Gecmıs olsun hıc korkma endıse etme. Sadece Dr gittim sızın gıbı ogrendım hıcbır ılac vermediler. Zaten bekarken de regl duzensızlıgım olurdu tarlusal verirlerdı regl olurdum. Onun dısında evlendim cocuk istedik yıne hıcbır ılac verilmedi ilişkiye devam denildi 1yıl en az derken 15.ayımda hamıle kaldım. Hıcbır kür uygulamadım ben. Sadece regl oldugum zaman 3.gunu hormon testi yapıldı hersey normal cıktı. Ve yine bıgun Dr gittim reglim gecikti dıye tarlusal verdı regl olunca gel klomen kullanalım dedı bende regl oldum ve gıtmek gelmedi içimden olursa olur dedım ılac vs sevmiyorum dedım sureklı. Regl oldum ılac sayesinde. Baktım gıtmedıgım o ay sonrası yıne kendılıgınden regl oldum o regl sonrası hamıle kaldım.
Bak ne guzel reglin duzenlıymış bu cok ıyı hormonlarda temizse devam et 2gube bır ilişki derim. Ve asla cocuk olsun dıe ilişki yasama hıcbırsey yokmuş gibi davran stresle yasadıgın ilişki husran yaratıyor. Normal hayatına devam et düşünme. Ben hıcbır zaman olmayacak demedim umrumda olmadı olursa olur deyip oluruna bıraktım. Moral motivasyon cok onemli sureklı cocuk istemekle olmuyor inan beyin ısrar etsende olmuyor. Sonra ansızın supriz ☺. Bence seninde olur eminim. Sen gez toz calıs ve devam et gor bak neler oluyor. İnşallah gonlune gore nasıp eder Rabbım. Allah tez zamanda dılegını kabul etsin.