Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğan suyuna 1 hafta dayanabildim ama hamileyim rabbim herkese nasip etsin inş.
evet araştırmak en güzeli...ben soğan kürünün ilk ayını yarın bitiriyorum ama ben kist için uyguluyorum korunmuyorum gebelik olur belki diye.şans yani hangisi olrsa onada şükür dicem.ama adetime 10 gün var kasıklarım ve aşağıda anladınız orayı orada ağrılarım var acaba zorladım mı dün ilişki sırasında bilemiyorum canım yanıyo
bnde vücudumu tanırım 10 gün önceden ıslanma ve kasık ağrıları olur adet olacağımı anlarım onun gibi belirtilerim başladı zaten bu ayda adet oluyom
soğan suyuna 1 hafta dayanabildim ama hamileyim rabbim herkese nasip etsin inş.
öncelikle geçmiş olsun.faydası olurmu ve yada senindemi öyledir bilemicem ama anlatmak istedim.yengemin albası öyle olmuştu sabahsı kızdan şübhelenip doktora götürdüler acaba nedir diye bide doktor baksa ki zarı çok esnekmiş.yani çok nadir sayılı insanda olur böyle esnek zar ve mecbur böyle durumda doktor kesiyormuş zarı onu öyle yapmıştı.sende bi doktora git istersen.
Kızlar benim kürde bugün 11.günüm küre devam ederken eğer hamile kalırsam bi zararı olurmu sizce
zeynepcimmm merhaba bak burda da buluştuk
bende bugün başladım inş fayda eder...
canım okuduğuma göre hamile kalınırsa bi zararı olmazmış öğrenikten sonra bırakacakmışsın ama
Merhaba cnm benimde son 4günüm kaldı inş cnm kullanan herkese faydası olur ama çogu kişiye yaramış kür
evet canım çoğu kişi hamile kalmış inş bizede nasip olur...
güzel haberlerini bekliycem
Arkadaşlar,soğan küründen ziyade yumurtlamayı arttırıcı macun kullanın,Van da Uğur diye bir bey yapıyor bu macunu,mutlaka irtibata geçin derim,soğan küründen çok çok etkili,doktorların ilaçla arttırdığını bu macun tek başına yapıyor,çevremdeki herkese öneriyorum kullananların pek çoğu hamile kaldı[/QUO
cnm sen kullanıomusun bu macunu?
Arkadaşlar,soğan küründen ziyade yumurtlamayı arttırıcı macun kullanın,Van da Uğur diye bir bey yapıyor bu macunu,mutlaka irtibata geçin derim,soğan küründen çok çok etkili,doktorların ilaçla arttırdığını bu macun tek başına yapıyor,çevremdeki herkese öneriyorum kullananların pek çoğu hamile kaldı