Soğan kürümün yarın son günü..
Dün gece resmen adet sancısı çektim.Daha bir hafta var halbuki..
Çok zorladı bu kür beni ama çok şükür yarın bitiyor..
İnşallah kistlerimden kurtulmuşumdur..
inşallah hamişimdir hemen sizlerle paylaşacaağım.çünkü bende takip ederken hamile haberleri aldığımda sanki kendim kalmışım gibi sevinip mutlu oluyodum bana da umut oluyodu.
kızlar hastalandımm.aslında son beş aydır 26 günde bir hastlanıyodum bu ayda buna göre hesapladım gecikti diye sevinmiştim ama bu gün kırmızılar geldi, ama eski düzenine yani 28 günde bire döndü diye sevindim biyandan da soğan kürü düzene soktu en azından diiye.neyse başka bahara artık.ikinci soğan kürümüde yapıcam önümüzdeki günlede.
Bayanlar sogan kürüm bittikten 3 gün sonra yani bugun kırmızılar geldi hayırlısı hakkımızda.. adetimin 2. gunu bal corek otu tarcın karısımını kullanacagım gunde kac kere ne kadar içecegim bilmiyorum :44: fikriniz var mı bu konuda ?
yok canım ya adet oldum,incir kürü yapcam bu ay.inş. canım yaa hamişsindir.hadi bakalım renk gelsin toğpiğe
moralini bozma canım. moral önemli biliyorsun.
hem çıkmayan candan ümit kesilmez. biz önce tüm kürlerimizi bitirelim.
hakkımızda hayırlısı.
benimde şimdi geldi halam
sıkma canını tatlım. az kaldı sabredelim olacak
bende az önce aldım sonucu.
daha vakti zamanı gelmedi demek ki hayırlısı
bal tarçın çörekotu günde bir kere canım sabah aç karına ya da yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyorsun. şifa olsun canım
merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu soğan kürü konusunda kafam çok karıştı. tam olarak hangi gün başlamam gerektiğini anlamdım. kullanıp hamile kalan arkadaşlar acaba hangi gün başladıklarını söleyebilir mi. bende hem pco hemde endometriosiz var bundan bi defa ameliyat oldum. Ama tekrar enfeksiyondan dolayı tüplerimde tıkandı ve hidroselpenks oldu.. 1 ay sonra tekrar ameliyat olucam ama belki bu kür bütün iltahap sökerde gerek kalmaz. bende bebiş sahibi olurum. çünkü şuanda ameliyat olmadan tüp bebek bile yapmıyorlar.
[SUB][/SUB]
soğan kürü eğer varsa iltihabı söküyor, kist varsa kisti söküyor, belki sende böyle bir şey vardı ve onları söktü attı inşallah. kist ya da miyom varmıydı? ya da vajinit falan?
yok canım ya adet oldum,incir kürü yapcam bu ay.
öncelikle büyük geçmiş olsun canım. inşallah tekrar ameliyata gerek kalmaz.
soğan kürüne adetin başladıktan sonra 7. gün başlıyorsun. adetinin bitmesini beklemene gerek yok. adetinin 7. günü yani.
soğanı çok soyma üst kuru kabuğu al sadece.
en kısa zamanda şifa bulman dileğiyle tatlım
bir şey soracağım ben bu soğan kürüne başaldım 11 gün devamlı kullandım 2 gün kullanamdım devam edip 15 emi tamamlayayım yoksa bırakayım mı bilmedim(
bence iki gün daha iç yeeter. iki gün ara vermen çok etkilemiştir canım.
Allah gönlünün muradını versin
arkadaslar adetın kacıncı gunu baslıyayım bı yardım lutfen ???
selam arkadaşlar, bende bu ay çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine soğan kürüne başladım bugün 3.gün olacak ama bir sorum var bugün böbrek ağrısı yaşamaya başladım belkide böbrek değildir emin değilim ama sağ boşluğum yani belimin sağ tarafı ağrıyor akıntım olurdu normalde iki gündür tek damla akıntım olmadı bunlar soğan suyunun etkisimidir? bir sorum daha olucaktı ben adetimin 7.günü başladım bazı yerlerde adet bitiminden itibaren 7 gün sonra yazıyor kafam karıştı açıkçası acaba yanlış bir zamanda mı başladım ben cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?