Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim

hayırlı olsun arkadaşım.eşinede keçiboynuzu kürü uygulamışmıydın yoksa sadece soğan kürü mü etken oldu hamilelik için.belirtielri yazarsanda sevinirim.:1hug:

hasankeyf tebrik ederim...adım adım gelişmelerden haberdar ettin bizi...
hepimizi haycanlandırdın..Mutlu sonu da bizlerle paylaştın..
bu güzel haberler hepimize ümit veriyor...
Ben de soğan kürüne başladım ama adetimin 1. gününden beri içiyorum..Soğan suyunun bebeği düşürdüğünü duymuştum ben de erken başladım ki yumurtlama günümde de incir kürüne geçeyim diye..
Allah OL diyince oluveriyor aslında çokta önemi yok kaçıncı günde başladığının..Fakat gerçekten de içinin temizlendiğini hissediyorsun akıntılarla..o bile rahatlatıyor insanın içini...
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin..ısteyenlerede tez vakitte versin inşallaaaah AMıN :Saruboceq:

soğan kürü nedir?yani nasıl hazırlanıor

cnm bi orta boy nomrla yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup 4 yada 6 ya bölüyorsun 1,5 yada 2 su bardağı kaynayan klorsuz suya soyup böldüğün soğanı atıp 5 dakika daha kaynatıyosun. ılındıktan sonra içiyorsun. günde 2 kez taze hazırlanmak şartıyla öğlen ve akşam yemeklerinden önce aç karnına içiyorsun. bu küre adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp 15 gün uyguluyorsun.

tşk ederim:)

hayırlı olsun arkadaşım.eşinede keçiboynuzu kürü uygulamışmıydın yoksa sadece soğan kürü mü etken oldu hamilelik için.belirtielri yazarsanda sevinirim.:1hug:

teşekkür ederim eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sperm sayısını arttırıyormuş birde taze sıkılmış havuç suyu verdim sabah akşam aç karnına spermi hareketlendiriyormuş yunurtlamadan 1 hafta sonra göğüslerim ağırmaya başladı ara ara kasık ağrısı da oluyordu sonra gaz şişkinlik sinirlilik herşeye ağlama oldu adet olacakmışım gibi 3-4 gün ara ara sancı çektim

merhaba arkadaslar,ben de sogan kürünü uyguluyorum 6.günümdeyim,adetim biter bitmez basladım ben,daha önce 2 tane düşük yapmıstım,6 aydır korunmuyoruz hala tık yok,bakalım soganın bı faydası olacakmı,bu arada düşüklerden sonra kasıklarımda ara ara agrılar oluyodu sogan küründen midir bilmiyorum ama agrılarım gecti,bide bende kan pıhtılaşması wardı,bakalım beklıyorum sabırla,esime de keciboynuzu kürü yaptım ama midesini bulandırdıgı için içemiyo(

bu arada bişey eklemeyi unuttum,yumurtlama testi de aldım bu ay onu da kullandım,bakalım nokta atısı yapabılmısmıyız::)))))

hasankeyf tesekkür ederim iyi dileklerin için,7 ocakta adet olmam lazım,sogan kürünede devam ediyorum insallah bakalım

arkadaşlar mutlaka bu kürü yapın kendim denedim ve ilk ay hamile kaldım rabbim olmayanlara versin

canım hayırlı olsun.inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.benimde 3 düşüğüm var.
bu ay bebiş yapacaz.adet düzensizliğim yok.

10 ununda adetimi bekliorum.ama ben adet olmadan yapmayı düşünüorum bu kürü.bi sakıncası olurmu acaba.

adetin bittikten sonra başlanırsa yumurtlama dönemine denk gelio.rahmide temizlediği için bebişin tutma ihtimali azalır die düşünüorum.

sen adetin bitince mi başladın denemiş başarıya ulaşmış biri olarak bizi aydınlatırsan sevinirim.

kızlar soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulayıp bırakıyosunuz. tabi ben bilmiyordum o an adetimin bittince ertesi gün uygulamaya başladım ve 15 gün uygulayı bıraktım hem kistim geçti hemde hamile olduğumu öğrendim

canım sanada bebişin sağlıkla gelsin inşalalh.kürü uyguladığın ay mı hamile kaldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…