• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merheba arkadaşlar 2 gün önce soğan suyuna başladım ama çalıştığım için sadece akşamları yapabiliyorum bugün sol kasığımda ince bir sızı başladı böyle şeyler yaşayan varmı??neden olabilir acaba:18:

cnm telaş yapma kasıkta ağrı belde ağrı olabilir.akıntında olabilir normal . sana tavsiyem soğan kürünü bırakma. ben soğan kürünü kullandığım ay hem kistim gitti hemde hamile kaldım tabi önce rabbimin izniyle. şimdi bebişim doğdu büyüdü bile 3 aylık oldu. rabbim sizlerede nasip etsin inş

Son düzenleme:
ilk kez kullanıyorsan 15 gün içmen lazım, ama adetin bitiminden 7 gün sonra:61:

ilk kez kullanıyorsan 15 gün içmen lazım, ama adetin bitiminden 7 gün sonra:61:

ee ben yanlış yaptım ozaman ben adetin 7. günü başaldım bide günde 1 defa içebiliyorum çalıştığım için ama böyle soğan suyu renginde akıntım var:90: bide kasıklarım ağrıyo ince ince yinede fayda ediyo heralde..Allah ım sebep eylesin cümlemize..

arkadaşlar bişi sormak istiyorum...adetten sonra soğan suyuna başladım bugün 8.günüm 7 gün daha mı içmem gerekiyor ve eğer bu 15 günlük kür döneminde hamile kalırsak soğan suyunun bebeğe bi zararı olur mu?

ee ben yanlış yaptım ozaman ben adetin 7. günü başaldım bide günde 1 defa içebiliyorum çalıştığım için ama böyle soğan suyu renginde akıntım var:90: bide kasıklarım ağrıyo ince ince yinede fayda ediyo heralde..Allah ım sebep eylesin cümlemize..

aslında kürü ilk kez yapıyorsan çok önemi yok ne zaman başladığının, önemli olan 15güne tamamlaman. ama 2.kürü diğer adete 10 gün kala başlaman lazım.
aman bende bu soğanın uzmanı oldum burada:1:

ay içerken çok mide bulandırıcı yaaaa :52: günde 1 kere içsek fayda etmez mi acaba :59:

neeeeeeeee günde 2 kere mi ben 9 gündür günde sadece 1 bardak içiyorum.illa ki 2 bardak mı içmek gerekiyomuş.öffff ya zaten tadı da berbat o tek bir bardağı bile çok zorlanarak içiyorum.bardak da kocaman bi promosyon bardağı!bu büyük bardak günde 2 defa içiyorum şeklinde zaten.ben bir tek saat 14:00-15:00 arası içiyorum.sabah akşam içmem mümkün değil.sabahın 7 sinde evden çıkıyorum ne zaman kaynatıp soğumasını beklicem...

kızlaaaaar selam bir şey sormak istiyorum.bende pco var.adetlerim2-3 gün oynuyor.pco olduğundan yumurtlama dönemlerini hesaplayamıyorum yani yumurtam olgunlaşmadı henüz .birde burda soğan küründen bebişlerine kavuşan çok kişiyi gördüm adetim biteli 2 gün oldu başlayayım mı sizce faydası olur mu?

kızlaaaaar selam bir şey sormak istiyorum.bende pco var.adetlerim2-3 gün oynuyor.pco olduğundan yumurtlama dönemlerini hesaplayamıyorum yani yumurtam olgunlaşmadı henüz .birde burda soğan küründen bebişlerine kavuşan çok kişiyi gördüm adetim biteli 2 gün oldu başlayayım mı sizce faydası olur mu?

selam arkadaşım
yumurtlama günlerini saptamak için ateş ölçme topiğine gel... Ateş Ölçme Yöntemi
Konu sahibi Saruboceq

Son düzenleme:
selam kizlar..yeni geldim araniza.kesilmeyen kanamam..surekli idrar varmis gibi tuvalaet ihtiyaci hissetmek ama gidildiginde olmayan idrar..sizlama..iliskide aciii:17::17:iliski sonu kanamam var..kasikta sancim var..pazertesi gunu doktorda randevum var cok korkuyorum:18::18::18:sizce neden olabilir bana yardim edermisiniz??:26:bende bebek istiyorum 2 yildir esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebegimiz olmadi:14::14:sogan suyunu icmek istedim..ama ayni zamanda rahimi temizliyor kistleri falan diye duydum..tadi nasil ve nasil kaynatmam gerek bana da tarif edermisiniz:26::26:simdiden allah razi olsun:29::29:

selam kizlar..yeni geldim araniza.kesilmeyen kanamam..surekli idrar varmis gibi tuvalaet ihtiyaci hissetmek ama gidildiginde olmayan idrar..sizlama..iliskide aciii:17::17:iliski sonu kanamam var..kasikta sancim var..pazertesi gunu doktorda randevum var cok korkuyorum:18::18::18:sizce neden olabilir bana yardim edermisiniz??:26:bende bebek istiyorum 2 yildir esimle korunmasiz iliski yasamamiza ragmen bebegimiz olmadi:14::14:sogan suyunu icmek istedim..ama ayni zamanda rahimi temizliyor kistleri falan diye duydum..tadi nasil ve nasil kaynatmam gerek bana da tarif edermisiniz:26::26:simdiden allah razi olsun:29::29:

canım 1.5 barday klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynayan suya orta büyüklükteki dışı sarı suganı dörde bölüp atıyorsun 5 dokka kaynattıktan sonra altını kapat ılık ve ac karnına içiyorsun ya sabah akşam içiyorsun yada akşam ve yatarken günde 2 kere içiyorsun.. 15 gün boyunca adetin 15 şinci günü inşallah hayırlısıyla bebişin göbişine gelir

ibrahim saracoğlu sites,nde ayrıntılı bakabilirsin aradığın kafana takılan her şey var canım şimdi ben anlatırım ama kafanda soru işareti kalmasın bence ordan oku sonra kafana takılan bir şey olunca sorarsın inşallah şifayı burda bulursun ama mutlaka yap cok faydası var canım benim 2 arkadaşım bundan hamile kaldı bende bu ay 2. küre başlıyorum

off ben 2 ay kullandım sanırım bi işe yaramadı, geçen ay yumurtladığımı düşündüm ama yine adetim gecikti:50:
soğana son bir şans veriyorum bu ay:60: bi kez daha kullanıcam sonra artık yemeklere bile koymayacam onu:60::60:

off ben 2 ay kullandım sanırım bi işe yaramadı, geçen ay yumurtladığımı düşündüm ama yine adetim gecikti:50:
soğana son bir şans veriyorum bu ay:60: bi kez daha kullanıcam sonra artık yemeklere bile koymayacam onu:60::60:

evet yaa bende 2 uygulucam iyi fikir aslında :60:

Ben de bu ay soğan kürü uyguladım akşam eve gelince aç karınla içiyordum ve akşam yatarken içiyordum ve içerken '' Allahım bu ne güzel bir nimet bu bana şifa verecek diye kendimi telkin ediyordum '' tiksinmemek için sanki bal şekermiş gibi içiyordum. Şu anda 4 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim henüz dün öğrendim hamile olduğumu. Soğan kürünün faydası olmuştur diye düşünüyorum. Bu ay 2. denememizdi. Allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallah.
tebrik ederim :emir_bebek:

:1:
bu soğan beni de baydı, hatta eşimi de baydı. genelde içmeyi unutuyorum soğusunda 10 dk daha bekleyelim sonra yeriz diyorum da :)

Back