Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadslarr demn ibrahim saracoğlunu dinledim diyoki soğan kürünü polistik overi olanlar iiçn ve cikolata kisti olnlar kullnmalı diyor ama hamile kalmk isteyen baynlarımız incir kürünü uygulasınlar diio google incir kürünü yazın bakın okuyun ne diyor kızlar
arkadaşlar merhaba...
benim de size bi kaç sorum olacak.Ben de bu ay 15 gün süreyle soğan kürünü uyguladım.Pkoluyum ve her zaman adetimi geç olurdum.Evlenip bebek istemeye başladıktan sonra doktora gittiğimde kilo vermem gerektiğini söyledi ben de hem kilo verip hem soğan kürünü uyguladım.Şimdi sorum şu:kür bittikten 20 gün sonra adet olduğumu sandım ama aslında adet değilmiş.Sadece bikaç saat kanamam oldu ve sonra kesildi.Ben de acaba soğan küründen dolayı mı böyle oldu diye düşünmeye başladım.Belki de hamileyimdir de üstüne görmüşümdür diye de düşünüyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???:18::18:
slm bayanlar.. soğan kürüyle hamile kalan arkadaşlar bende başladım soğan kürüne aynı zamanda folic asit içiyorum herhangi bir zararı olur mu? bilgi verirmisiniz...
Merhaba kıslar
Bu ay soğan kürümü 15 gün yaptım bitirdim..soğan kürünü uygularken hiç ama hiç akıntım olmamıştı...
Şimdi adetime 5 gün var ama dünden beri krem kıvamında beyaz bir akıntım var ..Özellikle dün sabah epeyce bi çoktu, offff kafama takıldı neden oldu acaba die acaba hamilelik varmıdır...?:26:
birde göğüs uçlarım hassas ve ağrıyo ama başkda bir belirtim yok.
Dünden beri erken hamilelik belirtilerini okumakdan içime fenalık geldi..
Bu forumlar paylaşım ve bilgilenme açısından çook hoşş ama okudukça okudukça insan kaptırıveriyor kendini..(
Şimdi bu 5 günü nasıl beklicem bilmiyorum
Öpüorum sizleriiiiiiii
inşşş hamişsindirr cnmmm:)
üzgünümmm birdahaya artıkslowalie malesef adet oldu geçen hafta
bende bugun başlıycam folic le beraber bişey olmaz bence elitim bu şekilde hamile kaaldı.denemekte fayda var
teşekkür ederim cnm... Allah yardımcımız olsun tez zamanda bebişimiz olsun..
ne için kullanıldığını iyi anlamak gerek..doktora gittiğinizde "düzenli yumurtaların çatlamamış , küçük/büyük kistlerin var" diyorsa soğan kürü etkili gerçekten.arkadaşlarımda gözlemledik.
kist bulgusu yok tembel bir seyir varsa "yumurtalar büyütülmüyorsa" kayısı kürü diyorum.Ben 1 yıl kendi haline bırakmıştım olmadı,kist bulgusu yoktu.kayısı kürü uyguladığım ilk ay Allah ın izni ile hamile kaldım.Allah isteyen herkese sağlıklısından güzelinden nasip etsin ...
Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmiş Sırada incir var bakalım
Kayısı kürünü hiç duymamıştım,nasıl oluyor canım anlatır mısın?
Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmiş Sırada incir var bakalım
Kayısı kürünü hiç duymamıştım,nasıl oluyor canım anlatır mısın?
pardon ya klorsuz suyla mı yoksa çeşme suyuylamı yapıyorsunuz..