• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim yaa ihmal etme belki etkisi azalir sabah ic,sabah icemediysen aksam ic,yatarken ic ama hergün mutlaka ic..soganin bittigi gün ben incire basliycam sende yapicakmisin incir kürü?

ben de incir kürüne basliycam sogandan sonra. cok hirsliyim valla bu konuda, simdiden stoklamaya basladimdelikafadulden

ben de incir kürüne basliycam sogandan sonra. cok hirsliyim valla bu konuda, simdiden stoklamaya basladimdelikafadulden

canim bende öyle bu ay hepsini deniycem..
sogan bittigi gün incire basliycam
esimede keciboynuzu kürünü yapiyom iciriyom
Rabbim insallah bu ugraslarimizi bosa cikarmasin

aman hiç bişey yok.ne olsun 2 gün sonra kan testi vercem progesteron.sonrada bebik var mı diye bekliycem.yoktur ama bekliyorum işte:umursamaz:sen nasılsın

umutsuzluga düsme canim insallah güzel olacak..
isteyen herkesinde mutlaka bi gün bebisi olacak..
kaydirigubbakcemile5

canim bende öyle bu ay hepsini deniycem..
sogan bittigi gün incire basliycam
esimede keciboynuzu kürünü yapiyom iciriyom
Rabbim insallah bu ugraslarimizi bosa cikarmasin

insallah canim... ben de keciboynuzu baktim türk bakkalinda ama kalmamis.. millet kapis kapis alio demekki:lepi: geldiginde ilk isim almak olacakhihoyyyt

aynı ay içinde iki kürüde yapabiliyormuyuz canım

canim aslinda bi ay beklenmesi gerekiyo ama ben beklemek istemiyorummm....sogan bitince hemen incir yapicam esimede keciboynuzu yapiyom..
bu arada mesler sana bisey sorcam,sen sogan kürünü nasi yapiyosun?ise yaramadi diyosunya ben sabah aksam taze yapiyorum vede ilik iciyorum soguk deil..
canim sen eger soguk felan icitiysen belki ondan etkisi olmamaistir...

kızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne kadar güzel bir haber bu:))) tebrik ederim canim, insallah hayirlisiyla kucagina aldigin habelerinide aliriz burdan:Saruboceq:...
ne sorunun oldugu icin uyguladin ve uygulaiktan nekadar süre sonra hamile kaldin yazabilir misin??CADIARZU

canım sabah akşam taze yapıp ılık içtim bu ayda deneyeceğim belki bu ay faydası olur

melser canim sende kistmi vardi ben bi kac yerde okudum yazilarini yumurtlama problemin varmis galiba bunun icin incir kürünü yapsana..yumurtlamaya yardimci oluyo yumurtalari catlatiyo..sen sogani yaptin bi kere bence incire gec artik insallah Rabbimin izniyle olcak..

Back