• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

soğan kürü değil hamile kalmayı sağlayan bildiğim kadarıyla..soğan kist miyom vs şeyler için...

hamile kalmak için incir kürü diye biliyorum ben yanlış değilsem..

adetimin 2.günü başlamıştım sonra bitimininden 1 hafta sonra yapılması gerektiğini öğrenince bıraktım.ama tadı cidden iğrenç,burnumu tıkadım :60:

adetimde geçen aya göre daha çok kanamalı geçti belki birkaçgünlük soğan serüvenindendendir :27:

yarın doktora gitcem bakalım,küçük uyuz kistciğime ne olmuş :52:

arkadaşlar merhaba
bende bir 5cm (rahim dışında) diğeri 1 cm olmak (tüpe yakın) üzere iki tane miyom var. son üç ayım doktorda geçti yapılmadık test kalmadı rahim filmi de dahil herşey yolunda çıktı. benim çok yakın arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı incir kürü yapmadı bu arada. şimdi ben size bir şey soracağım. ben 14 ocakda regli oldum 19unda bitti ve ben hemen soğan kürüne başladım şimdi buarayı okuyunca yanlış yapmışım. 19'unun üstüne 7 gün sayıp öyle başlamalıymışım;(doğrusu normalde 26.ocakmış).şimdi üç gündür günde 1 tane olmak üzere soğan suyu içtim. ara verip 26sında 15 günlük günde 2 defa yapılmak üzere mi başlayayım ben ne yapayım bana bir akıl verin lütfen

arkadaşlar merhaba
bende bir 5cm (rahim dışında) diğeri 1 cm olmak (tüpe yakın) üzere iki tane miyom var. son üç ayım doktorda geçti yapılmadık test kalmadı rahim filmi de dahil herşey yolunda çıktı. benim çok yakın arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı incir kürü yapmadı bu arada. şimdi ben size bir şey soracağım. ben 14 ocakda regli oldum 19unda bitti ve ben hemen soğan kürüne başladım şimdi buarayı okuyunca yanlış yapmışım. 19'unun üstüne 7 gün sayıp öyle başlamalıymışım;(doğrusu normalde 26.ocakmış).şimdi üç gündür günde 1 tane olmak üzere soğan suyu içtim. ara verip 26sında 15 günlük günde 2 defa yapılmak üzere mi başlayayım ben ne yapayım bana bir akıl verin lütfen

canım merhaba zaten soğan suyunu günde 2 defa 1'er bardak içeceksin.bence sen 26'da başla içmeye amas düzgün ve aksatmadan inşallah şifa bulursun

ayyy çok teşekkür ederim
ben o zaman tamamen yanlış başlamışım ki :)))) bırakayım, içmeyi keseyim... 3 gün 1 bardak içtim bir zararı olmaz faydası olur :))) 26 sında başlayayım güzelce :)))
bu kürü yapan bir arkadaşım 2 defa aşılama yaptırdı ikisi de tutmadı 2009 yazında. sonra 2009 kasım ve aralığında soğan suyu içti ama inanılmaz düzenli içti.aaa ocak ayında hamile kaldı :))))
acaba incir kürü yapsam mı ona ne zaman ve nasıl başlayacağım bilmiyorum???
yaa bi de bu hamilelik çok psikolojik bir olay....

en güzeli öyle yapman.bende yaptım soğan kürünü ilki bitti ikinci aşamasına geçeceğim.ama ben de kist yada miyom yok Allah'a şükür,sorun eşimde belki içim temizlenir bi faydası olur diye kullanıyorum umut dünyasıeşimede havuç kürü uyguluyorum.incir kürünü yapmadım sadece 21 gün yapılıp 7 gün ara verildiğini aradan sonra yine 21 gün yapıldığını biliyorum.bu konuda pek yardımcı olamayacağım üzgünüm.nette araştırabilirsin nasıl yapıldığını

arkadaşımın eşinde varokosel varmış ameliyat dediler sperm sayısı az dediler keçiboynuzu yedi oda..tekrar sayım yapıldı acayip artış olmuş. bence sen keçiboynuzu yedir.

sağol canım ama 2 sene önce onuda yaptık hemde aşılamalar sırasın bizde işe yaramadı.havuç kürüne 3 ay devam edeceğiz birde vitaminlere başlayacağız.eşimin tahlil yaptırmasını bekliyorum başlamak için.

Birde nette bunu buldum belki yardımı olur.ama soğan kürü ile incir kürü aynı zamanda yapılmıyor
diye bir yerlerde okumuştum.sen incelersen belki bulursun.

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Benim de soğanda son iki günüm, bitiyor inşaallah. Ama arada tembellik edip kaçırdığım da oldu. İlk günkü kanamam hariç hiç akıntım olmadı, herhalde içim temizmiş :1: Sırada incir var bakalım

Kayısı kürünü hiç duymamıştım,nasıl oluyor canım anlatır mısın?

cnm merak ettim ne zaman belli olur hamile olup olmadığın... inş. hamilesindir.. bizlere de umut olur...

cnm merak ettim ne zaman belli olur hamile olup olmadığın... inş. hamilesindir.. bizlere de umut olur...

Yok yok canım, benim yumurtanın büyüyüp çatlamaması problemim var. O yüzden önce soğan kürü yapıp içim temizlensin dedim. Bir ay yaptım sadece. Adet oldum zaten, ama ikinci günümde resmen patlama yaşadım :1: Allah'tan evdeydim sokakta olsam rezil olacaktım. Bugün de incir kürüne başladım. Ama ben havuçla yapıyorum. Geçen sefer havuçsuz yaptım, yumurta kocaman olmuş çatlamadan, adetten bir hafta sonra kanamam oldu. Doktor adet geciktirici vermişti dursun diye. Şimdi doktora gitmiyorum, zaten gidersem 2. tüp bebek denemesi için olacak. Bakalım ne sonuç verecek. :26:

arkadaşlar birşey danışacam sizlere. cevap yazarsanız memnun ourum.bende bu ay soğan kürü denemek istiyorum.yarın başlamam lazım .adet sonrası 7günüm çünkü.aklıma takılan şu ki,kürü uygularken yumurtlama dönemine denk geliyor.sizde kür uygulanırken kanama oluyor demişsiniz.ya hamilelik olursa ve düşük olursa..sizce yapmalımıyım:43:

Yok yok canım, benim yumurtanın büyüyüp çatlamaması problemim var. O yüzden önce soğan kürü yapıp içim temizlensin dedim. Bir ay yaptım sadece. Adet oldum zaten, ama ikinci günümde resmen patlama yaşadım :1: Allah'tan evdeydim sokakta olsam rezil olacaktım. Bugün de incir kürüne başladım. Ama ben havuçla yapıyorum. Geçen sefer havuçsuz yaptım, yumurta kocaman olmuş çatlamadan, adetten bir hafta sonra kanamam oldu. Doktor adet geciktirici vermişti dursun diye. Şimdi doktora gitmiyorum, zaten gidersem 2. tüp bebek denemesi için olacak. Bakalım ne sonuç verecek. :26:

hımm anladım cnm... iyiki de evdeymişsin.. inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..... benimde soğan küründe 9. günüm... uff tezz zamanda bitsin bu kürler ve şu çift çizgiyi görelim...

arkadaşlar birşey danışacam sizlere. cevap yazarsanız memnun ourum.bende bu ay soğan kürü denemek istiyorum.yarın başlamam lazım .adet sonrası 7günüm çünkü.aklıma takılan şu ki,kürü uygularken yumurtlama dönemine denk geliyor.sizde kür uygulanırken kanama oluyor demişsiniz.ya hamilelik olursa ve düşük olursa..sizce yapmalımıyım:43:

yok cnm bende çok tedirgin oldum o konuda buradaki bütün sayfaları okudum ibrahim saraçoğlunun sitesindende okudum bayanın biri sormuş hiçbir yan etkisi yok amma hamileliyi öğrendiğin an bırak diyor..

hımm anladım cnm... iyiki de evdeymişsin.. inş. tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..... benimde soğan küründe 9. günüm... uff tezz zamanda bitsin bu kürler ve şu çift çizgiyi görelim...

İnşaallah şu kürler işe yarar da emeklerimiz zayi olmaz, önce senden alırız güzel haberi. Ama hamileler topiğine yazmadan önce buraya yazmayı unutma :34:

selam kızlar
ben bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım, 15 gün boyunca düzenli olarak içtim, yumurtlama dönemime yaklaşırken salgılarım aşırı arttı ve çok fazla bel ağrısı oldu. Sizde de böyle oldu mu?
Bir de benim ovulasyon testim cuma günü saat 13:00 da pozitif çıktı kopkoyu.
Cumartesi akşamı ise çok fazla bel ve karın ağrım oldu ( sanırım çatladı)
ama ilişki pazar sabahı 11:00 gibi gerçekleşti, sizce yumurtayı kaçırmış mıyımdır? daha öncesinde ilişki olmadı hiç.

Kızlar çok şükür pazar günü bitti soğan kürüm.şimdi beklemedeyim ama karnım ve belim regl olcakmışım gibi ağrıo ve olucamda sanırım :) ama moralimi bozmıcam çünkü bu ay adetle kistlerimi ve diğer iltihapları atıcağımı ve diğer ay daha hazırlıklı olacağımı düşünüp kendime teselli veriyorum :) muhtemel regl günüm 30 ocak bu arada.gelişmelerden haberdar edicem sizi.Herşey gönlünüzce olsun.

Back