• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

slm bayanlar.. soğan kürüyle hamile kalan arkadaşlar bende başladım soğan kürüne aynı zamanda folic asit içiyorum herhangi bir zararı olur mu? bilgi verirmisiniz...

arkadslarr demn ibrahim saracoğlunu dinledim diyoki soğan kürünü polistik overi olanlar iiçn ve cikolata kisti olnlar kullnmalı diyor ama hamile kalmk isteyen baynlarımız incir kürünü uygulasınlar diio google incir kürünü yazın bakın okuyun ne diyor kızlar

sogan kürünü tamamladıktan sonra incir kürüne başlıycaksınız. ben gecen sene bu sayedede hamile kaldım ve1ay sonrada eltim hamile kaldı.haftaya dogumu var

arkadaşlar merhaba...
benim de size bi kaç sorum olacak.Ben de bu ay 15 gün süreyle soğan kürünü uyguladım.Pkoluyum ve her zaman adetimi geç olurdum.Evlenip bebek istemeye başladıktan sonra doktora gittiğimde kilo vermem gerektiğini söyledi ben de hem kilo verip hem soğan kürünü uyguladım.Şimdi sorum şu:kür bittikten 20 gün sonra adet olduğumu sandım ama aslında adet değilmiş.Sadece bikaç saat kanamam oldu ve sonra kesildi.Ben de acaba soğan küründen dolayı mı böyle oldu diye düşünmeye başladım.Belki de hamileyimdir de üstüne görmüşümdür diye de düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???:18::18:

cnm bnm hamilede olabilirsin belki.sogan kürünün faydası olur zararı olmaz bıtanem. içini ferah tut

Merhaba kıslar
Bu ay soğan kürümü 15 gün yaptım bitirdim..soğan kürünü uygularken hiç ama hiç akıntım olmamıştı...
Şimdi adetime 5 gün var ama dünden beri krem kıvamında beyaz bir akıntım var ..Özellikle dün sabah epeyce bi çoktu, offff kafama takıldı neden oldu acaba die acaba hamilelik varmıdır...?:26:
birde göğüs uçlarım hassas ve ağrıyo ama başkda bir belirtim yok.
Dünden beri erken hamilelik belirtilerini okumakdan içime fenalık geldi..
Bu forumlar paylaşım ve bilgilenme açısından çook hoşş ama okudukça okudukça insan kaptırıveriyor kendini..:((
Şimdi bu 5 günü nasıl beklicem bilmiyorum :-)
Öpüorum sizleriiiiiiii:kkk:

inşşş hamişsindirr cnmmm:)

ne için kullanıldığını iyi anlamak gerek..doktora gittiğinizde "düzenli yumurtaların çatlamamış , küçük/büyük kistlerin var" diyorsa soğan kürü etkili gerçekten.arkadaşlarımda gözlemledik.

kist bulgusu yok tembel bir seyir varsa "yumurtalar büyütülmüyorsa" kayısı kürü diyorum.Ben 1 yıl kendi haline bırakmıştım olmadı,kist bulgusu yoktu.kayısı kürü uyguladığım ilk ay Allah ın izni ile hamile kaldım.Allah isteyen herkese sağlıklısından güzelinden nasip etsin ...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün, önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı : Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Soğan Kürü İle Kıl Dönmesi Tedavisi

Bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki kıl dönmesi sorunu yaşayanlar için soğan kürünü tavsiye etti.

Kıl dönmesi sorunları için 1 adet orta boy soğanı fırında veya tavada ısıtın. Vücudunuzun dayanabileceği sıcaklığa gelene kadar ısıtın. Soğanı kıl dönmesi olan bölgenize koyarak 20-25 dakika bekletin.

Bu uygulamayı 3-4 defa tekrar edin. Soğan kürünün ardından kıl dönmesi olan bölgeyi gülsuyu ile silerek temizleyin.

Soğan Suyuyla Zayıflama

unutmayalım ki her diyet doktor kontrolü altında yapılmalıdır. Soğan diyeti şu şekilde yapılıyor. Soğanın özünü çıkarmak için öncelikle soğanı 4 eşit parçaya bölüp tencereye kaynatmak için koyuyoruz. Üzerine su ilave edeceğiz fakat bu eklediğim su ne az ne çok olacak. Yaklaşık 10 dk süren kaynama işlemi bittiğinde bir bardak kalacak şekilde ayarlanmalıdır. Su boz renkte olacaktır. Kaynatıldıktan sonra üzerine limon sıkıp için. Soğuk olarak içmeyin. Normal bir çayı içiyormuş gibi için. Bu her gün taze olarak uygulanmalı hergün tekrar etmeli. Büyük oranda iştahı azaltıyor ve kilo vermenizi sağlıyor. Aç karnına içmeyide unutmayın tabi. Biraz kokuyor ama kilo vermenizi sağlıyor.

ne için kullanıldığını iyi anlamak gerek..doktora gittiğinizde "düzenli yumurtaların çatlamamış , küçük/büyük kistlerin var" diyorsa soğan kürü etkili gerçekten.arkadaşlarımda gözlemledik.

kist bulgusu yok tembel bir seyir varsa "yumurtalar büyütülmüyorsa" kayısı kürü diyorum.Ben 1 yıl kendi haline bırakmıştım olmadı,kist bulgusu yoktu.kayısı kürü uyguladığım ilk ay Allah ın izni ile hamile kaldım.Allah isteyen herkese sağlıklısından güzelinden nasip etsin ...

Kayısı kürünü hiç duymamıştım o nasıl yapılıyor Azereno? ben soğan kürünü 15 gün yaptım, adet günüme 4 gün kala adet oldum maalesef :(. şimdi diğer adet'e 10 gün kala başlıcam bakalım, arkasından incir yapacağım. kayısı nasl yapılıyor olmadı ıncır yerıne kayısı yapıyım :)))

kızlar 9. günüm bitti çok şükür.az kaldı oda biter Allahın izniyle...Allah herkesin gönlüne göre versin.dualarımda sizde varsınız herzaman.öpüldünüz :)

Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmiş :1: Sırada incir var bakalım

Kayısı kürünü hiç duymamıştım,nasıl oluyor canım anlatır mısın?

Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmiş :1: Sırada incir var bakalım

tadına alışamadım ben soğanın içemedimde eker atsak etkisini kaybedermi acaba

Sanmıyorum kaybedeceğini, ben de ilk içtiğimde afedersin çıkarmak üzereydim, birkaç gün burnumu tıkayıp bir dikişte içtim, ama şimdi yudum yudum içebiliyorum. Burnunu tutunca hiç kousunu almıyorsun :)

ne güzel son iki gün bende bir an önce görmek istiyorum son iki günü... benim daha 11 günüm var.:( bu arada benim de ilk gün çok az kanamam oldu ondan sonra olmadı... neyse inşallah son kürümüz olur hemen kavuşuruz bebişlerimize..

kızlarr eşinize yaptığınız keçiboynuzu kürünü klorsuz suyla yoksa normal çeşme suyuyla mı yapıyorsunuz.. lütfen yardımcı olur musunuz...

Son düzenleme:
Back