Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım 2. küre diğer adet döneminde başlaman gerekiyor. yani bu adetin geçtikten sonra diğer adete 10 gün kala başlayacaksın

drgsk canım öncelikle nasılsın? sen ikinci küre başlayacakmıydın? benim 15 günlük kürüm bitti reglde oldum biliyorsun.

şimdi ikinci soğan kürüne ikinci regl olmamdan 10 gün öncesindemi içeceğim?
iyide canım gebelik olursa bebek düşmez mi? 10 gün içilen soğan küründen sonra incir kürüneme başlayacağız ?

kendinol slm canım. bende ilk kürü yaptım regl oldum, şimdi adetimin 19. gününde tekrar soğan kürüne başladım, bugün 2. günüm. babak olursa bebeğe herhangi bir zararı yok soğan kürünün, saraçoğlunun sitesine çok baktım ben bununla ilgili çok soru sorulmuş, zararı yok bebeğe ama gebeliği öğrendiğin zaman bırakman gerekiyor, ki zaten yapmanın bir amacı kalmamış oluyor
zaten ovulasyondan sonra spermle yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi yaklaşık 1 hafta 10 günü buluyor, yani bebek yerleşmeden senin kürün muhtemelen bitmiş oluyor. ayrıca zararı olsaydı mutlaka saraçoğlunun sitesinde yazardı, mesela adaçayı da gebe kalmayı kolaylaştırıyor ama düşüğe neden olabileceği için ovulasyondan sonra içilmemesi gerekiyor. incir kürüne gelince; iki kürü aynı zamanda yapmamak gerekiyor özellikle soğan ve inciri. incir kürü de 21 günlük bir kür olduğu için yaparsan soğanla çakışır oyüzden 3 aylık soğan kürü bitiikten sonra yapmak en mantıklısı. ben incir yerine bu ay bal tarçın çörekotu yedim, onu adetin 2 ila 12.günleri arası yapıyorsun, soğanla çakışmıyor. gerçekten yumurtlamamı sağladı, 3 aydır o yumurtlama akıntısı olmuyordu bu ay oldu. bu ay da ben aynı şek,lde adete kadar soğan, adetten sonra b,t,ç devam edeceğim gerçekten faydasını gördüm. tabi umarım gebelik olur gerek kalmaz:26:

yaaaaaaaaaaaaaaaaardıııımmmmmmmmm!!!kızlar ben hala adet olmadım yaa bu soagan kuru de işe yaramadı galıba 18 kasımda olmam gerekıodu zaten benım adetlerım duzensız yani ilaç la oluorum ancaka adet.yoksa hiç olmuo sagan kurunu de harfı harfıne dogru yaptım ama yok bişi bıraz bel agrılarım oluo arada adet olcak gıbı ama bılmıorum işte.sız sagan kuru bıttıkten ne zaman sonra adet oluosunuz kızlar yaaa.canım cok sıkıldı umutlanmak da ıstemıorum ama bılıorum ya bu ayda bıoş hamıle dılım.

canım ben ilk kullandığımda zaten adetim geçti dr a gittim söktürücü ilaç verdi, hem onu hem soğanı içtim, 10 gün kadar geç geldi adetim. forumlarda okuduğum kadarıyla geciktirmiş bazı kişilerde. bu hormonlar ilaçlar falan kişiden kişiye o kadar çok değişirki kesin birşey söylemek imkansız. sen yinede testini yap hamilelik varmı bak, yoksa ilacını kullan ol.

zaten soğan kürünün adet söktürücü bir etkisi yokki, sadece yumurtalıklardaki kistleri temizliyor. sakın işe yaramadığını düşünüp bırakma bence, faydası olan çok kişi olmuş. bende geçen ay kullandım, bu ay yumurtladığımı farkettim hem ovulasyon testi hem akıntıdan. bende işe yaradığına inanıyorum o yüzden 2. küre başladım

canım benım cevapladıgın için tesekkurler.bugun farlutala baslıcam(söktürücü)14 kasımda son sogan suyumu içtim.18 kasımda adet olmam gerekıodu olmadım.şimdi 2. sogan kürüne şimdimi baslayım yoksa dıger adetıme 10 gun kalamı baslayım.sen hem ilacı kullandım hemde sogan suyunu içtim yazmışsınya yanı ikisisni aynı zaman zarfındamı içtinbılıorum çok karışık oldu umarım anlarsın sorularımı canım benım

canım senin problem neydı sankı bu soruyu ben sana sormustum dıye hatırlıorum amatbende polıkıstık var.bu ay igneye gececk doktor.bıde igne ile aşılama aynımı oluo bılgın varmı canım

bendede pko vardı o yüzden kullandım. 3 ay önce bebişe karar verdik normalde adetlerim düzenli sayılırdı 28-32 arası değişirdi, karar verdiğimiz ay adetim geçti test yaptım negatif dr a girrim pko var dedi, adet söktürücü verdi, aynı zamanda soğan kürüne başladım, nihayet 56 gün sonra adet olsum
ekimin 31inde oldum, aynı gün tekrar başka dr a gittim kan testi ultrason falan,lh normal çıktı, pko yok gibi falan dedi. galiba soğan işe yaradı. adetimin 2.günü bal tarçın çörekotu yemeğe başladım, ovulasyondan sorada tekrar soğana başladım. tickerda görüldüğü gibi adete5 gün var, günüm geçerse test yapıcam. geçen ay sağlık ocağındaki testlerin yarısını bitirdim nerdeyse hergün yapıyordum
şu an beklemedeyim

DRGKS canım bu alıntıyı yanıtlarmısın galıba gormedın

DRGKS canım bu alıntıyı yanıtlarmısın galıba gormedın

karışık değil canım anladım
2.soğan kürünü adet olduktan sonra diğer adetine 10 gün kala iç.
evet bende adet söktürücüyle soğanı aynı anda yaptım, aynı gün başladım,ilaç 10.gün bitti, soğan 15.gün bitti, zaten o ay adetim acaip gecikmişti. soğanda bitince 5 gün sonra adet oldum.

temizliyor canım küçük çapta myomları bile yok ediyor,küçültüyor.

Ben de bu ay soğan kürü uyguladım akşam eve gelince aç karınla içiyordum ve akşam yatarken içiyordum ve içerken '' Allahım bu ne güzel bir nimet bu bana şifa verecek diye kendimi telkin ediyordum '' tiksinmemek için sanki bal şekermiş gibi içiyordum. Şu anda 4 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim henüz dün öğrendim hamile olduğumu. Soğan kürünün faydası olmuştur diye düşünüyorum. Bu ay 2. denememizdi. Allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallah.

merhaba arkadaşalr bende 7 aydır uğraşıpta hamile kalamayanlardanım maalesef geçen ay dr gittim sol yumurtalığımda 3cm çikolata kistim varmış.dün soğan suyu içmeye başladım çalışmalara da devam ediyoruz merakım şu soğan suyu gebeliği engeller mi?

soğan suyu gebeliği engellemez aksine gebeliği önleyici herhangi bir kist iltihap falan varsa onları temizleyip gebelik için uygun zemin hazırlar.

merheba arkadaşlar 2 gün önce soğan suyuna başladım ama çalıştığım için sadece akşamları yapabiliyorum bugün sol kasığımda ince bir sızı başladı böyle şeyler yaşayan varmı??neden olabilir acaba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…