• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarr ya bende sogan kurunde bugun5,gunum delı olcam ya kımı okusam herkeste akıntı cogalmıs bende ole cok akıntı yokk normal bı sekılde akıntı oluo.bıde aşırı gaz var mıdemde ve karnımda saganın etkısımı acaba.sevdacım ıkı kuru 5 saat araylamı yapıcaz ole yazmısında başka kür dıl demı sogan kuru.ben buna pak dıkkat etmedım bundan sonra edıcem:71:

bendede hiçakıntı olmadı, muhtemelen iltihap olanlarda akıntı oluyyor. evet canım soğan küründen bahsediyor, sabah akşam yapamayan arkadaşlar varmış, akşam yapıyorlarmış galiba iki kez ama arada 5 saat olması lazım

kızlarr ya bende sogan kurunde bugun5,gunum delı olcam ya kımı okusam herkeste akıntı cogalmıs bende ole cok akıntı yokk normal bı sekılde akıntı oluo.bıde aşırı gaz var mıdemde ve karnımda saganın etkısımı acaba.sevdacım ıkı kuru 5 saat araylamı yapıcaz ole yazmısında başka kür dıl demı sogan kuru.ben buna pak dıkkat etmedım bundan sonra edıcem:71:

canım bende de senin belirtiler var bende de gaz yapmı ve akıntım normal geliyor bu arada bağırsaklarımı da iyi calıştırdı :36:

merhaba arkadaşlar bende soğan kürü yapacam inş yumurta kalitesini de artırıyordur.hamile kalanlar duyunca ümitleniyorum ,bakalım inş bizede faydası olur

sayfaları okuyunca bende ümitlendim valla arkadaslar ben baslamıstım gecen aylarda 1 2 kez ictim bıraktım aman faydası olmaz dedım ama okuyunca burayı hemen baslıycam sımdı adetım yenı bıttı zaten tam zamanı 2 defa tup bebek yaptırdım tutmadı sımdı dondurulmuslarım var esımde problem benım ama bellı olur bende soganı denıyım esıme de kecıboynuzu kuru yapıyım ınsallah olura allah,buyuk hepımıze anne olmayı nasıp eder ınsallah

zaten ben eşime keçi boynuzu kürü yapacam bi de kendime soğan kürü yapayım dedim artık işe yararsa bilemiyorum bizde tüp bebek denedik olmadı maalasef doktora gidiyorum herşey iyi diyor ama 7 yıllık evliyim hamile değilim

kızlar eşimde de bende de herhangi bi problem bulunamadı doktorum doğal yolla gebe kalabilirsin diyor acaba soğan kürü bende de işe yararmı?
yani sebepsiz infertilite ye yararmı?

merhaba canım bende de çok akıntı olmuştu ara ara sarı akınt bu temizlendiğine işaretı.normalinden fazlaydı ama senin ki gibi çok değildi.inş. iyi şeyler oluyordur icinde.istersen saraç oğluna ileti yaz herkese cevap yazıyor.yazdığı cevaba göre hareket edersin...ben hamilelik için içmiştim kist için değildi o nedenle pek yardımcı olamıyacam.ama halamın çikolata kisti vardı o onun için içmişti ama en fazla 9 gün.çok rahatsızlanmıştı bağırsakları rahatsızdı gaz yapmıştı müthiş sancıları vardı karnında o bırakmişti ... .

aslında ben de hem kist hem de hamilelik için yaptım,ama bilemiyorum ağrılarım hala devam ediyor.teşekkürler yine de...

kızlar bugun doktora gıttım yumurtalarıma baktı hiç gelışmemiş yumurtalrım çok sayıda ama buyumemeış:50:sogan suyununda fyadası olamdı ama devam edıcem sogan suyuna bugun 6.gunum soganda acaba buyurmu daha kızlar yoksa bole kalırmı moralım cok bozuk:84:bayramdan sonra igneye baslıcak galıba allahım şu sugan suyu barrı işe yarasa igne kullannan varmı aranızda suan :85:

kızlar bugun doktora gıttım yumurtalarıma baktı hiç gelışmemiş yumurtalrım çok sayıda ama buyumemeış:50:sogan suyununda fyadası olamdı ama devam edıcem sogan suyuna bugun 6.gunum soganda acaba buyurmu daha kızlar yoksa bole kalırmı moralım cok bozuk:84:bayramdan sonra igneye baslıcak galıba allahım şu sugan suyu barrı işe yarasa igne kullannan varmı aranızda suan :85:
canım soğan yumurtalıkları temizlemek için. yani iltihap ve kist için. yumurtanın büyümesini sağlamıyor yani. adetinin kaçıncı günündesin sen, kaç mm olmuşlar, kaç tane peki?

Kızlar Ben de başladım soğan kürüne bugün 6. günümdü. Çalıştığım için akşam eve gelince aç karınla içiyorum bir de akşam yatarken içiyorum. İnşallah bana da fayda eder. Doktor benim de yumurtalıklarımda pko görünümü olduğunu söylemişti. Haftaya muayeneye gideceğim inşallah iyi haberler alırım.

canım soğan yumurtalıkları temizlemek için. yani iltihap ve kist için. yumurtanın büyümesini sağlamıyor yani. adetinin kaçıncı günündesin sen, kaç mm olmuşlar, kaç tane peki?

ekım ın 18 inde olmustum en son adetımı canım cok sayıda var yumurta ama gelişmemiş oun için bu ayda gectı bakalım bayramdan sonra igne olcak galıba.zaten bende pko var onun için kullnıorum sogan kurunu belkı yumurtalarıda buyutur dıe dusnmustum baklaım hayırlısı:59:

ekım ın 18 inde olmustum en son adetımı canım cok sayıda var yumurta ama gelişmemiş oun için bu ayda gectı bakalım bayramdan sonra igne olcak galıba.zaten bende pko var onun için kullnıorum sogan kurunu belkı yumurtalarıda buyutur dıe dusnmustum baklaım hayırlısı:59:
ne tesadüf benimde 18 ekim :)
yumurtanın büyümesi için incir kürüne baksana bi, bide bal çörek otu tarçın vardı heralde. onlardan memnun olan çok var.o iğnelerde çok pahalıymış dimi?

ben de sogan kuru kullanmıstım kızlar bu ay sagda 4.5 cm kıst vardı doktor dogum kontrol hapı ıc demıstı ıcmedım ...
soganı tercıh ettım ..

adetıme 4 gun var ve sag tarafımda batma var kasıgın ustu gıbı
ınsallah gıtmıstır kıstım yaa gıtmedıyse dıye korkmaya basladım bu agrı baslayınca

ne tesadüf benimde 18 ekim :)
yumurtanın büyümesi için incir kürüne baksana bi, bide bal çörek otu tarçın vardı heralde. onlardan memnun olan çok var.o iğnelerde çok pahalıymış dimi?

valla canım fıyatlarını bılmıorum.incir kurunu sogan kuru bıttıkten sonra yapayım dıorum cunku iki kür bi arada yapılmıomuş canım.sendemı beklıosun 18 ekımı inş guzel haber verırısın canım.tabı bende ama pak umudum yok bu ay:50::14:

merhaba kızlar.ben de soğan kürü uyguladım bu ay.dün dr gittim kist var gibi dedi.aşılama yapacakmışız bu ay.bakalım.ne yapacağımı şaşırdım artık.Rabbim hepimize yardım etsin.

Merhaba kizlar. Bende bugun tesadufen internette gordum sogan kurunu sonra bir baktim ki uygulayan cok olmus. Bende cok heveslendim bugun baslama karari aldim. Ama ben soylenilen gunlere uymus olamicam cunku benim adetim duzensiz. Ozellikle simdi stresten sanirim iyicene allak bullak oldu. Adetimin gelmesini de beklemicem. Bugun basladim bile :62: 15 gun devam edicem adet olsam bile icebiliyormusum o yuzden sorun yok. Umarim ise yarar. Allah hepimizin gonlune gore versin. Beklemek cok zor birsey. Cok iyi bilirim.

kızlar sıze bı sorum olcak benım adet gunum bu ayın 18 inde.sogan kurununde10.gunundeım pazar gunu son kurumu içicem.2. kurede adet gununden 10 gun kala baslanacakmısya.benım kurum 14 kasımda bıtıo ve 4 gun sonra yanı 18 kasımda adet gunum napıcam ne zaman baslasam uygun olur 2. kure ?:18:

Back