- 10 Haziran 2009
- 482
- 2
- 35
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim
soğan kürü nedir?yani nasıl hazırlanıor
Şuanda hastayım. 7. günü bende başlayacağım ,bakalım neler olacak.
cnm bi orta boy nomrla yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup 4 yada 6 ya bölüyorsun 1,5 yada 2 su bardağı kaynayan klorsuz suya soyup böldüğün soğanı atıp 5 dakika daha kaynatıyosun. ılındıktan sonra içiyorsun. günde 2 kez taze hazırlanmak şartıyla öğlen ve akşam yemeklerinden önce aç karnına içiyorsun. bu küre adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün uyguluyorsun.
tşk ederim:)
hayırlı olsun arkadaşım.eşinede keçiboynuzu kürü uygulamışmıydın yoksa sadece soğan kürü mü etken oldu hamilelik için.belirtielri yazarsanda sevinirim.:1hug:
bu arada bişey eklemeyi unuttum,yumurtlama testi de aldım bu ay onu da kullandım,bakalım nokta atısı yapabılmısmıyız::)))))
arkadaşlar mutlaka bu kürü yapın kendim denedim ve ilk ay hamile kaldım rabbim olmayanlara versin
kızlar soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulayıp bırakıyosunuz. tabi ben bilmiyordum o an adetimin bittince ertesi gün uygulamaya başladım ve 15 gün uygulayı bıraktım hem kistim geçti hemde hamile olduğumu öğrendim