merheba arkadaşlar 2 gün önce soğan suyuna başladım ama çalıştığım için sadece akşamları yapabiliyorum bugün sol kasığımda ince bir sızı başladı böyle şeyler yaşayan varmı??neden olabilir acaba:18:
ilk kez kullanıyorsan 15 gün içmen lazım, ama adetin bitiminden 7 gün sonra
ilk kez kullanıyorsan 15 gün içmen lazım, ama adetin bitiminden 7 gün sonra
ee ben yanlış yaptım ozaman ben adetin 7. günü başaldım bide günde 1 defa içebiliyorum çalıştığım için ama böyle soğan suyu renginde akıntım var:90: bide kasıklarım ağrıyo ince ince yinede fayda ediyo heralde..Allah ım sebep eylesin cümlemize..
ay içerken çok mide bulandırıcı yaaaagünde 1 kere içsek fayda etmez mi acaba
kızlaaaaar selam bir şey sormak istiyorum.bende pco var.adetlerim2-3 gün oynuyor.pco olduğundan yumurtlama dönemlerini hesaplayamıyorum yani yumurtam olgunlaşmadı henüz .birde burda soğan küründen bebişlerine kavuşan çok kişiyi gördüm adetim biteli 2 gün oldu başlayayım mı sizce faydası olur mu?
selam kizlar..yeni geldim araniza.kesilmeyen kanamam..surekli idrar varmis gibi tuvalaet ihtiyaci hissetmek ama gidildiginde olmayan idrar..sizlama..iliskide aciiiiliski sonu kanamam var..kasikta sancim var..pazertesi gunu doktorda randevum var cok korkuyorum:18::18::18:sizce neden olabilir bana yardim edermisiniz??:26:bende bebek istiyorum 2 yildir esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebegimiz olmadi sogan suyunu icmek istedim..ama ayni zamanda rahimi temizliyor kistleri falan diye duydum..tadi nasil ve nasil kaynatmam gerek bana da tarif edermisiniz:26::26:simdiden allah razi olsun
off ben 2 ay kullandım sanırım bi işe yaramadı, geçen ay yumurtladığımı düşündüm ama yine adetim gecikti
soğana son bir şans veriyorum bu aybi kez daha kullanıcam sonra artık yemeklere bile koymayacam onu
tebrik ederimBen de bu ay soğan kürü uyguladım akşam eve gelince aç karınla içiyordum ve akşam yatarken içiyordum ve içerken '' Allahım bu ne güzel bir nimet bu bana şifa verecek diye kendimi telkin ediyordum '' tiksinmemek için sanki bal şekermiş gibi içiyordum. Şu anda 4 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim henüz dün öğrendim hamile olduğumu. Soğan kürünün faydası olmuştur diye düşünüyorum. Bu ay 2. denememizdi. Allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallah.
off ben 2 ay kullandım sanırım bi işe yaramadı, geçen ay yumurtladığımı düşündüm ama yine adetim gecikti
soğana son bir şans veriyorum bu aybi kez daha kullanıcam sonra artık yemeklere bile koymayacam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?