Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Himm ozaman bilmiyorum ki cnm
Ama tlfndan cikmiyor uyuz oluyom bende ciksa iyi olur ben cokk seviyom kiz onlari kullanmayi.entel dantel sekiller var. Bende pcden girince bakarim snn icin ayarlar kismina.

benim telefonda var ama pcde bulamadım teşekkür ederim :)

Ayyy canim bnm uzulme yalniz degilsin mayis ayi bizim ayimiz olcak bak gor.sogan yapip 2ay sonra hamile kalanda cokk. Biliyorum ilk geldiginde cok uzuluyor insan ama sonraki ay icin plan yapmaya basliyorsun bile umutlabiyorsun yeniden. Bak gor dualarimizda kabul olcak rabbim yuzumuzu guldurecek

kızlaaaaarr ben 6senedir her ay umutlandım ama inanın bu ay çok farklı umutluyum çünkü sizleri tanıdım iyiki varsınıııııızzzzzzzzzzzzzz

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
Ssirin arkadasimiza okuyanlari allah kabul etsin. Yarin sira kirazagacimda nukracim buyur guncelledim cnm
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan.kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

Son düzenleme:
üzülme arkadaşım ben normalde günü gününe adet olurdum ama soğan içerken hep 1hafta gecikmeli adet oluyorum :KK43: inşaallah mayıs ayı bebiş ayın olur dualarla inşaallah :)

ınsallah cnm ya :KK43:ben 9 gun gecınce halıyle baya umıtlenmıstım ...ama kısmet nezaman sa hayırlı bı zamanda gelsın yavrularımız ıns ..

Ayyy canim bnm uzulme yalniz degilsin mayis ayi bizim ayimiz olcak bak gor.sogan yapip 2ay sonra hamile kalanda cokk. Biliyorum ilk geldiginde cok uzuluyor insan ama sonraki ay icin plan yapmaya basliyorsun bile umutlabiyorsun yeniden. Bak gor dualarimizda kabul olcak rabbim yuzumuzu guldurecek

cnm ins dedıgınız gıbı olur..ben yaklasık 13 aydır korunmuyorum olmuyor yanı :KK43:ama napalım hem fiili hemde normal dua etmekten baska caremız de yok napalım ya

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
Ssirin arkadasimiza okuyanlari allah kabul etsin. Yarin sira kirazagacimda nukracim buyur guncelledim cnm
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan.kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN
ben belki okuduğumu yazamam nete 1 2gün giremeyebilirim ama inşaallah sırası gelen arkadaşımız için okuyacağım dualarımızı :)

cnm ins dedıgınız gıbı olur..ben yaklasık 13 aydır korunmuyorum olmuyor yanı :KK43:ama napalım hem fiili hemde normal dua etmekten baska caremız de yok napalım ya

bende 6senedir korunmuyorum olmaması için bir sebebte yok nasip inşaallah olucak inanıyorum :)

Canim ben 3yildir ugrasiyorum inan hayirlisi degilmis demekki diyip uzuntumu bastiriyorum kendim.Allah im hakkimizda hayirlisini versin.

ben belki okuduğumu yazamam nete 1 2gün giremeyebilirim ama inşaallah sırası gelen arkadaşımız için okuyacağım dualarımızı :)
Taman not al sen listeyi ben hergun guncelliyorum zaten kuzum.
Bu arada iyiki varsiniz ya valla burda dertlesiyoruz ya cok mutlu oluyorum.birlikte uzulup birlikte seviniyoruz

kızlar bana da dua eder misiniz

bende 4 senedir bebek yolu bekleyenlerdenim
Canim sira bitince yeniden liste yapacagiz ozaman senide eklerim topigi takipte kalirsan yine yazarsin. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah.bu ayki liste olustu cnku suan giremeyen var adet olan var eklesemde pek okuyan olmaz.yeni liste daha iyi olur senin icin.

Canim sira bitince yeniden liste yapacagiz ozaman senide eklerim topigi takipte kalirsan yine yazarsin. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah.bu ayki liste olustu cnku suan giremeyen var adet olan var eklesemde pek okuyan olmaz.yeni liste daha iyi olur senin icin.

tamam canım çok tesekkür ederim

arkadaşım ilk defamı böyle oluyor adetin leke leke yani

En son geçen sene haziran ayında böyle olmuştu. Bayadir güzeldi adetim ya. Bu adet de değildi bence hafta içi fırsatım olursa dra gidicem.

Ya anlamıyorum soğanı ilk dört ay baya ılık içmiştim ama adetim iyiydi. Bu aydan çok umutlu idim çünkü sıcak içtim. Ama ne akıntı oldu ne de adetim güzel oldu.

X