• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar merhaba...
benim de size bi kaç sorum olacak.Ben de bu ay 15 gün süreyle soğan kürünü uyguladım.Pkoluyum ve her zaman adetimi geç olurdum.Evlenip bebek istemeye başladıktan sonra doktora gittiğimde kilo vermem gerektiğini söyledi ben de hem kilo verip hem soğan kürünü uyguladım.Şimdi sorum şu:kür bittikten 20 gün sonra adet olduğumu sandım ama aslında adet değilmiş.Sadece bikaç saat kanamam oldu ve sonra kesildi.Ben de acaba soğan küründen dolayı mı böyle oldu diye düşünmeye başladım.Belki de hamileyimdir de üstüne görmüşümdür diye de düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???:18::18:

Son düzenleme:
Arkadaslar Ben buraya yeniyim. Becerebilcekmiyim bilmiyom AMA ute olma sebebim cocuk sahibi olamiyanlari duyunca cokkk uzuluyom ve yardimci olabilmek isterim. Ben sogan kuru ictigim ikinci ay hamile kaldim. Pcos var bende 6 ayda bir adet goruyordum sogan kuru ictigim ay adet gordum akintilarim cokkkkk yogunlasti oyle yogunduyki gunde 3 lex pad degistiriyordum. Ikinci ay tekrar icerken hamile kalmisim . . Mutlaka yapin. Benim zaten bir cocugum vardi 2 yasinda ve ikinciyi istedik. Allah herkeze yasatsin bu guzel duyguyu.

Slem tekrar kızlar,

15 günlük soğan suyu sonunda bitti, arada aksattığım oldu maalesef, şimdi 18'in de regl günüm bakalım inşallah ilk seferinde olanlardan olurum bende.:emir_bebek:

Yalnız kızlar size bişey sorucam, ben lazer epilasyona gidiyorum, 18'in de de 4. seansıma gireceğim. Gittiğim yere sorduğumda hamilelikte lazer epilasyonun ispatlanmış zararı yok ama 3 aya kadar tavsiye edilmiyor diyorlar, bi gün önceden test yapıp öyle gideceğim artık, bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?:emir_bebek:

Slem tekrar kızlar,

15 günlük soğan suyu sonunda bitti, arada aksattığım oldu maalesef, şimdi 18'in de regl günüm bakalım inşallah ilk seferinde olanlardan olurum bende.:emir_bebek:

Yalnız kızlar size bişey sorucam, ben lazer epilasyona gidiyorum, 18'in de de 4. seansıma gireceğim. Gittiğim yere sorduğumda hamilelikte lazer epilasyonun ispatlanmış zararı yok ama 3 aya kadar tavsiye edilmiyor diyorlar, bi gün önceden test yapıp öyle gideceğim artık, bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?:emir_bebek:
. Slm hozcan. Bende lazer epilasyon yaptiriyom pko hastasi oldugum icin vucudumda cok tuylenme vardi, 5inci sayonsumu bitirdim. Eyer 18inde adet goreceksen bir sakincasi yok bence bunu sormustum Ben ve sana soylediklerinin aynisini banada soylediler. Bir sakincasi yok AMA hamile oldugunu ogrenir ogrenmez gitme lazere. Ben dogumdan ve emzirmeden sonra gidecegim tekrar. Sogan kuru ile Ben ikinci ay hamile kaldim insallah rabbim sanada verir canim

Arkadaşlar bu soğan küründen sonra hemen incire devam edebiliriz değil mi?sonra yine soğan yine incir bu şekilde bikaç ay devam edeyim diyorum da

Merhaba kıslar
Bu ay soğan kürümü 15 gün yaptım bitirdim..soğan kürünü uygularken hiç ama hiç akıntım olmamıştı...
Şimdi adetime 5 gün var ama dünden beri krem kıvamında beyaz bir akıntım var ..Özellikle dün sabah epeyce bi çoktu, offff kafama takıldı neden oldu acaba die acaba hamilelik varmıdır...?:26:
birde göğüs uçlarım hassas ve ağrıyo ama başkda bir belirtim yok.
Dünden beri erken hamilelik belirtilerini okumakdan içime fenalık geldi..
Bu forumlar paylaşım ve bilgilenme açısından çook hoşş ama okudukça okudukça insan kaptırıveriyor kendini..:((
Şimdi bu 5 günü nasıl beklicem bilmiyorum :-)
Öpüorum sizleriiiiiiii:kkk:

ve yazmayı unuttum kendimi çok ama çok mutsuz , umutsuz ve keyifsiz hissediorum...:(((

çook umutlandım ben sanırım ondan mı acaba..olmadık şeylere ağlayasım gelioo yaaa

arkadaşlar merhaba...
benim de size bi kaç sorum olacak.Ben de bu ay 15 gün süreyle soğan kürünü uyguladım.Pkoluyum ve her zaman adetimi geç olurdum.Evlenip bebek istemeye başladıktan sonra doktora gittiğimde kilo vermem gerektiğini söyledi ben de hem kilo verip hem soğan kürünü uyguladım.Şimdi sorum şu:kür bittikten 20 gün sonra adet olduğumu sandım ama aslında adet değilmiş.Sadece bikaç saat kanamam oldu ve sonra kesildi.Ben de acaba soğan küründen dolayı mı böyle oldu diye düşünmeye başladım.Belki de hamileyimdir de üstüne görmüşümdür diye de düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???:18::18:

arkadslarr heppinizee soylüyorumm duyunn beniii soğan kürü sadce iltihabii ataaaarrrr baska bi olumlu yonü yokk neden herkes bunu yapyor soğan kürünü 4-5 gün uyguluyorsun aslında uygulanması gerekenn incir kürü asıl fayda orda kızlar buu değl incie yumurtalklar için birebirbir bi yontenm 21 gün kullnıyorsun sonra 1 haffta ara varyiyorsun o bir haftalık arada 3 gün incir suyuna bayat havuc atıp 5 dk kaynatıp içiyorsunuz hepsi buu kızlarr

kızlar soğan kürünü kullnanalar bana bi neler yaptığını anlşatabilirmi nasıl kullndilar bu kürü?

arkadslarr demn ibrahim saracoğlunu dinledim diyoki soğan kürünü polistik overi olanlar iiçn ve cikolata kisti olnlar kullnmalı diyor ama hamile kalmk isteyen baynlarımız incir kürünü uygulasınlar diio google incir kürünü yazın bakın okuyun ne diyor kızlar

kızlar soğan kürünü kullnanalar bana bi neler yaptığını anlşatabilirmi nasıl kullndilar bu kürü?

arkadslarr demn ibrahim saracoğlunu dinledim diyoki soğan kürünü polistik overi olanlar iiçn ve cikolata kisti olnlar kullnmalı diyor ama hamile kalmk isteyen baynlarımız incir kürünü uygulasınlar diio google incir kürünü yazın bakın okuyun ne diyor kızlar

desene ben boşu boşuna kullandım:( çünkü bende ne polikistik over ne de çikolata kisti var..
Hastalığı olsun olmasın Her kadının senede bi defa da olsa kullanmasının rahime faydası var die okumuşrum burda. birde kullanan bi kaç arkadaş hemen hamile kalınca bende o heves ile bu ay adetimin 5. günü ( son günü) başladım ve 15 gün ılık içtim..

. Slm hozcan. Bende lazer epilasyon yaptiriyom pko hastasi oldugum icin vucudumda cok tuylenme vardi, 5inci sayonsumu bitirdim. Eyer 18inde adet goreceksen bir sakincasi yok bence bunu sormustum Ben ve sana soylediklerinin aynisini banada soylediler. Bir sakincasi yok AMA hamile oldugunu ogrenir ogrenmez gitme lazere. Ben dogumdan ve emzirmeden sonra gidecegim tekrar. Sogan kuru ile Ben ikinci ay hamile kaldim insallah rabbim sanada verir canim

Çok teşekkür ederim Londrali :D bende o gün gebelik testi yapıp eger cıkmazsa devam edicem 2 seansım daha kaldı. Tabi inşallah hamileyimdir ilk 15 gün içtim nasip artık. ikinci 10 gunden sonra incire başlamayı düşünüyorum. Seninde hayırlı olsun Allah tek avazda kavuştursun bebeğine canım:emir_bebek: :emir_bebek:

soğan kürü rahimi temizler gebelik için hazırlar erken menopoz sorunu olan bayanlara çok iyii gelir....... yanlış bilgi vermeyınnnn.............önce soğan kurü sonra incir kürü .....bende kullandım bugün son günüm

desene ben boşu boşuna kullandım:( çünkü bende ne polikistik over ne de çikolata kisti var..
Hastalığı olsun olmasın Her kadının senede bi defa da olsa kullanmasının rahime faydası var die okumuşrum burda. birde kullanan bi kaç arkadaş hemen hamile kalınca bende o heves ile bu ay adetimin 5. günü ( son günü) başladım ve 15 gün ılık içtim..
boşuna kullanmadın arkadaşım faydasını görursun ilhaplı bır rahim[örnek veriyorum] bir gebelik için hazır olmazzz soğanın faydaları çoktuu meraketmee

Benimki çok enteresan oldu, daha bir bardak soğan suyu içtim, akşamına kanamam oldu. Ama ertesi gün kesildi, bir daha da hiçbir şey gelmedi. Bugün 8. günüm. 15 günlük 1 sefer uygulamayı düşünüyorum, sonra incire geçeceğim. Geçen sefer incir kürü yaptığımda içine havuç atmamıştım, daha reglime 10 gün varken kanamam olmaya başladı, meğer yumurta çatlamadan kocaman olmuş:53: İncir kürü yapacak arkadaş varsa aklında bulunsun,mutlaka havuç da atın içine.

bende pco vardı dolayısıyla hiç bir zaman adetlerim düzenli gelmedi,soganı bir ay denedim düzenli geldi bu ıyı bir sonuç pco lu için.sonra tabi cok bekleyemedim aşılama sonra tüp bebek derken tüp bebek sonuç verdi ama 3 aylıkken kaybettim şimdi yeniden sogana dönüş yaptım cok umutluyum birde keçiboynuzu içiriyorum eşime hayırlısı bakalım

Back