elifcim ben geliyorum kimse olmuyo cikiyorum..
kürü yapanlarda bisey yazmiyo kim ne halde merak ediyorum:)
sende biz nezaman cift cizgiyi görücez topigine gel girince.ben ordayim.:))brotwende orda
tmm gelirim şekerim:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifcim ben geliyorum kimse olmuyo cikiyorum..
kürü yapanlarda bisey yazmiyo kim ne halde merak ediyorum:)
sende biz nezaman cift cizgiyi görücez topigine gel girince.ben ordayim.:))brotwende orda
tmm gelirim şekerim:1hug:
canim yaa ihmal etme belki etkisi azalir sabah ic,sabah icemediysen aksam ic,yatarken ic ama hergün mutlaka ic..soganin bittigi gün ben incire basliycam sende yapicakmisin incir kürü?
ben burda sizi bekliyorum hıhsenağlamagel canim cok seker insanlar var orda..
burda kimse olmuyo
sen ne alemdesin ne var ne yok?
ben de incir kürüne basliycam sogandan sonra. cok hirsliyim valla bu konuda, simdiden stoklamaya basladimdelikafadulden
ben burda sizi bekliyorum hıhsenağlama
ben burda sizi bekliyorum hıhsenağlama
aman hiç bişey yok.ne olsun 2 gün sonra kan testi vercem progesteron.sonrada bebik var mı diye bekliycem.yoktur ama bekliyorum işte:umursamaz:sen nasılsın
umutsuzluga düsme canim insallah güzel olacak..
isteyen herkesinde mutlaka bi gün bebisi olacak..
kaydirigubbakcemile5
canim bende öyle bu ay hepsini deniycem..
sogan bittigi gün incire basliycam
esimede keciboynuzu kürünü yapiyom iciriyom
Rabbim insallah bu ugraslarimizi bosa cikarmasin
canim bende öyle bu ay hepsini deniycem..
sogan bittigi gün incire basliycam
esimede keciboynuzu kürünü yapiyom iciriyom
Rabbim insallah bu ugraslarimizi bosa cikarmasin
aynı ay içinde iki kürüde yapabiliyormuyuz canım
kızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
kızlar sogan kuru ve incir kuru uyguladım.... işe yaradı.... şu an hamıleyım....
canım sabah akşam taze yapıp ılık içtim bu ayda deneyeceğim belki bu ay faydası olur