Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.ben burayı anlayamadım adete on gün kala bebek oluşmuşsa korkarım içmeye nasıl olacak bilmiyorum:bilmiyorumkismile
canım ben incir kürü ve havuç kürünü yapmam gibi geliyor soğan kürünüde 15 gün uygulamayı düşünüyorum bende çok korkuyordum gebelik olursa düşerse diye. ama içim rahat etsin diye adet bitimimden sonra 7 gün içerisinde eşimle olmadım küre başlayınca eşinle olursun yani adet bitiminden 7 gün sonra küre başlanıyor ya adet bitiminden sonra 7 gün içerisinde birlikte olma, ben öyle yaptım . bu küründe mutlaka hesaplaması vardır saraçoğlu meiil cvbında not olarak şunları söylemiş Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.
mugebaby bayanların yumurtalama dönemi adetin 15 günü diye biliyorum , bebek keseye düşüncede kür bitmiş oluyor sanırım. ben sana başka bi arkadaşın cvbını alıntı olarak kopyalıycam incele yalnız bu arkadaş adetinin 7.günü başlamış.