- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok stres yapma tatlım kendine göre düzenle ayarla. soğan bu hertürlü şifa olur. eşin de bi zahmet dayanıversin benim tepemi attırmasın haaaaa
akıntı olması şart diil tatlım bende de olmadı öyle bir iki gün biraz işte. takmaa dik kafanaaa
10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın karıştır bi kavanozda. istersen sabah aç karına ki tavsiye etmem istersen yatmadan hemen önce bir yemek kaşığı ye çörekotunu çıtır çıtır çiğne. rahim kaslarını çalıştırıyor canım çok faydalı yarasıııın (adetinin 2. günü başla 10 gün kullan günde bir kere)
suyu bende ısıtıcıda kaynatıp soğanın üzerine döküyordum sonra 5 dk tutuyordum. önemli olan soğanı çok soyma sadece dış kuru kabuğu al. yarasın tatlııım
tatlııım bu topikteki geçmiş 10-15 sayfayı oku herşey yazıyor. kafana takılan bişey olursa yaz cevaplarız uzman olduk artık
ayyyyyyy inşallah hadi bebiş gel artık umudumuz ol...
kızlar ben soğan suyunu bırakmak zorunda kaldım 1 hafta kullandım midemi mafetti yemek yiyemedim midemin yanmasından 1 haftada işe yarıcağını sanmıyorum
kızlar ben soğan suyunu bırakmak zorunda kaldım 1 hafta kullandım midemi mafetti yemek yiyemedim midemin yanmasından 1 haftada işe yarıcağını sanmıyorum
arkadaşlar bu gün adet günümdü henüz olmadım ama adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyo arada,son bir haftadırda adet olacakmışım gibi belirtiler vardı,inşallah hamileyimdir,salıya kadar beklicem adet olmazsam çarşamba test yapacağım.
Soğan kürümün yarın son günü..
Dün gece resmen adet sancısı çektim.Daha bir hafta var halbuki..
Çok zorladı bu kür beni ama çok şükür yarın bitiyor..
İnşallah kistlerimden kurtulmuşumdur..
benim de son günler çok sancım olmuştu canım. dedim adet oluyorum herhalde o kadar yani. benim geçen perşembe bitti şimdi tık yok salı günü halamı bekliyorum inşallah gelmez.
kistlerinden kurtulursun inşallah canım allah şifa versin
Canim ins.hamissindir hem bizde motive olur sevinirizbiridaha erdi muradina.diye
hatibulut canım adet olduktan sonra( ki olmam inş) incir kürüne başlıcam onu denicem bakalım
rabia1986 ciddimisin canım ya üzüldüm bak şimdi ama dayanamadım çok kötü oldu midem eşimde kızdı bırak dedi keşke dayansaydım rabbim birqn önce nasip etsin hepimize inş.
Saolasın canım..
Ben soğan kürünün başından beri sürekli gaz sancısı bel ağrısı çekiyorum..Bu ay hormon tahlili yaptıracam.İnşallah ilk aydan kurtulurum kistlerden.Tek düşüncem bebek olur
Arkadaşlar size bişey sorucam ben bu soğan kürünü yaptım ikinci kürden sonra olan adetim çok yoğun oldu böyle pıhtı şeklinde geldi hep birde çok kötü kokuyordu normalde bu şekil adet olmam neden olabilir bı fikriniz varmı yara böyle olanınız varmı lütfen yardımm:18:
kızlar hastalandımm.aslında son beş aydır 26 günde bir hastlanıyodum bu ayda buna göre hesapladım gecikti diye sevinmiştim ama bu gün kırmızılar geldi, ama eski düzenine yani 28 günde bire döndü diye sevindim biyandan da soğan kürü düzene soktu en azından diiye.neyse başka bahara artık.ikinci soğan kürümüde yapıcam önümüzdeki günlede.