Soğan suyu ile hamile kalanlar

ben bu ay denedim soğan kürünü adetime daha var beklemedeyim. Ama bende son birkaç aydır yumurta akı kıvamındaki akıntı olmuyordu bu kürü yapınca bu ay 2 gün üst üste akıntım oldu. Yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti hiçbir farklılık,belirti yok ama bekliyorum hala :KK43:

Daha yeni başladım küre bir hafta olmadı umarım fayda görürüm seni de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini🥲😍
Canım ben dün gece adet oldum maalesef ama galiba soğan suyu temizledi yumurtalıklarımı çünkü uzun zamandır böyle yoğun adet olmamıştım 🥰 sen ümidini kaybetme inşallah hamile kalırsın bu ay 🤲🏻🥹❤️

ben bu ay denedim soğan kürünü adetime daha var beklemedeyim. Ama bende son birkaç aydır yumurta akı kıvamındaki akıntı olmuyordu bu kürü yapınca bu ay 2 gün üst üste akıntım oldu. Yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti hiçbir farklılık,belirti yok ama bekliyorum hala :KK43:
Adetine ne kadar var canım ? Olur inşallah hemen negatif olarak düşünme 🥰

Bende yapmıştım ama gebelik için değil kadin hastalıklarına iyi geliyor diye. 3 gün yaptım ama beni mahvetti aşırı kasik ağrısı göğsümden sıvı falan gelmeye başladı biraktim. Herkese faydası olacağını sanmıyorum

Bende yapmıştım ama gebelik için değil kadin hastalıklarına iyi geliyor diye. 3 gün yaptım ama beni mahvetti aşırı kasik ağrısı göğsümden sıvı falan gelmeye başladı biraktim. Herkese faydası olacağını sanmıyorum
Evet bence de insandan insana değişiyor her insana iyi gelmeyebilir 😬

Ben ilk gebeligimde soğan kuruyle yumurtladigim ve ovulasyon da pozitifi yakaladim.hamile kaldım.bu ay yine yapacağım ovulasyon testiyle destekleyin bence benim yumurtlamami sagladi

Selam kızlar bende bu ay soğan kürü deniyorum 33 yaşındayım 15 yaşımdan beri d.kontrol ilacıyla adet oluyorum pcostan sebep.Son 1 senede 3 tüp bebek denememin 2 si düşükle sonuçlandı biri hiç tutmadı. Aslında bu ay tekrar başlamak istiyordum tüp bebeğe ama çok yorucu bi süreç olduğu için soğan kürünü denemek istedim.Bugün 3. Günüm kasık ağrım var ilaçsız ilk kez adet olsam bile mutlu olurum sanırım bu ay 😂
Sadece forumda başka başlıklarda bende kocaman kist yaptı hormonlarımı bozdu diyenler olmuş biraz tedirgin oldum tüp bebek öncesi böyle şeyler yaşamak da istemem. Bitkisel birşey hormonları bu kadar alt üst eder mi sizce bırakmala mıyım bilemedim

ben bu ay denedim bu kürü ve adetim 2 gün gecikti. 2 gün gecikmeli adet oldum. Daha sonra muayene olduğumda 2.5 cm çikolata kistim olduğu söylendi. Kürle ilgisi yoktur herhalde

X