- 26 Ağustos 2012
- 335
- 8
sende veya eşinde sıkıntı varmıydı herhangi
ne zamandr çocuk istiyorsunz
soğan kürünü ne kdr yaptın?
bi yardımcı olurmusn?
canım şimdi çıkmak zorundayım ama akşam başından itibaren herşeyimi yazacağım merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yardımcı olurmusn?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ben sana dedim içime doğdu hamilelerin içine doğarmış başından bu yana hep inandım hamileliğine cnm hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin tebriklerrr sende soğan suyu içmiştin sanırım artık dikkat et kendine bebiş geliyor bu arada kızın olucak söylim sana hislerim kuvvetlidirhadi hayırlı olsun tekrar sabahtan beri kaç kez topige baktım haber için:))
kizlar ya nasil sevindim anlatamam ilk defadir test yapdim ovi testi yumurta icin bugun cift cizgi cikti biri biraz acik rengde cikti amma simdi bu ne demek yumurtalama varmi demek? ya bana tam anlatin lutfen simdi yinemi yapmaliyim tempratutumu olcmelimiyim ne yapmaliyim lutfen yazin ilk defadir basima geliyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucumm 49.4 cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım şimdi çıkmak zorundayım ama akşam başından itibaren herşeyimi yazacağım merak etme
bi yardımcı olurmusn?
tesekkur ederım kızlar doktor var gıbı dedı adetın gecınce tekrar gel dedı ama degerın cok ıyı yukselmıs dedı offff aklımı karıstırmadı degıl hanı ((
kizlar ya ben simdi hamilemiyimm ya inanamiyorummm
Canımmmm çokkkk tebrik ederimm seni.... Hayırlı olsun minik meleğin
Biliyordum zaten sen hamiştin :)
Şimdi test ile taçlandırdın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
Evettt şimdi duygusallık tavan yapmıştır :) eşine nasıl söyledin nasıl karşıladı? Yada nasıl söyleyeceksin süprizmi yapacaksın...
İnşallah arkandan hemen bizlerde geliriz...
Dualarını esirgeme olurmu...
Herşey gönlünce olsun taze anne seni
hayırlı olsn.kucağına aldğn günü de rabbim nasip etsn inş.kaç yıllık evlsnz?sagol canim cok tesekkurler esim basindan beri hastaneye benimle geldigi icin olayi biliyorrdu arastirma yapip bilgi ediniyordu supriz olayi olmadi ama olsun ikinci testimde yani 9.6 ciktiginda haberi yoktu ben aramistim hastaneyi ordakilerde gebesiniz deyince esimi aradim hemen boyle boyle soylediler dedim aglamaya baslamisti konusamadan kapatti 10 dakika sonra aradi oyle konustuuk :))) oda belli etmiyordu ama cok uzuluyordu gece benim uyudugumu sanip agliyordu utanmasin diye uyku numarasina devam etmek zorunda kaliyorrdum gercekten zor disardan konusmak cok kolay yasamayan bilemez allah herkese nasip etsin bu duyguyu inanilmaz birsey simdi bi canli tasiyorum annelik cok farkli bi duygu ogrendigimden beri uyurken bile cok dikkat ediyorum
ınan ınana :) bızım ıcınde dua et cnm :)
kizlar ya ben simdi hamilemiyimm ya inanamiyorummm
inanim dimi :)) Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallahh
sagol canim cok tesekkurler esim basindan beri hastaneye benimle geldigi icin olayi biliyorrdu arastirma yapip bilgi ediniyordu supriz olayi olmadi ama olsun ikinci testimde yani 9.6 ciktiginda haberi yoktu ben aramistim hastaneyi ordakilerde gebesiniz deyince esimi aradim hemen boyle boyle soylediler dedim aglamaya baslamisti konusamadan kapatti 10 dakika sonra aradi oyle konustuuk :))) oda belli etmiyordu ama cok uzuluyordu gece benim uyudugumu sanip agliyordu utanmasin diye uyku numarasina devam etmek zorunda kaliyorrdum gercekten zor disardan konusmak cok kolay yasamayan bilemez allah herkese nasip etsin bu duyguyu inanilmaz birsey simdi bi canli tasiyorum annelik cok farkli bi duygu ogrendigimden beri uyurken bile cok dikkat ediyorum
Çok sevindim senin adına valla Rabbim mutluluğunuzu dain etsin bebeğinizle kat ve kat artsın inşallah çok iyi anlıyorum seni gerçekten yaşamayan bilmez... Anlayamazz... Bizde 9 aydır bekleyen olarak aynı şeyleri yaşıyoruz... Eşin her ay regli yaklaştıkça belirti varmı diye sorar nir heves her ay olmasını bekliyoruz... Tabii Rabb'im çok büyük eminim bizimde bir günümüz var o gün gelince Rabbim bizede nasip edecek hayırlısıyla... Her ay yeni bir umut :) inşallah bu ay bende arkandan gelirim :) be tabi benim gibi bekleyen arkadaşlarımda... Nisan ayı bereket getirsin hepimize...
Tekrar hayırlısı canım...
Allah'a emanet olun...
evet insallah nisan ayi bereket getirsinde bu ay sizlerde pesimden gelinnnn sagol canim bu aksam hepiniz icin cok dua edicem sende Allah a emanet ol