb Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayi takibe al bu konuda çok bilgiler veriyor ve msj at yardimci da oluyor ben çok gördüm orada pcos olup hamile kalanlar dua ediyor kadına. Ben tesadüf görmüştümMerhaba bu konuyu bilgi edinmek için açıyorum inşallah güzel haberler alırım
Bende pcos var 2 yıldır çocuk istiyoruz deniyoruz ama olmuyor maalesef en son doktora gittiğimde de yumurtlamadığımı söyledi .. Bende soğan suyu kürünü çok duydum ve güzel haberler veren arkadaşlarımız olduğu için denedim. Şu an adetime 7 gün kaldı inşallah güzel sonuç alırım hamile kalmasam bile pocs gitmesi yeterli gerisi de gelir inşallah diye düşüyorum ..
Acaba aranızda soğan suyunu deneyip hamile kalan var mı ?
Tamam çok teşekkür ederim bakıyorum hemenMrb Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayi takibe al bu konuda çok bilgiler veriyor ve msj at yardimci da oluyor ben çok gördüm orada pcos olup hamile kalanlar dua ediyor kadına. Ben tesadüf görmüştüm
Rica ederim umarım bende size vesile olmuş olurum. Hayırlı gebelikler nasip olsun hepimizeTamam çok teşekkür ederim bakıyorum hemen
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRica ederim umarım bende size vesile olmuş olurum. Hayırlı gebelikler nasip olsun hepimize
Amin inşallahAmin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Naptın canım adet gördün mü merak ettim bende soğan kürüne yeni başlayanlardanimmAmin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba hayır daha adet olmadım 2 gün geciktiNaptın canım adet gördün mü merak ettim bende soğan kürüne yeni başlayanlardanimm
Ayyy inşallah tutmuştur yarın kan verseneMerhaba hayır daha adet olmadım 2 gün gecikti
amin canım inşallah ya aslında çok istiyorum aklımda vardım bugün ama işte bilemedim .. ya negatif çıkarsa diye cesaret edemiyorum pekAyyy inşallah tutmuştur yarın kan versene
Bence test yapmalisin yoksa da Allah'ın bileceği iş zamanı vardır bugün cuma belki Allah yüzüne bakar da pozitifi görürsünamin canım inşallah ya aslında çok istiyorum aklımda vardım bugün ama işte bilemedim .. ya negatif çıkarsa diye cesaret edemiyorum pek
Canım daha yeni görüyorum mesajını kusura bakma daha yapmadım test falan çünkü olcak gibiyim ama bir türlü olamadım o yüzden bir kaç gün daha beklemek istiyorumBence test yapmalisin yoksa da Allah'ın bileceği iş zamanı vardır bugün cuma belki Allah yüzüne bakar da pozitifi görürsün
Önemli değil canım hakkinda hayırlısı olsunCanım daha yeni görüyorum mesajını kusura bakma daha yapmadım test falan çünkü olcak gibiyim ama bir türlü olamadım o yüzden bir kaç gün daha beklemek istiyorum
Bekliyorum hala adet olmadım eğer pazartesiye kadar olmazsam kan vericemÖnemli değil canım hakkinda hayırlısı olsun
Ne alakası var ya bazen bilimin çözemediği şeyleri senin o kokacak dediğin soğan suyu çözüyor kaç kişi hamile kaldı bunun sayesindeCocuk sogan kokacak yav
Bilime ilerleyin bilime
Sen yaptın bitti mi soğan kürü ?Önemli değil canım hakkinda hayırlısı olsun
Daha yeni başladım küre bir hafta olmadı umarım fayda görürüm seni de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriniSen yaptın bitti mi soğan kürü ?