Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlarr nasıl gidiyorr 13.gündeyim ben reglime bir hafta kaldı. Hafif kasık ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi hisler ve göğüs hassasiyeti. Sizde durumlar nasıll?
Benimde bugün 13. Günüm olacak inşallah canım ama bende hiçbir belirti yok ahahah şuan sadece yumurtlama belirtileri var

Arladaşlar merhaba, soğan kürü kullanırken yumurtlama olunca yine de devaö ediyor musunuz küre? Bugün 11.günüm kürde, yumurtlama gördüm, bıraksam mı diyorum soğanın söktürücü özelliğinden dolayı? Ne dersiniz

Benimde bugün yumurtlama günüm canim ve kürde de 13.günüm. Soğan kürüne başladığımız zaman 15 gün boyunca kullanmamız gerekiyor hemde daha sağlıklı bir yumurtlama elde ediliyor. Yani ben bırakmadım 15 e tamamlayacagim ama tabi sen bilirsin canım

Kızlaaar regle 5 gün kaldı. İlk idrarla yaptım. Önce göremedim bi yarım saat geçti baktım kenardan bi gölge gibi görünüyo meğer çubuk kaymış farketmemişim içini açtığımda böyle gördüm. İlk 5 dkda değildi ama bilemiyorum ne kadar doğruuu. Labaquick ultra erken gebelik testi markasıda. Ay bilemedim sizce umutlansam mı fena halde göğüs ağrım var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyor. Orjinal ve filtreli halini paylaşıyorum

Eklentiler

• 8BCD5EDB-6529-4A68-A4DD-4134F0357E08.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 44
  • B39F6BB3-CB0C-4D81-BD1B-E506891928CD.jpeg
    180,3 KB · Görüntüleme: 47
Aayyy çok sevindim kıızzz inşallah hamilesindir istersen yarın bir daha test yap

Bat günümde yapayım diyorum canım yaaa kana gidip te düşük sonuç görmemek için. Çok heyecanlıyım inşallah vardır
Ay inşallah canım inşallah vardır rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize kız valla benim olacakmış gibi sevindim heyecanlandım inşallah 24 Kasım da güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah hamilesindir

Ayy canım benim Allah razı olsun aminnn inşallah hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip olur. İnşallah ikimizde 24 kasım da birbirimize güzel haberimizi vericez

Bat günümde yapayım diyorum canım yaaa kana gidip te düşük sonuç görmemek için. Çok heyecanlıyım inşallah vardır
Ay inşallah canım inşallah vardır rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize kız valla benim olacakmış gibi sevindim heyecanlandım inşallah 24 Kasım da güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah hamilesindir
Ayy canım benim Allah razı olsun aminnn inşallah hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip olur. İnşallah ikimizde 24 kasım da birbirimize güzel haberimizi vericez
benimki 28 Kasım canım hayırlısı bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre verir herşeyi

Doğru ya bizim ovu testlerimiz aynıydı bir an için batlarımız da aynı gibi düşündğm ben soğan kürünü 13.günde bıraktım böyle belirtiler farkedince senin ki bitti değil mi?

Doğru ya bizim ovu testlerimiz aynıydı bir an için batlarımız da aynı gibi düşündğm ben soğan kürünü 13.günde bıraktım böyle belirtiler farkedince senin ki bitti değil mi?
Aynen canım birazdan son bardağımı içeceğim ve bitecek inşallah bende bugün çok sınırlı ve duygusalım anlamadım erken mi gelecek acaba reglim genelde telden önce böyle olurum ama anlam veremedim bakalım hayırlısı

Bir daha yaptım çizgi çıkmadı adet olucam sanırm bu akşam açık kahverengi lekeleri gördüm muhtemelen sabaha sökülürüm sen naptın var mı bir gelişme
Allah Allah kız bir önceki test neden çift çizgi çıktı ki o zaman ya üzüldüm valla benimde bata 4 gün kaldı bir gelişme yok valla bende adet olucam sanırım bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…