Klorsuz su ile canım yani bidonlardaki içme suyu ile...
arkadaşlar merhaba
bende bir 5cm (rahim dışında) diğeri 1 cm olmak (tüpe yakın) üzere iki tane miyom var. son üç ayım doktorda geçti yapılmadık test kalmadı rahim filmi de dahil herşey yolunda çıktı. benim çok yakın arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı incir kürü yapmadı bu arada. şimdi ben size bir şey soracağım. ben 14 ocakda regli oldum 19unda bitti ve ben hemen soğan kürüne başladım şimdi buarayı okuyunca yanlış yapmışım. 19'unun üstüne 7 gün sayıp öyle başlamalıymışım;(doğrusu normalde 26.ocakmış).şimdi üç gündür günde 1 tane olmak üzere soğan suyu içtim. ara verip 26sında 15 günlük günde 2 defa yapılmak üzere mi başlayayım ben ne yapayım bana bir akıl verin lütfen
Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmişSırada incir var bakalım
Kayısı kürünü hiç duymamıştım,nasıl oluyor canım anlatır mısın?
cnm merak ettim ne zaman belli olur hamile olup olmadığın... inş. hamilesindir.. bizlere de umut olur...
Yok yok canım, benim yumurtanın büyüyüp çatlamaması problemim var. O yüzden önce soğan kürü yapıp içim temizlensin dedim. Bir ay yaptım sadece. Adet oldum zaten, ama ikinci günümde resmen patlama yaşadımAllah'tan evdeydim sokakta olsam rezil olacaktım. Bugün de incir kürüne başladım. Ama ben havuçla yapıyorum. Geçen sefer havuçsuz yaptım, yumurta kocaman olmuş çatlamadan, adetten bir hafta sonra kanamam oldu. Doktor adet geciktirici vermişti dursun diye. Şimdi doktora gitmiyorum, zaten gidersem 2. tüp bebek denemesi için olacak. Bakalım ne sonuç verecek. :26:
arkadaşlar birşey danışacam sizlere. cevap yazarsanız memnun ourum.bende bu ay soğan kürü denemek istiyorum.yarın başlamam lazım .adet sonrası 7günüm çünkü.aklıma takılan şu ki,kürü uygularken yumurtlama dönemine denk geliyor.sizde kür uygulanırken kanama oluyor demişsiniz.ya hamilelik olursa ve düşük olursa..sizce yapmalımıyım
hımm anladım cnm... iyiki de evdeymişsin.. inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..... benimde soğan küründe 9. günüm... uff tezz zamanda bitsin bu kürler ve şu çift çizgiyi görelim...
yok cnm bende çok tedirgin oldum o konuda buradaki bütün sayfaları okudum ibrahim saraçoğlunun sitesindende okudum bayanın biri sormuş hiçbir yan etkisi yok amma hamileliyi öğrendiğin an bırak diyor..
İnşaallah şu kürler işe yarar da emeklerimiz zayi olmaz, önce senden alırız güzel haberi. Ama hamileler topiğine yazmadan önce buraya yazmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?