Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Herkese merhaba bilenler varsa cevap verirse cok sevinirim. Soğan suyu iciyorum bugun 8.gunüm .yumurtlama günümüzde sogan suyu iciyor muyiz yoksa zarar li midir

Herkese merhaba bilenler varsa cevap verirse cok sevinirim. Soğan suyu iciyorum bugun 8.gunüm .yumurtlama günümüzde sogan suyu iciyor muyiz yoksa zarar li midir
merhaba canım,
saraçoğlunun söylediği zamana göre yapınca zaten yumurtlama dönemine denk eğer zararlı olsa 15 gün demezdi ben yaptım yumurtlama zamanında da zararlı olduğunu hiç duymadım

Yok kuzum değil ben önceki ay 15 gün yaptım adete 5 gün kala bitti 3 gün erken geldi adetim zararı yok kuzum hatta soğansuyunu içti ay hamile kalanlar var kuzum

İyi akşamlar arkadaşlar soğan kürünü uygukadıktan sonra adetim 10 gün geçti hala olmadım. Test yaptım iki defa negatif çıktı ne yapmalıyım sizce bu durumu yaşayan oldu mu? Adet belirtileri var gibi kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor

Selam...Umarım en kısa sürede hamile kalıp bebeğine kavuşursun...Teşekkür ederim cevabın için...bir de şunu merak ediyorum soğan kürünün en fazla 4 ay yapılabileceği söyleniyor...Bu ayda bir hamilelik oluşmazsa diğer 2 ayda adete son 10 gün kala mı soğan kürü yapılıyor...Bununla ilgili bilgin varsa cevaplarsan sevinirim...

Canım ben 4 aylık bilmiyorum ilk 15 gün yaptım sonraki ay adete 10 gün kala yaptım sonrasında doktora gidip test yaptırıp saraçoğluna gittim oradakilere söyledim yaptığımı ama şimdi başka takviye çaylar da kullanıyorum yine soğan kürü de yapıyorum 3. ayda 15 gün yapmış oluyorum ama yine de sormadan bence o kadar üst üste yapılmamalı

Selam kizlar bugün doktorda randevum vardi. Bir kaç ay once gittigimde 1 gec buyuyen kese gormustur bugün adetimin 15. Günü ve bu kez 2 normal buyuklukte kese gördü. Sanirim ve insaAllah kür işe yariyo gelismeleri yazarim. Buarada kürümün 11. Günündeyim.

Yumurtalik yazacaktim kese yanlis olmus

kizlarr biliyosunuz cikolata kistim oldugu icin hemen hamile kalamadim sogan kuru yaptim ve hamile kaldim.Bugun doktora gittim 5 bucuk haftalik hamileyim kistimde kuculmus cok sukur 10 gun sonra bebegimi gormeye gidecemm kalp atisida aliriz insallah siz nasilsinizz sogan kurleri nasil gidiyo

Benim dün 15. Günü idi sogan kürünün, bitti. Bir iki gündür aşırı meme hassasiyeti ve biraz da dolgunluk var. Bekliyorum artık

MasaAllah canim benim çok sevindim adina Allah saglik la kucağına almayi nasip etsin insaAllah

İyi akşamlar...Aslında soğan kürünü uygulayan burada birçok insandan ya tam gününde ya da erken adet olduğunu okudum...Ki bende gününde adet olduğum halde bu ay 2 gün erken oldum...Belki soğan kürünü uyguladığım içimdir...Benim ilk hamileliğimde kasık ağrım olmuştu adet olacağım diye beklerken hamile olduğumu öğrendim...Adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor...Umarım sen de hamilesindir...Aslında bayağı gecikmiş ben yerinde olsam bir doktora görünürdüm...
anladım canım...Sağolasın

Ya kızlar ben soğan kürü yaptım bu ay. Adet oldum gibi ama azar azar leke gibi geliyor. 6 gündür gün aşırı böyle. Aksine söktürmesi gerekmiyor mu? Tüm ihtimaller aklıma geliyor tatilde olduğum için de doktora felan gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…