Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ben sana dedim içime doğdu hamilelerin içine doğarmış başından bu yana hep inandım hamileliğine cnm hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin tebriklerrr sende soğan suyu içmiştin sanırım artık dikkat et kendine bebiş geliyor bu arada kızın olucak söylim sana hislerim kuvvetlidirhadi hayırlı olsun tekrar sabahtan beri kaç kez topige baktım haber için:))

ben sana dedim içime doğdu hamilelerin içine doğarmış başından bu yana hep inandım hamileliğine cnm hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin tebriklerrr sende soğan suyu içmiştin sanırım artık dikkat et kendine bebiş geliyor bu arada kızın olucak söylim sana hislerim kuvvetlidirhadi hayırlı olsun tekrar sabahtan beri kaç kez topige baktım haber için:))

sagol canim insallah saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama sankimmmm bana da kiz gibi geliyor saglikli olur insallah su an sersem gibiyim halen valla inanamiyorum belim de cok agriyor akintim artmaya basladi sogan suyunu ictigim ilk ayda hamile kaldim ya inanamiyorum Rabbim herkese sifasini versin insallah

kizlar ya nasil sevindim anlatamam ilk defadir test yapdim ovi testi yumurta icin bugun cift cizgi cikti biri biraz acik rengde cikti amma simdi bu ne demek yumurtalama varmi demek? :KK16: ya bana tam anlatin lutfen simdi yinemi yapmaliyim tempratutumu olcmelimiyim ne yapmaliyim lutfen yazin ilk defadir basima geliyor

yumurtlama testinde silik cizgi yumurtlamayi gostermiyor belki yumurta buyudu ama daha catlamadi. kesinlikle koyu kirmizi olursa yumurta catladi demektir. ama 2-3 gun icinde olacak demek.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guzell ya masallah. sen adet gecikmeden yaptigin icin yavas yukseldi. adet gecseydi 500lerde felan cikacakti. :-):

ya kizlar lutfen, Allah rizasi icin. su topikte hamile olan tum arkdslarr isimle dua edin bize de, ne olur..

sende veya eşinde sıkıntı varmıydı herhangi
ne zamandr çocuk istiyorsunz
soğan kürünü ne kdr yaptın?
bi yardımcı olurmusn?

canim hemen anlatayim ben 2011 ekimde evlendim ozamalar calisiyordum o yuzden korunuyorduk 2012 subatta dedikki bi bebegimiz olsun basladik iste sonra benim kac senedir gununde gelen adetim gecikmeye basladi testte yaptim bisi yok 40 gun oldu yok 50 gun oldu yok gittim prolaktin yuksek cikti sonra ben bi ay sonra isten ayrildim sonra bu prolaktin kendilinden dustu ama adetlerim yine duzensizdi doktor doktor gezdim neden gec gelio diye cevap bulamadim sonra doktora gitmeyide biraktim tabi isten ayrildim evde sabahtan aksama kadar homini girtlakk 10 kilo birden aldim 4 -5 ayda...2013 ocakta dedim spora yazilayim o arada da 5-6 gun hayit suyu ictim sonra hayiti icmeyi unuttum oyle tabi spora devam ettim iki ayda 5 kilo verebildim spora gitmeden once tahlillerimde lh 10.4 fsh 7.4 cikti doktor yumurtlayamiosun dedi spora gittim hayit kullandim tekrar tahlillerimi yaptim lh 3.9 fsh 4.4 cikti doktor bile sasirdi kisa zamanda nasil duser diye iste bu ayda duzenli sogan suyu ictim iliskiden sonra bacaklarimi duvara yaslayip kendimi silkeledim :))))bol bol da dua ettim esimde bi problem olup olmadigini yeni ogrendik malumunuz yani :)))daha onceden test yaptirmadi bi sorunu varmiydi bilmiorum arkladaslar iste boyle tabi bu arada benim tavan yapan psikolojimi hic soylemiorum neler neler sinir krizlerimi dersin gece hungur hungur aglamakmi dersin resmen kendi kendimi yiprattim esimde cok uzuluyordu su an 24 yasindayim 1 senedir denedik olmadi ama RABBIM in izniyle oldu hergece dua ettim ALLAHIM cani alanda sensin verende sensin sen benim hakkimda herseyin hayirlisini ver diye cok dua ettim sukur dualarimi kabul etti simdi minik kusum mini minnacik ama yine Rabbimin izniyle buyuyecek ve hayirlisiyla anasina babasina atasina vatanina milletine hayirli bi evlat olacak ve allahin izniylede sizlerinde olacak inaniyorum ben biliyorum ki Mevlam beni sinadi ve her defasinda ona sigindim senden baska gidecek bi kapim yok beni kapindan geri cevirme peygamber edendimizin yuzu suyu hurmetine diye bana saglikli hayirli bi evlat nasip et diye cok cok dua ettim sizde bol bol dua edin biraz karisik oldu ama duygulandim su an cok yuzden daha soirmak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarim :)))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guzell ya masallah. sen adet gecikmeden yaptigin icin yavas yukseldi. adet gecseydi 500lerde felan cikacakti. :-):

ya kizlar lutfen, Allah rizasi icin. su topikte hamile olan tum arkdslarr isimle dua edin bize de, ne olur..[/QUOTE]

kirazagacim cok sagol Allahim en kisa zamanda kirazagacina sercem1 e mybaby24 e ve ismini unuttugum tum isteyen arkadaslarima saglikli tombis tombis guzel huylu ahlakli birer evlat nasip et insallah amin.....

tesekkur ederım kızlar doktor var gıbı dedı adetın gecınce tekrar gel dedı ama degerın cok ıyı yukselmıs dedı offff aklımı karıstırmadı degıl hanı :KK43:((

rıca ederm cnm .cnm adetın gelmedn bu kdr yuksek cıkmıs emın ol dahada yukselıcek ınsss.... bnde sogan suyunu ıctm ama 32.gunde adet oldm bnde 2 bucuk senedr beklıyorm bebegm gelsın dıye.. agustosdada esım asker.. bakalm hyrlısı olsn rbbm bana evlat duygusunu yasatsın.

Canımmmm çokkkk tebrik ederimm seni.... Hayırlı olsun minik meleğin :KK16:
Biliyordum zaten sen hamiştin :)
Şimdi test ile taçlandırdın :KK16:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Evettt şimdi duygusallık tavan yapmıştır :) eşine nasıl söyledin nasıl karşıladı? Yada nasıl söyleyeceksin süprizmi yapacaksın...
İnşallah arkandan hemen bizlerde geliriz...
Dualarını esirgeme olurmu...
Herşey gönlünce olsun taze anne seni :KK16:

Canımmmm çokkkk tebrik ederimm seni.... Hayırlı olsun minik meleğin :KK16:
Biliyordum zaten sen hamiştin :)
Şimdi test ile taçlandırdın :KK16:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Evettt şimdi duygusallık tavan yapmıştır :) eşine nasıl söyledin nasıl karşıladı? Yada nasıl söyleyeceksin süprizmi yapacaksın...
İnşallah arkandan hemen bizlerde geliriz...
Dualarını esirgeme olurmu...
Herşey gönlünce olsun taze anne seni :KK16:

sagol canim cok tesekkurler esim basindan beri hastaneye benimle geldigi icin olayi biliyorrdu arastirma yapip bilgi ediniyordu supriz olayi olmadi ama olsun ikinci testimde yani 9.6 ciktiginda haberi yoktu ben aramistim hastaneyi ordakilerde gebesiniz deyince esimi aradim hemen boyle boyle soylediler dedim aglamaya baslamisti konusamadan kapatti 10 dakika sonra aradi oyle konustuuk :))) oda belli etmiyordu ama cok uzuluyordu gece benim uyudugumu sanip agliyordu utanmasin diye uyku numarasina devam etmek zorunda kaliyorrdum gercekten zor disardan konusmak cok kolay yasamayan bilemez allah herkese nasip etsin bu duyguyu inanilmaz birsey simdi bi canli tasiyorum annelik cok farkli bi duygu ogrendigimden beri uyurken bile cok dikkat ediyorum

sagol canim cok tesekkurler esim basindan beri hastaneye benimle geldigi icin olayi biliyorrdu arastirma yapip bilgi ediniyordu supriz olayi olmadi ama olsun ikinci testimde yani 9.6 ciktiginda haberi yoktu ben aramistim hastaneyi ordakilerde gebesiniz deyince esimi aradim hemen boyle boyle soylediler dedim aglamaya baslamisti konusamadan kapatti 10 dakika sonra aradi oyle konustuuk :))) oda belli etmiyordu ama cok uzuluyordu gece benim uyudugumu sanip agliyordu utanmasin diye uyku numarasina devam etmek zorunda kaliyorrdum gercekten zor disardan konusmak cok kolay yasamayan bilemez allah herkese nasip etsin bu duyguyu inanilmaz birsey simdi bi canli tasiyorum annelik cok farkli bi duygu ogrendigimden beri uyurken bile cok dikkat ediyorum
hayırlı olsn.kucağına aldğn günü de rabbim nasip etsn inş.kaç yıllık evlsnz?

ya arkadaşlar ben soğankürüyle hamile kalmştm ama düşük oldu.pkoluyum ben.hayıt tohumunu da kullancam da nasıl ve nekadr nasıl kullancm bilgisi olan yazsn lütfen????:KK50:

Çok sevindim senin adına valla Rabbim mutluluğunuzu dain etsin bebeğinizle kat ve kat artsın inşallah :KK16: çok iyi anlıyorum seni gerçekten yaşamayan bilmez... Anlayamazz... Bizde 9 aydır bekleyen olarak aynı şeyleri yaşıyoruz... Eşin her ay regli yaklaştıkça belirti varmı diye sorar nir heves her ay olmasını bekliyoruz... Tabii Rabb'im çok büyük eminim bizimde bir günümüz var o gün gelince Rabbim bizede nasip edecek hayırlısıyla... Her ay yeni bir umut :) inşallah bu ay bende arkandan gelirim :) be tabi benim gibi bekleyen arkadaşlarımda... Nisan ayı bereket getirsin hepimize...
Tekrar hayırlısı canım...
Allah'a emanet olun...

Çok sevindim senin adına valla Rabbim mutluluğunuzu dain etsin bebeğinizle kat ve kat artsın inşallah :KK16: çok iyi anlıyorum seni gerçekten yaşamayan bilmez... Anlayamazz... Bizde 9 aydır bekleyen olarak aynı şeyleri yaşıyoruz... Eşin her ay regli yaklaştıkça belirti varmı diye sorar nir heves her ay olmasını bekliyoruz... Tabii Rabb'im çok büyük eminim bizimde bir günümüz var o gün gelince Rabbim bizede nasip edecek hayırlısıyla... Her ay yeni bir umut :) inşallah bu ay bende arkandan gelirim :) be tabi benim gibi bekleyen arkadaşlarımda... Nisan ayı bereket getirsin hepimize...
Tekrar hayırlısı canım...
Allah'a emanet olun...

evet insallah nisan ayi bereket getirsinde bu ay sizlerde pesimden gelinnnn sagol canim bu aksam hepiniz icin cok dua edicem sende Allah a emanet ol

evet insallah nisan ayi bereket getirsinde bu ay sizlerde pesimden gelinnnn sagol canim bu aksam hepiniz icin cok dua edicem sende Allah a emanet ol

canim ya Allahima sukurler olsun:KK16: ne kadar sevindim tebrik ederim mutluluk seninle olsun bu 9 ay boyunca insaallah salicakla al kucagina yavrunu :KK16: simdi halay ceke bilirsin :KK16: Allah bizlerede nasib etsin amin 1 yilimiz oluyor bebisimizde olur insaallah :KK16:

X