Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayyy kuzzuuuu iyiki geldin senle konusmak iyi geliyor bana nedense..☺ ya şuan yurtdisindayim doktorlar pek müsait değil benim için yakında türkiye gidiyorum ozaman mutlaka gidicem.. yaa az önce birdaha yaptım 1 saat önce baksana biraz daha koyulasmis 3 saatte
Aynen kuzum bence sen her ihtimale karşı değerlendir 2 günde 1 kuzum bakarsın olmuş olur bebiş haberi verirsin 😍🙈 bende doktora gidemiyorum şuan eşim şu dönemde sıkıntılı diyor hastaye kendimiz ovu testi ile bu ay denedik son 4 gün adete kuxum

Kizlar klorsuz su deniliyor..su ne kullaniyosunuz..cesme suyu olmazmi acaba..klorlu biliyorum..ama klorsuz suyu nerden bulucaz yada..yardimci olabilirmisiniz..yarin baslamam gerekiyor cunki benim..adetim biteli 2 . Gun olucak sogan kuru icin

Kizlar klorsuz su deniliyor..su ne kullaniyosunuz..cesme suyu olmazmi acaba..klorlu biliyorum..ama klorsuz suyu nerden bulucaz yada..yardimci olabilirmisiniz..yarin baslamam gerekiyor cunki benim..adetim biteli 2 . Gun olucak sogan kuru icin
kuzum normal ceşme suyuda olur ama evinde hazır su kullaniyorsan o daha guzel olur

kuzum normal ceşme suyuda olur ama evinde hazır su kullaniyorsan o daha guzel olur
Tesekkur ediyorum canimm..pet siselrde hazir su kullanmmam gerkiyor sanirim..birde kabugu illa kahverengi mi olmasi gerekiyor acaba canimm.simdi hazirlayip icicem insallah hayirlisii olur..

Kizlar bu sogan kurunu 2. Icisim..ama midemi cok bulandiriyorr....sicakta cok icemiyorum..zorluyorum artik...allah yardimcimiz olsun..🙁🙁

Kizlar bu sogan kurunu 2. Icisim..ama midemi cok bulandiriyorr....sicakta cok icemiyorum..zorluyorum artik...allah yardimcimiz olsun..🙁🙁
amin canım allah yardımcımız olsun ben artık alıştım galiba bu ay 3. ayım dün bitti 15 gün hatta soğan suyu içmeden nasıl duracağım falan oldum o kadar alıştım ama artık şifa olsun hepimize

Iyi geldimi size..3 aydir kullaniyomussunuzz..kuzum..
Canım senin durumun nasıl bilmiyorum ama bende polikistik over var 8 aydır çocuk istiyoruz mayıs ayında yaptım 15 gün ilaçta kullanıyodum bu çocuğu engellemeyen eğer çocuk olmazsa adet olduran bir ilaç o ay olmadı sonra saraçoğlu adete 10 kala diyo yine ilaç kullandım soğan suyu 10 gün yaptım bu sefer yine olmadı adet oldum bende doktora gittim doktor rahim filmi çekelim istersen dedi çekene kadar ilaca devam et dedi ama ben saraçoğlu şubesine gitmeyi kafaya koymuştum yeni yaptırdığım tahlillerle saraçoğluna gittim söyledim 2 ay yaptığımı ama yine kullandırdılar bana aynı zamanda testere dişli aslan pençesi çayi içiyorum sabahları çörek otu yağı içiyorum bu ay ilaç kullanmıyorum bakalım daha sonucunu bilemiyorum şu an ama ben hep bitkilerin gücüne inanırım olacak inşallah olmazsa gerçekten çok üzülürüm çok istiyorum artık, biraz uzun oldu kusura bakma ama olabildiğince kısa yazmaya çalıştım merak ettiğin bişey olursa cevap vereyim yine

Canım senin durumun nasıl bilmiyorum ama bende polikistik over var 8 aydır çocuk istiyoruz mayıs ayında yaptım 15 gün ilaçta kullanıyodum bu çocuğu engellemeyen eğer çocuk olmazsa adet olduran bir ilaç o ay olmadı sonra saraçoğlu adete 10 kala diyo yine ilaç kullandım soğan suyu 10 gün yaptım bu sefer yine olmadı adet oldum bende doktora gittim doktor rahim filmi çekelim istersen dedi çekene kadar ilaca devam et dedi ama ben saraçoğlu şubesine gitmeyi kafaya koymuştum yeni yaptırdığım tahlillerle saraçoğluna gittim söyledim 2 ay yaptığımı ama yine kullandırdılar bana aynı zamanda testere dişli aslan pençesi çayi içiyorum sabahları çörek otu yağı içiyorum bu ay ilaç kullanmıyorum bakalım daha sonucunu bilemiyorum şu an ama ben hep bitkilerin gücüne inanırım olacak inşallah olmazsa gerçekten çok üzülürüm çok istiyorum artık, biraz uzun oldu kusura bakma ama olabildiğince kısa yazmaya çalıştım merak ettiğin bişey olursa cevap vereyim yine
Yok canim estafurullah olurmu..bende yumurta rezerv azligi var.bu adetten once 15 gun bende zeytinyaginda incir yedim ac karnina..simdiki adetlede sogan kurune basladim..ben daha cok akinti vardi..onu giderirmi acaba diye kullanmak istedim aslinda.belki gebelige bu akintilarda engel oluyoduur diye dusundum..suan ilacta kullaniuorum..eylule kadar kullanicamm..olmassa eylulde tup bebek denicem tekrar.2 tane negatif deneyimim oldu oncesindede tup bebekte..hayirlisi olsun..

X