Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir ki ablamda hamile olduğunda regl olacağını sanmış amma bebişinin geldiğini öğrenmiş... inş. seninde öyledir.. güzel haberini bekliyoruz...

inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir ki ablamda hamile olduğunda regl olacağını sanmış amma bebişinin geldiğini öğrenmiş... inş. seninde öyledir.. güzel haberini bekliyoruz...

ay canıııııııımmmmm ağzından bal damlıyo :) inşallah öyledir ama ben pek sanmıyorum bide dayanamayıp deli gibi test yaptım şimdiden tabiki negatif çıktı :) bakalım kısmet.Herşeyin hayırlısını versin Rabbim hepimiz için.mutlaka yazıcam.iyiki varsınız

:))) hımmm... kısmet tabii bu ay olmazsa inş. öbür aya olur çokta bekletmesin bebişler bizi...:))) cnm iyiki sende varsın..:)) insan nasıl bir bağ kuruyo bu bebişler sayensinde...
bende 9 şubatı bekliyorum inş. güzel haberler veririm...

inşallah bekliyoruz canım güzel haberlerini.dediğin gibi çokta bekletmezler inşallah bizi bebişlerimiz :) Bukadar heyecanla beklendiklerini bilseler onlarda hemen gelir teyzesi :)

canım nasılsın nasıl geçiyor günler?herhangi bir belirti varmı? valla benim yarın veya pazar günü olması bekleniyor ki geliyor gibi kendileri :) hayırlısı bakalım

iyiyim sağol cnm sen nasılsın?? yaaa hayır bende şuanda hiçbir belirti yok.. ama zaten daha var 9 şubata..soğan kürü yarın bitiyor... yaaa acaba hamilelik belirtileri ne zaman başlar biliyormusun????
burada senin içinde hayırlısı inş.. hamişsindir... bütün dualarım seninle...

saol cnm benim bende iyiyim işte bekliyoruz.soğan suyu şifa versin bebek getirsin sana inşallah :) benimde dualarım seninle çok tşkler.bu arada belirtiler en erken adete 1 hafta kala diye biliyorum ama kişiden kişiye değişiyor.bende gayet adet belirtileri var şuan :) hayırlısı hepimiz için de.

aminnnnn... o adet değil bebiş belirtisidir inş.. heyecanla bekliyorum güzel haberini....

Kızlarrrr bu ay doktora gitmeyecektim ama gidip bari dosyalarımın fotokopisini alayım dedim belki başka yere de gösteririm diye. Doktorum muayene de etti, yumurtan güzel olgunlaşmış, değerlendir dedi :) Bir ay soğan küründen sonra incir kürü yapıyordum bu ay.

Bir tüpüm de tıkalı idi, yumurtalar gayet güzel, neden olmuyor, bunda başka bir şey var diye düşünürken "sıvı birikmesi" olayını öğrendim internetten. Tesadüf, doktor da sıvı birikmesi olabilir dedi. Eğer böyle bir şey varsa o sıvı rahme geri dönüp embriyoyu zehirliyormuş, o yüzden tutunamıyormuş. Belki de neredeyse iki yıldır bu yüzden olmuyor. Eğer öyleyse tüpüm alınacak. Öbür ay rahim filmini tekrar çektiricem, belki soğan açmıştır geçen ay. Jinekoloji alanında ihtisas yaptım resmen.

cnm Allah yardımcımız olsun.. bu bebişler bizleri daha fazla üzmeden gelseler artık...

cnm Allah yardımcımız olsun.. bu bebişler bizleri daha fazla üzmeden gelseler artık...

İnşaallah canım ya, ama şu an daha umutluyum, kendimi iyi hissediyorum. Eğer bu ay kendiliğinden hamile kalırsam hem soğan, hem de incir-havucun işe yaradığını uygulamalı olarak ispat edeceğim. Çünkü benim hem tüpte, hem yumurtada problem vardı.Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbim bilir ama zamanın yaklaştığını hissediyorum sanki

ayyy çok sevindim senin adına inş. 2011 anneleri oluruz....

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza henüz bugün katıldım.Benim de merak ettiğim bir konu bu soğan kürü.Ancak tam anlayamadım;soğan kürü kullanmak için illa yumurtalıklarda bir sorunmu olması gerekir?Ve soğan küründen sonra illa incir kürü de uygulamak mı gerekir? Bu kürlerden nevrim döndü..bir anlasam uygulamaya da başlıycam:)Yardımcı olursanız sevinirim.

hayır canım benimde çok şükür hiçbir problemim yok ama soğan kürü içini temizliyor ve seni hamileliğe hazırlıyormuş... soğan kürünü kullandıktan sonra bebişin olursa incir kürü uygulamazsın....
soğan kürünü ben adetimin ilk gününden itibaren sayarak 7. gün başladım 15 gün uyguladım ve bugün de son günüm bu ay bebiş olursa inş. olur başka kür falan uygulamıyorsun.. eğer olmazsa sonraki adetime 10 gün kala soğan kürünü 10 gün daha uyguluyosun..daha sonra 21 gün incir kürü uyguluyorsun...
yani canım sen şimdi soğan kürünü uygula bebişinin olup olmayacağına göre hareket edersin..

teşekkürler...bende başlıyım o halde..gelişmeleri bildiririm :)

canım ben kırmızı kartı gördüm bugün hakikaten adet belirtisiymiş.napalım umutlar diğer aya inşallah hayırlısı buymuş.artık ben senin güzel haberlerini bekliyorum.sağlıcakla kal

aaaaaaaaaaa ufff yaa üzüldüm amma dediğin gibi hayırlısı budur belki de.. inşallah öbür aya cnm.. sağol cnm sende sağlıcakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…