iyiyim canım çok şükür. sen nasılsın? bu arada o dediğin mesajı hala bulamadım. linkten en son sayfa açılıyor :) neyse yaa :)
canım sen mantar için tedavi oluyor musun? bu arada çalışmalara devam etmemelisin tedavi oluyorsan. çok zararlı. o akıntı mantardan oluyor.
herkese selam kıslar mugababy duruşah mannak kahvekolik lorke GIYMATLIM drgsk nasılsınız? ya kıslar benim mantarım düzelmiyor,geceleri çok azıyor eşimlede olamıyorum ne olacak böyle saraçoğlundan cvp geldi lorke cvbı paylaş demişsin umarım görürsün saraçoğlunun yazdıklarını aynen kopyalıyorum.
teşekkürler tatlım yaaa nasılsın?gelemedim iki gündür.soğan kürünü bende drun dediği gibi yapmaya karar verdim.bilimsel açıklamasını saçma buluyordum niye adettn yedi gün sonra başlayayımki diyordum kendime.bilmişlik yapıyordum.fakat birden aklıma geldi ki bu soğan suyu ne var ne yok söküp atıyo dr boşunamı söylüyor.adetten beş gün sonra başlarsam ne olacak olan yumurtayıda söküp atacak yok yok kızlar kendimce böyle düşündüm.ve kendinolcum bende senin gibi adetten yedi gün sonra yapıcam kürü.şuanda klomene başladım dua edin ne olur yaaamafoldumben
mugababy Elh bende iyiyim tatlım.Gerçekten düşüncen çok mantıklı bak ben bunu hiç düşünmemiştim tabiki bunun bir hesaplaması vardır değilmi?Bu konuda rahat olmamız gerekiyor birde soğancığımızı severek içmemiz gerekiyor değil mi?Sende severek iç olurmu?hakkında hayırlısı olur inş kendine stres yapma sakın
Estğ cnm bugün öğlende yapmayı unuttum genegezmeye gittim ordada beyaz soğan yoktu, akşam yatacağıma yakın uyguladım kürümü, demek rahim temizlenmiş oluyor gerçekten buda çok güzel birşey. cnm acaba mantarı olan bayanda soğan kürünü uygulamışmı haberin varmı? beni bu konuda çok aydınlattın sağol,
soğan kürünü yaparken eşimle olamıyorum ya o canımı sıkıyor bunda da vardır bir hikmet hayırlısı olur inş. evet soğan doğal antibiyotikmiş.
sevdam inş hayırlı haberlerini alırız kürün nerdeyse bitmiş:=) rahat ol kendine hiç stres yapma olmasa bile sakın üzülme olurmu?
Elh bende iyiyim kardeşim.
önemli değil ya, sana vardır bir hikmeti hayırlısı filan yazmıştım,
Evet doktorum ilaç fitil krem verdi kullanıyorum,çalışmalara mantar olduğum için devam edemiyorum kürümüde bu arada yapıyorum ama:) yalnız küre ilk başladığımda mantarım daha yokken,birkez çalışma oldu ama oda tam bir çalışma olmadı yinede s.p.rm ler içeri gitmiş olabilir, ama bir kereliktende kalmam diye düşünüyorum. tabi orasını ALLAH bilir.
soğan kürü kullandım bu ay ve hamile olduğumu öğrendim bugün tavsiya ederim önce allahtan tabiki
soğan kürü kullandım bu ay ve hamile olduğumu öğrendim bugün tavsiya ederim önce allahtan tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?