Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar ben bekarım doktora gittim geçen minik minik kistler oluşmuş dedi sol yumurtalıklarında ve diane 35 doğum kontrol hapını verdi. Ben bu soğan kürünü bu hapı içerken mi yapayıp yoksa hapı bıraktıktan sonra mı?

Arkadaşlar ben bekarım doktora gittim geçen minik minik kistler oluşmuş dedi sol yumurtalıklarında ve diane 35 doğum kontrol hapını verdi. Ben bu soğan kürünü bu hapı içerken mi yapayıp yoksa hapı bıraktıktan sonra mı?

canım bilmiyorum amma bence ilaçla içme yada biraz araştır...:KK49:

ozlem cim nasılsın canım benim :) değişiklik belirti fln varmı nasıl gidiyor?az kaldı kız hadi bakalım bekliyorum bak güzel haberlerini dualarım seninle :KK66:

ozlem cim nasılsın canım benim :) değişiklik belirti fln varmı nasıl gidiyor?az kaldı kız hadi bakalım bekliyorum bak güzel haberlerini dualarım seninle :KK66:

ayyy cnm bnm çok teşekkür ederim... yaa hiçbir hareket belirti bişey yok bende nasıl heycanlıyım bi bilsen şu 9 şubat gelse artık.. Allahım ne olur bu olsun.. öğrenir öğrenmez belkide kocamdan önce yazarım..:)))

ayyy cnm bnm çok teşekkür ederim... yaa hiçbir hareket belirti bişey yok bende nasıl heycanlıyım bi bilsen şu 9 şubat gelse artık.. Allahım ne olur bu olsun.. öğrenir öğrenmez belkide kocamdan önce yazarım..:)))

yok kız olmaz öyle sen önce kocanı ara sonra buraya yaz :) ben kabul ediyorum 2.sırayı yeterki teyze olayım :)Rabbim gönlüne göre versin cnm benim.

Arkadaşlar ben bişey sorcam size ya..
Bende adet düzensizliği var.Ben geçen ay soğan kürünü uyguladım 15 gün, bildiğiniz gibi 2. ay da da adetten 10 gün önce başlanması gerekiyor.Adetim düzensiz olduğu için adetimin 10 gün öncesini kestiremiyorum.Napmam lazım? Bu durumda olan var mı? Nasıl kullandınız sizler?:KK5:

Son düzenleme:
kızlar ben de denedim geçen ay soğan kürünü heryerde okudugum kadarıyla herkes adetimi düzenliyor hatta fazla bile geliyor diyor ama benım 18 gün geçmesine ragmen adet bile ollamadım korunuyoruz eşimle ama yine de hamiş olma ihtimalim olabilir mi ki cok heyecanlandım kıslarr:87:

kızlar ben de denedim geçen ay soğan kürünü heryerde okudugum kadarıyla herkes adetimi düzenliyor hatta fazla bile geliyor diyor ama benım 18 gün geçmesine ragmen adet bile ollamadım korunuyoruz eşimle ama yine de hamiş olma ihtimalim olabilir mi ki cok heyecanlandım kıslarr:87:

ay tabiki olabilir bir ihtimal.nasıl dayandın kıss hemen bi test yapsanaaa bak bende heycanlandım şimdi sonucuda haber ver bize.inşallah hamişsindir :)

Kızlarrr nasılsınız ne âlemdesiniz? Var mı sonuç alan, değişiklik yaşayan? Benim bu ay da olmazsa herhalde kapalı tüpüm alınacak.

ay tabiki olabilir bir ihtimal.nasıl dayandın kıss hemen bi test yapsanaaa bak bende heycanlandım şimdi sonucuda haber ver bize.inşallah hamişsindir :)

ayy canım benim önceden çok denedik ama 7 ay kadar olmadı her ay test test hep hüsran :KK43:( şimdi de ne bilim olmucak gözüyle baktıgım için bu kadar rahat davrandım açıkçası ama şimdi de heyecan sardı :KK16: inş öledir dediğin gibidir canım benim bir bakayım da mutlaka haber veririm :21:

kızlar ben suğan kürünü 3 ay kullandım ve hamile kaldım :KK49: arada adacayı da içtim isteyen her kese versin rabbim :nazar: darısı inşallah sizin başına :KK16: bu arada eşimede keçi boynzu içiridim 2 ay saracoğlu sitesinde var tarifleri ben ona göre uyguladım

kızlar ben suğan kürünü 3 ay kullandım ve hamile kaldım :KK49: arada adacayı da içtim isteyen her kese versin rabbim :nazar: darısı inşallah sizin başına :KK16: bu arada eşimede keçi boynzu içiridim 2 ay saracoğlu sitesinde var tarifleri ben ona göre uyguladım

aminnn canım benim peki adetlerin düzenli miydi ya da düzene girmiş miydi bu 3 aylık süreçte gamzecim

ay bitanem ya benımde genelde 30 gun 32 gün değişiodu bende kullandım ama iyice geciktirdi test alıp yapcam ama korkuyorum da kararsız kaldım :KK43:

canım ben faydasını gördüm inşallah sende hamilesindir test yap bence kaç gün gecti her şeyin hayırlısını iste bence yap varsa bebişi strese sokuyorsun

ay bitanem ya benımde genelde 30 gun 32 gün değişiodu bende kullandım ama iyice geciktirdi test alıp yapcam ama korkuyorum da kararsız kaldım :KK43:

ben de 30-34 günler arası adet oluyordum
geçen ay soğan kürü yaptım 17 aralıkta adet olmuştum en son o gün bugündür bi daha adet görmedim ve hamile değilim!!!
Geçen doktora gittim farlutal ilaç verdi adet olabilmem için:KK59:
Malesef herkeste ayın etkiyi yapmıyor canım

X