Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..

Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..

adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.

.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??

Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

selam tatlimlar bugun sogan kurume 1 hafta oldu 2 gun önce yani salı gunu doktora gittim 1 tane yumurtan olusmus dedi doktorum haftaya gel buyuduyse catlatma ignesi yapalim dedi ama ben bu iyi bir habermi anlayamadım catlatma ignesi yaptirirsam bu ay bebisim olurmu yani

Yüzde 25 şans var kuzum tutarsa artık inşallah tutar tabii ki

Canım ben hastaneye gitmedim ama sanki bende de iltihap başladı soğan kürü yaptım 10 güne kadar sonuçları paylaşırım... enfeksiyona iyi diye duydum diye yaptım şahsen yoksa adet düzensizliğim yoktu

Günaydın kuzum iyi sonuç olamabilir test yapmadığın günler yumurtlama olmuş olabilir ailik çünkü sen gene adetine kadar her gün yap kuzum geç yumurtlama da olabilir erkende olmuş olabilirsin bende bu ay yaptım iniallah doğru görüp yapmışımdır inşallah bu ay olur kuzum bana bütün yaptığın testleri atarmısın

Gunaydinn Canimm .. bende öyle yapıcaktım zaten..adete kadar devam edicem inşallah hayırlısı bakalim.. tabi kuzu ben senle paylaşırım sonuçları

Gunaydinn Canimm .. bende öyle yapıcaktım zaten..adete kadar devam edicem inşallah hayırlısı bakalim.. tabi kuzu ben senle paylaşırım sonuçları
Bende dün gebelik testi aldım bianda içimden geçti alıyım dedim gecikirsen yaparım diye inşallah bu sefer negatif görmem eşimden gizli aldım bu sefer olursa süpriz olsun diye çok korkuyorum kuzum 2 yıldur her ay hüsran yaşamak çok kötü 7gün kaldı adetime belirtileri dinlemiyorum adet diyip geciyorum ama her gece yastığı başımı koyunca kendimi internette belirti aramakla buluyorum :'(

Ah Canimm yaa seni okadar çok iyi anlıyorum ki 11 senedir evliyim ben ve henüz çocuğum olmadi.. hiç takip filan yapmadım aslında hep gelişi güzel olur diye bıraktm ama bende pko var ve normalden daha çok dikkat etmem gerkeiyormus bunu yeni Anladim desem yeridir hayatımda ilk defa test yapıyorum ve soğan küründe uyguladim bu ay yani ilkkez bukadar yakından takip ediyorum.. yani kısacası boşuna zaman kaybı olmuş neyse yaşım 32 sonuçta inşallah olur daha genciz daha.. Rabbim en kısa zamanda nasib etsin merakla beklicem senin haberini bugün cuma dualar kabul oluyor ikindi namazından sonraki vakti kaçırma.. sanada bol bol dua edicem söz.. iyi yapmışsın kocana soyelmemekle boşuna heveslendormeye gerek yok benim en çok işteyim bu supriz yapmak ama adam evdeki ovu testlerimi görüyor sonuçta .. neyse insallah bu ay ikimizide supriz getiri hayirsiyla ..

Canim birşey sorcam sana .. testi 3 saat sonra tekrarlasam olurmu acaba cunki ilk testim 18.25 di dunkide 15.22 bugün hem 15 hemde 18 de yapmak istiyorum.. birde bazen ev gitmemme rağmen idrarım az geliyor sence testte bir etkisi olurmu

Bendede pko var aynen 2 kere klomen kullandım olmadı doktor kontorolünde yumurta takibi yaptım olmadı bu ay ilk kez ovu testi yaptım inşallah olmuştur ikimizde bu sevinci yaşayalım inşallah dualarımdasın her zamann
Yapabilirsin benim yaptıklarımda saatleri tam tutmuyor ama istersen 15 te yaptıysan akşam 20.00da yap idrarnı tut 3-4 saat bişide içme çünkü ovu testleri sabah 10 ile akşam 20 arası en verimli saatlermiş kuzum

Tamam canim ..18.30 da yapmamin sebebi ilk gün öyle yapmıştım dün o saate yapmadım sadece 15 de yaptım.. bugün de öyle yapım ama 18 bucukda yine tekrarlicam cunki ilk testle karşılaştırmak istiyorum.. sana bugün paylaşırım canim..

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canim ..önce sağlığımız önemli eğer bize zarar vericekse kötü bir şekilde nezaman hayirliysa ozaman olsun.. inşallah bu ay o zamandır değişle üzülmek yokk. Ben çok rahatım açıkçası bu ay olmazsa birdahaki ay artık

Aynen kuzum hayırlısı olsun herşeyin inanıyorum ki bu ay mutlu ve hayırlı haberi alıcaz

R Ruyaaam123

canimmm söz vermisitim seni etiketliyceme dun bunlari yazmistim bir topikde.. sanada yazim dedim..

ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..

ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?

her neyse simdi duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??

bundan sonra gece birkez daha yaptim..03.55 de nerdeyse yok denicek gibiydi bugun 15.05 de tekrarladim testi sonuc tekrar koyulasmaya baslamis bir baksana..

Aynen koyuluk görüyorum 12sinde acaba doktoramı gitsen adetliyken baktırsan mı doktorun söyler hiç gittin mi yumurta takibi için kuzum

Aynen koyuluk görüyorum 12sinde acaba doktoramı gitsen adetliyken baktırsan mı doktorun söyler hiç gittin mi yumurta takibi için kuzum
Ayyy kuzzuuuu iyiki geldin senle konusmak iyi geliyor bana nedense.. ya şuan yurtdisindayim doktorlar pek müsait değil benim için yakında türkiye gidiyorum ozaman mutlaka gidicem.. yaa az önce birdaha yaptım 1 saat önce baksana biraz daha koyulasmis 3 saatte

Eklentiler

• 20200712_152648.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200712_191129.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 42
ah canlarim bende ayni valla bugun kürde 10. gundeyim suan iciyorum bide sizi yoklayim dedim son 5 gunum kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…