• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar merhaba bu ay burdaki yazılanları okudum ve bir heves çok düzenli bir şekilde soğan kürü içtim. dün adet günümdü olmadım dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı. yani normalde uzun süren adetleri düzene sokan soğan kürü benimkini niye geciktirdi sizce??

zArifecik acaba niye adet olmadın inşallah hamilesindir. Çünkü ben de soğan kürünü uygulamaya başlayacam bu ay bugün adetimin 2. günü. Soğan kürünün yan etkisi yok diye biliyourm ama.

Arkadaşlar bir sorum var soğan kürünü adetin başlamasından itibaren 7. gün mü uygulamaya başlayacağız yoksa adetin bitiminden itibaren mi 7. günü başlayacağız??
Benim bugün adetimin başlamasının 2. günü

Arkadaşlar bir sorum var soğan kürünü adetin başlamasından itibaren 7. gün mü uygulamaya başlayacağız yoksa adetin bitiminden itibaren mi 7. günü başlayacağız??

valla herkes birşeyler diyo kimi adet başlamasından yedi gün sonra kimi de adet bitiminden 7 gün sonra(yıkandıktan 7 gün sonra yani)başlayın.adetim bitip yıkandığım ilk gün başladım ben aklıma daha çok yattı.tabi benim adet sürem tam 7 gün. 7.gün başladım.

canım soğan kürünü ilk yaptığın dönem adetinin hangi günü başladığın önemli değil, önemli olan 15 güne tamamlaman. saraçoğlunun sitesine bakarsan sık sorulan sorularda yazar. ama genelde başlayanlar adet bittikten 1 hafta sonra başlıyor.sabırlı biriysen adetin bittikten 1 hf sonra başla ama yo o kadar sabredemem diyorsan adetinin7. günü başlayabilirsin, dediği gibi ilk kürün bi kuralı yok, ama 2.kürü adete 10 gün kala yapman gerekiyoryerimseniben
benimde dün bitti çok şükür, artık soğanı görmek bile istemiyorum:1:
bu arada ben ılıkken burnumu kapatıp hızlıca içiyordum,sonra burnumu açmadan ya dişimi fırçalıyor yada ağzıma bi meyve atıyordum, sonrada bir karanfil alıp öyle açıyordum burnumu.zaten soğanın kokusu gitmiş oluyordu. tavsiye edrim karanfifli özellikle.opuyorumnanaktan

zArifecik acaba niye adet olmadın inşallah hamilesindir. Çünkü ben de soğan kürünü uygulamaya başlayacam bu ay bugün adetimin 2. günü. Soğan kürünün yan etkisi yok diye biliyourm ama.

Ya cnm bi bilsem tedirgin oldum... idrar testinde 2 gün önce negatif çıktı. bugün adet gecikmesinin 3. günü...ama sevinemiyorum daha çok korkuyorum. İnşallah korktuklarım başıma gelmez. dediğin gibi soğan sonuçta yan etkisi olmamalı...İnşallah hamileyimdir de ondan gecikiyordur. İkinci testi yapmak için 10 gün beklemeyi düşünüyorum tabi hastalanmazsam. Sabretmeye çalışıcam. Buarada ben adetimin 7. günü başladım böylelikle yumurtlama gününü birkaç gün geçe bitmiş oldu. Dilerim Rabbimden soğan kürü bebişlerimizin vesilesi olur....

DRGKS ilk kürü bu ay 15 gün boyunca uygulayacam. Peki 2. kürü bir daha ki ay mı uygulayacağım. Bir de bu soğan kürü 2 kür mü yani toplamda 2 ay mı uygulanıyor??

bende sogan kürü yaptım tarife göre ama işe yaramadı bende.yine adet düzensizligi var.herkezte tesiri olmuyo bu kürün.

arkadaslar ben 15 gün yaptım bu kürü yine adete 10 gün kala yapmakmı gerekiyor.....kürü 2 defa yapmak şartmı...soğan kürü bitince incir kürüne başladım...şimdi incir kürü yapıyorum.....soğanın 2,kürünü nasıl yapıcam incir kürüne devam ediyorum...yardım edin ltfn....

adet düzensizligi pko hastalıgı var.pko hastalıgı için sogan kürü tavsiye edilmişti fakat ben tesirini göremedim.

ahhh canımm tahmın etmıstım zaten bende de var pko 9 senedır.bende pazar baslıcam inş rabbım sıfa versın hiç tedavı gordunmu dırek sogan suyuylamı basladınnn.sende adet oluomu yoksa ilaç lamı olusun.yada oluoda gecıkerekmı oluo?cok karısık olsu ya sorumCADIARZU

ahhh canımm tahmın etmıstım zaten bende de var pko 9 senedır.bende pazar baslıcam inş rabbım sıfa versın hiç tedavı gordunmu dırek sogan suyuylamı basladınnn.sende adet oluomu yoksa ilaç lamı olusun.yada oluoda gecıkerekmı oluo?cok karısık olsu ya sorumCADIARZU

canım sanda geçmiş olsun Allah şifalar versin.bu pko hastalıgın kesin tedavisi yok canım sadece azaltıcı ilaçlarla vs durumu var okadar.ben tedavi gördüm bekarken dogum kontrol ilacı içtim adet düzenleyici oldugu için ama kilo yaptı şimdide bebek düşündügümüz için dogum kontrol ilacı içmiyorum.glupogen kullanıyorum.sogan kürünü bikere denedim faydası olmadı.çocuk düşündümüz zaman yumurta uyarıcı ilaçlar veriliyo ben 1 yıllık evli olucam önümüzdeki ay.ve doktora gidecegiz çünkü bize 1 yıl bekleyin olmassa gelin demişlerdi.bende adet düzensizligi hep vardı.3 aydır olmadım bu ay adet söktürücü ilaç içerek oldum canım:1no2:inşllh Allah tüm hastalara acil şifalar versin .inşllh sende saglıgına kavuşursun canım sende bebek varmı?

Kızlar merhaba.
Bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz. PKO luyum tedavi ye başladığımdan bu yana yani 3 yıldır 20 kg yakın kg aldım
En son 28 Eylülde regl oldum 5 gün günde 2 tane klomen içerek 11. gün çatlama iğnesi ile 29 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç negatif. Fakat aşılama yaptığrdığımdan bu yana halen regl olmadım soğan kürünü 7. başlayın yazıyorsunuz ama ben regl olmadığım için 6 gün önce içmeye başladım günde iki defa saba ve akşam aç karna. <çok az akıntılarım var dr regl olmam için orgametril diye bir ilaç verdi 10 gün içtim ve şu an hasta olmayı bekliyorum inşallah regl olunca 2 aşılama için başlıycaz
Allah herkesin hayalini kurduğu bebişine kavuşmayı nasip etsin

merhaba kızlar.ben bugün doktora gittim kan verdim.soğan içtiğimden beri sarı akıntım hiç durmadı.kasıklarım ve şiş olan göğüslerim ağrıyor...hayırlısı sonuçları yazarım inş.

merhaba kızlar.ben bugün doktora gittim kan verdim.soğan içtiğimden beri sarı akıntım hiç durmadı.kasıklarım ve şiş olan göğüslerim ağrıyor...hayırlısı sonuçları yazarım inş.

SEVDAM ELH BENİM SOĞAN KÜRÜMDE BUGÜN BİTTİ . YALNIZ BİLİYORSUN BEN MANTAR OLDUĞUM İÇİN EŞİMLE BİR İKİ KEZ OLABİLDİM ODA TAM ANLAMIYLA OLMADI:( 15 GÜN KÜRÜ UYGULADIM. PEKİ ARTIK BAŞKA KÜR UYGULAMAM GEREKİYORMU? SENİN SOĞAN KÜRÜN BİTTİKTEN SONRA BAŞKA KÜR UYGULADINMI? İNŞ HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ:CüvCüv: HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.

SEVGİLER...

Back