kızlar birde PRE-SEED diye bişey varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.ben çok araştırdım ama olumlu sonuç alamadım yani hemen hamile kalmışlar ama sonuç çok kişide hüsran tutunamıp ya düşüyor yada dış gebelik boş kese yani bir tane kişi dogurmamış daha galiba sahlıksız bişey.aranızda hiç kullanan oldumu yada bi tanıdıgınız
evet ben de öyle düşünüyorum, engel olmaz sanırım, soğan kürü de deneyim diyorum ama bahsettiğim diğer sorunumu öncelikle haletsem daha iyi olcak
cnm birşeyi yapmadan çok araştırırım öle uygularım.gerek saraçoğlunun sitesindeki soru cvp kısmı gerekse kadınlar kulübündeki ilgili sayfaların hemeh hemen hepsini okumuşumdur:) ee anlıyım artık dimi
evet araştırmak en güzeli...ben soğan kürünün ilk ayını yarın bitiriyorum ama ben kist için uyguluyorumkorunmuyorum gebelik olur belki diye.şans yani hangisi olrsa onada şükür dicem.ama adetime 10 gün var kasıklarım ve aşağıda anladınız orayı orada ağrılarım var acaba zorladım mı dün ilişki sırasında bilemiyorum canım yanıyo
benimde 6. günüm bende de kist var 2,5cm ama yumurtalık kisti çikolata kisti deil herhangi bi akıntı falan yok sadece ara ara adet olacakmış gibi ağrı oluyo kasıklarımda.inşallah ikiside olur hem kisti atarsn hem hamile kalırsn benimde aynı şekilde
çoğu insan aslında kendi vücudunu tanır.ben adet olucagım zaman en belirgin özelliyim vajinam 2 -3 gün önceden çok ıslak olur hemen anlarım bu ayda bebek yok diye.yıllardır böyle.eskiden çok takardım bi kaç aydır artık yavaş yavaş takmamaya başladım buda iyi bi ilerleme.ne kadar üstüne düşersen kaçar hesabı.
arkadaslar bugun soğan kurunde 7. gunum bnmde hıc ole akıntım falan olmadı acaba etkı gostermıomukı kafam karstı :S bu sekılde olan baska varmı fayda goren
benimde 9. Günüm bendede hiç bişi olmadı
SEN NEKADARLIK EVLİSİNNNNNNNNN cvp veremedin bitürlü böle cvp yazarsn belki:)
ben yeni evliyim :) bir ay oldu.
ben 2 yıllık evliyim hamile kalamıyorum bu soğan kürü banada cazip geldi ama çalışıyorum nasıl yapmam lazım sabah 6:45 de evden çıkıyorum çalışan bayanlar için nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz eşimde bende çocuk çok istiyoruz. inş bu işe yarar
ben 2 yıllık evliyim hamile kalamıyorum bu soğan kürü banada cazip geldi ama çalışıyorum nasıl yapmam lazım sabah 6:45 de evden çıkıyorum çalışan bayanlar için nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz eşimde bende çocuk çok istiyoruz. inş bu işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?