- 20 Mart 2011
- 13.860
- 32.421
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Hiç bilmiyorum canım ama adetten bir iki gün önce başla adet bitince bırak dedi bana aktarOldu canım peki testere dişliyi içmem de bi sıkıntı olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum canım ama adetten bir iki gün önce başla adet bitince bırak dedi bana aktarOldu canım peki testere dişliyi içmem de bi sıkıntı olur mu acaba
Hiç bilmiyorum canım ama adetten bir iki gün önce başla adet bitince bırak dedi bana aktar
Benim yarın olmam lazım canım. Senin döngü kaç gün?Gonulmeyvesi sizlerin adeti sökülmedimi? Adetten oncemi bitirmis oldunuz. Ben adet oldum bitti. Soganin bitmesinede 3 gun kaldi.
Benm bazen erken olur sogan kullandiğim ayda erken geldi.Benim yarın olmam lazım canım. Senin döngü kaç gün?
Benim yarın olmam lazım canım. Senin döngü kaç gün?Gonulmeyvesi sizlerin adeti sökülmedimi? Adetten oncemi bitirmis oldunuz. Ben adet oldum bitti. Soganin bitmesinede 3 gun kaldi.
Valla ben de bekliyorum bir iki güne bakalım. Göğüslerim bir haftadır hassasBenm bazen erken olur sogan kullandiğim ayda erken geldi.
Benm 30 34 degisir.
Ama 26 28 snda filanda olurum cok nadir
Gonulmeyvesi sizlerin adeti sökülmedimi? Adetten oncemi bitirmis oldunuz. Ben adet oldum bitti. Soganin bitmesinede 3 gun kaldi.
Benm bazen erken olur sogan kullandiğim ayda erken geldi.
Benm 30 34 degisir.
Ama 26 28 snda filanda olurum cok nadir
Hassaşlasiyorsa yaklasiyordur adetin benimde aynisi oldu.Benim yarın olmam lazım canım. Senin döngü kaç gün?
Valla ben de bekliyorum bir iki güne bakalım. Göğüslerim bir haftadır hassas
Canım küre ne zaman başladın ki bitmeden adetin geldiHassaşlasiyorsa yaklasiyordur adetin benimde aynisi oldu.
Benm erkene getirdi adetimi. Bitti normal.aknti devam ediyor
Ben saģlksiz gebelik tanisi koyduktan sora başladim canim. Benm 20 gün kanamam oldu iste. O sirada rahim kendini toparlayip kalinlasmaya baslamisti zaten kontrole gittigimde gördüm. Beta düsmeden son zamanlari. O 20 gunluk kanamadan sora 1 hafta gecti adet oldum tekrar işte. Yani 1 hafta temiz kaldim. Bitti cok sukur iste.Canım küre ne zaman başladın ki bitmeden adetin geldi![]()
Hmm anladım canım İnşAllah şifa olur. Ben hiç hamile kalamadım bazen düşünme diyorum çoğu zaman engel olamıyorum geldi çattı yine adet bakalım gelecek ay olacak mıBen saģlksiz gebelik tanisi koyduktan sora başladim canim. Benm 20 gün kanamam oldu iste. O sirada rahim kendini toparlayip kalinlasmaya baslamisti zaten kontrole gittigimde gördüm. Beta düsmeden son zamanlari. O 20 gunluk kanamadan sora 1 hafta gecti adet oldum tekrar işte. Yani 1 hafta temiz kaldim. Bitti cok sukur iste.
2 haftada kalinlasmis rahim. Yumurtlama olmamistir tahminim beta henuz düsmemisti cunku.
Düsunmekle olmuyor.bugun kendim3 yeni kitablar alicam okumak icin.Hmm anladım canım İnşAllah şifa olur. Ben hiç hamile kalamadım bazen düşünme diyorum çoğu zaman engel olamıyorum geldi çattı yine adet bakalım gelecek ay olacak mı![]()
Öğretmenim hiç boş vaktim yok gün içinde. Kitaptan başımı kaldırmam güzel bir kütüphanem var evimde. Gel gör ki her gün bebeğini paylaşan anlatan ya da mide bulantilarindan bahseden anlayışsız insanlar o kadar çok ki... ister istemez maruz kalıyorsunDüsunmekle olmuyor.bugun kendim3 yeni kitablar alicam okumak icin.
Kendin3 farkli meşgaleler bul hesaplama yapma bosver. Insallah olur guzel haberlerinde hic belli olmaz.dusunmekle haklisin düsünülüyor ama odaģini baska yrrl3re vermen gerek canm uzulme.
Dua et bolbol.
Himm n3 guzel calisiyormussun.Öğretmenim hiç boş vaktim yok gün içinde. Kitaptan başımı kaldırmam güzel bir kütüphanem var evimde. Gel gör ki her gün bebeğini paylaşan anlatan ya da mide bulantilarindan bahseden anlayışsız insanlar o kadar çok ki... ister istemez maruz kalıyorsunben bu hafta adeti bekliyorum mesela zaten korunduk bu ay. Daha yeni bir arkadaşım bebeğini paylaşıp hakettik yazmış. Tövbe ya Rabbim biz haketmiyoruz ondan olmuyo
Amiin Allah razı olsun inşAllah sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızıHimm n3 guzel calisiyormussun.
Haklisin ne yapsan bazen dusunmeden edilmiyor ama olur ya problem yoksa tek neden strestir. Stresi atmanin bi yolu olmali.
Eger problemin yoksa bitki olarak cok fazla birsey yapma. Psikolojik etkiler buda.
Onumuzdeki ay belki guzel haberi alicaksij hic
B3lli olmaz. Ben tonlarca haber duydum bilsen ama artik umrumda deģil hicbiri.
Ailede bi cocuksuz ben kaldim ama mucadelemi hala veriyorum. Bir gun olacagina inaniyorum.sende inancini kaybetme inan olacaģina.
1 2 ay sora doğaldan olmasa bile dondurulmuş embriyolarimi denicem. Insallah beklemek zorundayim şuan..
Umitsiz olma bi bakmissin hamilesin gün doģmadan neler doģuyor..
Dualarimdasiniz Rabbim olmayan herkese versin hayirli muradlarini insallah saglikla
ikinci ay 10 gün yapılıyormuş canım sonra daha da yapmaSelamün Aleyküm;
Benimde 14 Ocakta bir düşüğüm oldu. 35 yaşındayım 6 yaşında oğlumda hiç problem yaşamamıştım ama düşüğüm sonrasında olduğum kürtaj neticesinde 1 yıla yakındır hamile kalamıyorumMacunlar denedim. 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm, o ayda olmadı.. ekim ayında soğan kürüne başladım 10 gün içtim sabah akşam. ağrım çok oldu kasıklarımda ve akıntım da vardı. dün adet günümdü kan verdim negatif çıktı. şimdi ikinci defa soğan kürü yapmalı mıyım? Rahim duvarı incelir yazılmış kafam çok karıştı. ne tavsiye edersiniz?
Allah razı olsunn çok teşekkür ederim adet bitimi 10 gün yapayım o zaman.ikinci ay 10 gün yapılıyormuş canım sonra daha da yapma
Rica ederim canım ne demekAllah razı olsunn çok teşekkür ederim adet bitimi 10 gün yapayım o zaman.