kızlar sıze bı sorum olcak benım adet gunum bu ayın 18 inde.sogan kurununde10.gunundeım pazar gunu son kurumu içicem.2. kurede adet gununden 10 gun kala baslanacakmısya.benım kurum 14 kasımda bıtıo ve 4 gun sonra yanı 18 kasımda adet gunum napıcam ne zaman baslasam uygun olur 2. kure ?:18:
canım 2. küre diğer adet döneminde başlaman gerekiyor. yani bu adetin geçtikten sonra diğer adete 10 gün kala başlayacaksın
canım ben ilk kullandığımda zaten adetim geçti dr a gittim söktürücü ilaç verdi, hem onu hem soğanı içtim, 10 gün kadar geç geldi adetim. forumlarda okuduğum kadarıyla geciktirmiş bazı kişilerde. bu hormonlar ilaçlar falan kişiden kişiye o kadar çok değişirki kesin birşey söylemek imkansız. sen yinede testini yap hamilelik varmı bak, yoksa ilacını kullan ol.
zaten soğan kürünün adet söktürücü bir etkisi yokki, sadece yumurtalıklardaki kistleri temizliyor. sakın işe yaramadığını düşünüp bırakma bence, faydası olan çok kişi olmuş. bende geçen ay kullandım, bu ay yumurtladığımı farkettim hem ovulasyon testi hem akıntıdan. bende işe yaradığına inanıyorum o yüzden 2. küre başladım
canım benım cevapladıgın için tesekkurler.bugun farlutala baslıcam(söktürücü)14 kasımda son sogan suyumu içtim.18 kasımda adet olmam gerekıodu olmadım.şimdi 2. sogan kürüne şimdimi baslayım yoksa dıger adetıme 10 gun kalamı baslayım.sen hem ilacı kullandım hemde sogan suyunu içtim yazmışsınya yanı ikisisni aynı zaman zarfındamı içtinbılıorum çok karışık oldu umarım anlarsın sorularımı canım benım
DRGKS canım bu alıntıyı yanıtlarmısın galıba gormedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?