Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canım :KK16:
Hepimiz birlikte burdan birlikte hamile kalalım...
Akıntın belki anca başlıcaktır... Sıkılma ağrılar var muhtemelen işe yarar tatlım... İnşallah şifa olur...

insaallah canim :KK16: bir o halit suyunu bula bilsem ne oldugunu alirdi burdan.. onu eczanedemi satiyorlar?

Anladım canım... Hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah... Rabbim gönlüne göre versin :KK16:
Sen yurtdışında nerdesin?
Ben keçibıynuzu pekmezi diye Arapça çok aradım hatta ismi harrup muulas diye geçiyor tabi bu okunuşu ama yok canım ya bir türlü bulamadık...
Hayırlısı artık bakalım neler olacak...
Benim bugün 10. Günüm şeffaf akıntı oldu biraz birde kasık ağrım var az biraz sanırım yumurta çatlıyor... Ben hep 12-16 günleri arası oluşuyor sanıyordum... Belki bu bizim için bir şans olur...
Soğan kürümünde 8. Günü :)
Akıntım dediğin gibi şeffaf ve uzayan şekle döndü...
Bende gelişmeler bu kadar :)
İlerleyen günlerde yeni gelişmelerle görüşmek üzere :))))
Uedeannn :)))(

fransa.
10. gundeki akinti her zaman yumurta akintisi olmuyor canim. ama tabi sende sistem oyle de olabilir :))
benim de soganin 8. gunu. adetin de 14. gunu.kasik agrisi yumurta buyurken de olabilir. belki bu ay sogani sicak sicak iciyoruz ya ondan yumurta guzel buyuyor olabilir :))

bu arada saracoglunun sitesinde de burda da oyle yaziyor keci boynuzunun diger adi harnup. harrup arapcasi ise bilemiyorum. ama saracoglunun sitesinden alinabilio yurtdisina da gidyor sanirim kargo bedelini oduyosun tabii.
insaallah canim :KK16: bir o halit suyunu bula bilsem ne oldugunu alirdi burdan.. onu eczanedemi satiyorlar?

halit degil, hayit. :))

Kızlar birazdan tekrar kan testi yaptırmaya gidiyoruz eşimle dayamadim malesef normalde 5 in üstü pozitif çıkıyor eğer yukselmisse pozitif çıkacak değilse negatif en azından bileyim de kendimı kemirmeyeyim gelişmeleri yazarım

Kızlar birazdan tekrar kan testi yaptırmaya gidiyoruz eşimle dayamadim malesef normalde 5 in üstü pozitif çıkıyor eğer yukselmisse pozitif çıkacak değilse negatif en azından bileyim de kendimı kemirmeyeyim gelişmeleri yazarım

iyi haberlerle gel insallah :KK16:

fransa.
10. gundeki akinti her zaman yumurta akintisi olmuyor canim. ama tabi sende sistem oyle de olabilir :))
benim de soganin 8. gunu. adetin de 14. gunu.kasik agrisi yumurta buyurken de olabilir. belki bu ay sogani sicak sicak iciyoruz ya ondan yumurta guzel buyuyor olabilir :))

bu arada saracoglunun sitesinde de burda da oyle yaziyor keci boynuzunun diger adi harnup. harrup arapcasi ise bilemiyorum. ama saracoglunun sitesinden alinabilio yurtdisina da gidyor sanirim kargo bedelini oduyosun tabii.

evet hayit :KK16: :KK9:

sor sor cekinme biz uzman olduk bu konularda. :))
canım işyerinden çıktımda yazamadım kusura bakma geçen ay 34günde adet oldum 18.gün yumurtam çatladı bu ay batım 28mart daha doğrusu 27mart gece kahverengimsi bişeyler geldi oyüzden 27sini saymadım ilk gün olarak 28ini saydım adetimin 3.günü klomene başladım günde bir tane verdi doktor adetimin10.günü soğan kürüne başladım şuan 3.günüm ve batımın 12.günü ama sanırım yumurtluyorum kasıklarım çok ağrıyo acaba soğan suyunu içmeye devam etsemmi yumurtlarsam zararı olurmuki

canım işyerinden çıktımda yazamadım kusura bakma geçen ay 34günde adet oldum 18.gün yumurtam çatladı bu ay batım 28mart daha doğrusu 27mart gece kahverengimsi bişeyler geldi oyüzden 27sini saymadım ilk gün olarak 28ini saydım adetimin 3.günü klomene başladım günde bir tane verdi doktor adetimin10.günü soğan kürüne başladım şuan 3.günüm ve batımın 12.günü ama sanırım yumurtluyorum kasıklarım çok ağrıyo acaba soğan suyunu içmeye devam etsemmi yumurtlarsam zararı olurmuki

anladim canim. gecen ay 18. gunde catlama oldugunu nerden biliyosun yani yumurta takibi yapiyosun galiba oyle geldi bana?

adetin kac gun surdu hangi gun bitti bunlari da yazar misin?

bir de sogani birakma devam et, hastalik olarak ne var pcos mu? klomen kullaniyorsun cunku.

Hayıt tohumu canım o...
suyu varmı bilmiyorum... Aktarlarda satılıyor bildiğim kadarıyla...

fransa.

Biz Fransa'da yaşayanların tıpiğinde karşılaşmışmıydık...
Geliyormuydun oraya...
Bende de unutkanlık var... Daha önce konuştuysak Kusura bakma olurmu...

Canım biliyorum ya bu sefer akıntım farklı geldi yada psikolojik olarak öyle olmasını çok istiyorum ya etkileniyorum belkide... Birde bir arkadaş geçen ay ilk kez 8. Gün itibariyle çalışma yapmış ve tesadüf o ki 10. Gün yumurtası çatlamış ve hamile kaldı... Belki ondan etkilendim öyle olmasını istiyorum :) hayırlısı artık canım ya...

Saraçoğlun dediği isim doğrudur belki çünkü benim baktığım yerde Arapça harfleriyle yazıyordu sesli okunuşu ile duyduğum şekilde aradım... Belkide doğrusu harnuptur... Bir kezde öyle arayalım belki buluruz... Teşekkür ederim...

Yine negatif malesef :-(

Üzülme arkadaşım...
Daha adetine çok varrr
Gün doğmadan neler doğar
Rabbim nasip ettiyse mutlaka gelecektir yavrun...
Zaten her zaman hayırlısını ve sağlıklısını istemiyormuyuZ... Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah yavrun...

Hayıt tohumu canım o...
suyu varmı bilmiyorum... Aktarlarda satılıyor bildiğim kadarıyla...

Biz Fransa'da yaşayanların tıpiğinde karşılaşmışmıydık...
Geliyormuydun oraya...
Bende de unutkanlık var... Daha önce konuştuysak Kusura bakma olurmu...

Canım biliyorum ya bu sefer akıntım farklı geldi yada psikolojik olarak öyle olmasını çok istiyorum ya etkileniyorum belkide... Birde bir arkadaş geçen ay ilk kez 8. Gün itibariyle çalışma yapmış ve tesadüf o ki 10. Gün yumurtası çatlamış ve hamile kaldı... Belki ondan etkilendim öyle olmasını istiyorum :) hayırlısı artık canım ya...

Saraçoğlun dediği isim doğrudur belki çünkü benim baktığım yerde Arapça harfleriyle yazıyordu sesli okunuşu ile duyduğum şekilde aradım... Belkide doğrusu harnuptur... Bir kezde öyle arayalım belki buluruz... Teşekkür ederim...

yoktum o topikte ben. ben sadece bu konuya yaziyorum.

Yine negatif malesef :-(

ama daha adetin geçmedi
bak benim arkadaşım adeti 2 gün geçti idrar testi negatif çıktı 1 hafta geçti kanda öğrendi
yani daha adetin geçmedi ümitlenmede ama stresde yapma ozamn adet de gecikiyor
bnm eşim kızıyor artık boş yere test yapmama bi geçsin öyle yap diyor
geçse yapcam da uzun zamandır yapmadım :KK70:
hımm bu sogan kürüne başlamadan önce adet oldugum halde ya hamileysem üstüne görmüşsem diye sırf kendimi rahat hissetmek için yaptım okdr :)))))
rabbim hepimize hayırlısını versin

günaydın bugün benim soğan küründe 6.günüm akıntılarım oluyo bu ay nedendir bilmiyorum ama çok umutluyum :)))))))))))

X