• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yardım

Doktora gitmen en doğrusuydu canım en azından için rahatladı ☺️ düşünüp kafaya takmak neden adet olamadım acaba hamilemiyim demek insanı çok yıpratır . İnşallah Rabbim hayırlısını versin canım benim 🤗
İnşallah canım şuan içimi kemiren de acaba gebeliğe engel bişi olur mu diye. Hormon testi istedi Bi kaç tane yaptırmam gereken tahlil var ya sıkıntılı çıkarsa diye düşünüyorum. Fsh lh prpgesteron testeron gibi bi çok şey vardı istenen tahlillerde

İnşallah canım şuan içimi kemiren de acaba gebeliğe engel bişi olur mu diye. Hormon testi istedi Bi kaç tane yaptırmam gereken tahlil var ya sıkıntılı çıkarsa diye düşünüyorum. Fsh lh prpgesteron testeron gibi bi çok şey vardı istenen tahlillerde
Kafanıza takmayın olumlu düşünün doktorların düşüncesizce dediği sen hamile kalamazsın laflarının üstüne kaç tane hamile kalan gördüm tv programında bile çıktı. Her zaman bi umut vardır siz sağlığınıza, psikolojinize iyi bakın

Kafana takma Allah a bırak canım 🤗 sadece dua et ,Allah dilerse olur canım 😘🤗

Arkadaşlar bu soğan kürünü 6 gündür yapıyoru. Sağ kasığımda inanılmaz doluluk baskı bacağımda çekilme gibi birşey var daha önce başına gelen varmı

Arkadaşlar bu soğan kürünü 6 gündür yapıyoru. Sağ kasığımda inanılmaz doluluk baskı bacağımda çekilme gibi birşey var daha önce başına gelen varmı
Benim öyle birşey olmadı canım Bi fikrim yok bişey diyemeyeceğim malesef

Bende pkolu olup su an hamıle olanlardanım. Ustelık hıcbır tedavı uygulamadım. Sadece regl duzensızlıgım oluyordu ve bu tür kürleri cok okumuştum sanırım bu tarz lekelenme hem herhangibir enfeksiyon varsa yada kistleri söktugu için oluyormuş.
Acil şifalar diliyorum inşaallah korkmayın derim zararı oldugunu düşünmüyorum.

Merhaba neler uyguladınız acaba. Ben yeni ogrendim polikistik olduğumu. Klomen e başlıyacağım. Soğan kürü de deneyeceğim bu ay. Ben s bedenim herhangi bir hormon problemim yok. Düzenli adet olurum neden polikistogim bilmiyorum. Kür bu durumda işe yarar mı hiç bilmiyorum

Pco olan bir sürü kadın gebe kalıyor endişelenmeyin. Bazıları kendiliğinden bazıları yumurtlama takibi ve çatlatma iğneleriyle. Geçmiş olsun

Merhaba neler uyguladınız acaba. Ben yeni ogrendim polikistik olduğumu. Klomen e başlıyacağım. Soğan kürü de deneyeceğim bu ay. Ben s bedenim herhangi bir hormon problemim yok. Düzenli adet olurum neden polikistogim bilmiyorum. Kür bu durumda işe yarar mı hiç bilmiyorum
Gecmıs olsun hıc korkma endıse etme. Sadece Dr gittim sızın gıbı ogrendım hıcbır ılac vermediler. Zaten bekarken de regl duzensızlıgım olurdu tarlusal verirlerdı regl olurdum. Onun dısında evlendim cocuk istedik yıne hıcbır ılac verilmedi ilişkiye devam denildi 1yıl en az derken 15.ayımda hamıle kaldım. Hıcbır kür uygulamadım ben. Sadece regl oldugum zaman 3.gunu hormon testi yapıldı hersey normal cıktı. Ve yine bıgun Dr gittim reglim gecikti dıye tarlusal verdı regl olunca gel klomen kullanalım dedı bende regl oldum ve gıtmek gelmedi içimden olursa olur dedım ılac vs sevmiyorum dedım sureklı. Regl oldum ılac sayesinde. Baktım gıtmedıgım o ay sonrası yıne kendılıgınden regl oldum o regl sonrası hamıle kaldım.
Bak ne guzel reglin duzenlıymış bu cok ıyı hormonlarda temizse devam et 2gube bır ilişki derim. Ve asla cocuk olsun dıe ilişki yasama hıcbırsey yokmuş gibi davran stresle yasadıgın ilişki husran yaratıyor. Normal hayatına devam et düşünme. Ben hıcbır zaman olmayacak demedim umrumda olmadı olursa olur deyip oluruna bıraktım. Moral motivasyon cok onemli sureklı cocuk istemekle olmuyor inan beyin ısrar etsende olmuyor. Sonra ansızın supriz ☺️. Bence seninde olur eminim. Sen gez toz calıs ve devam et gor bak neler oluyor. İnşallah gonlune gore nasıp eder Rabbım. Allah tez zamanda dılegını kabul etsin. 🙏

Gecmıs olsun hıc korkma endıse etme. Sadece Dr gittim sızın gıbı ogrendım hıcbır ılac vermediler. Zaten bekarken de regl duzensızlıgım olurdu tarlusal verirlerdı regl olurdum. Onun dısında evlendim cocuk istedik yıne hıcbır ılac verilmedi ilişkiye devam denildi 1yıl en az derken 15.ayımda hamıle kaldım. Hıcbır kür uygulamadım ben. Sadece regl oldugum zaman 3.gunu hormon testi yapıldı hersey normal cıktı. Ve yine bıgun Dr gittim reglim gecikti dıye tarlusal verdı regl olunca gel klomen kullanalım dedı bende regl oldum ve gıtmek gelmedi içimden olursa olur dedım ılac vs sevmiyorum dedım sureklı. Regl oldum ılac sayesinde. Baktım gıtmedıgım o ay sonrası yıne kendılıgınden regl oldum o regl sonrası hamıle kaldım.
Bak ne guzel reglin duzenlıymış bu cok ıyı hormonlarda temizse devam et 2gube bır ilişki derim. Ve asla cocuk olsun dıe ilişki yasama hıcbırsey yokmuş gibi davran stresle yasadıgın ilişki husran yaratıyor. Normal hayatına devam et düşünme. Ben hıcbır zaman olmayacak demedim umrumda olmadı olursa olur deyip oluruna bıraktım. Moral motivasyon cok onemli sureklı cocuk istemekle olmuyor inan beyin ısrar etsende olmuyor. Sonra ansızın supriz ☺. Bence seninde olur eminim. Sen gez toz calıs ve devam et gor bak neler oluyor. İnşallah gonlune gore nasıp eder Rabbım. Allah tez zamanda dılegını kabul etsin. 🙏

Cok teşekkür ederim. Artık takmıyorum ama sad3ce regl olunca yine miii diyerek üzülüyorum işte ne yapayım. 1 aydır cinsellik yaşamak için ilişkiye girdim bebek için değil. Ben cok zevk aldım ilk defa. eşim de zevk aldı. hem de ilişki sayımız arttı. Bebek için ilişkiye girince saçma sapan bir hal alıyor. Ben de biraz dediginiz gibi hayatıma bakmaya karar verdim bir aydır. Hayırlısı:)

Back