yaptinmi test
6 gün ama dediğim gibi azar azar bir seyler var
Evet canim negatif ve zaten adetim geldiyaptinmi test
hmmm olsun bidaki ay insallahEvet canim negatif ve zaten adetim geldi
Yanında içtiğin bitki çayı hangisi canım? Saraçoğlu şubesi ne önerdi sana acaba. Ben testere dişli aslan pençesi çayı içiyorummerhabalar kızlarrr,
kaç gündür buraya giremedim adet olunca moralim çook bozulmuştu, bu süreçte doktora gittim hormon testi falan yaptırdım sonuçları aldığım gibi saraçoğlunun bir şubesine gittim oradan 40 günlük bir küre başladık eşime de bazı şeyler verdi varikoseli olduğu için daha öncesinde kendim soğan kürü yapmıştım ama malesef pko gitmemiş ultrasonda görünüyordu ilk ay 15 gün yaptım 2. ay 10 gün yaptım şimdi şubedeki kişi tekrar 15 gün yapmamı söyledi yeniden başladım ekstra onun yanında akşamları başka bitki çayı da içiyoruz tekrar bir ümitle bu ay başladık allahtan dileğim isteyen herkese allahım hayırlı evlatlar nasip etsin ben hepinize dua ediyorum sizlerle duamızda buluşalım. arkadaşın arkadaşa ettiği dua daha çok kabul olurmuş herkesten hayırlı haberler bekliyorumm
kizlarr biliyosunuz cikolata kistim oldugu icin hemen hamile kalamadim sogan kuru yaptim ve hamile kaldim.Bugun doktora gittim 5 bucuk haftalik hamileyim kistimde kuculmus cok sukur 10 gun sonra bebegimi gormeye gidecemm kalp atisida aliriz insallahsiz nasilsinizz sogan kurleri nasil gidiyo
canim normalde icilmesi gerektigi soyleniyo ama ben tam yumurtlama donemimde biraktim. once 2 su bardagi kadar su kaynattim, 1 tane yemeklik orta boy soganin kabuklarini cikarip dorde bolup kaynayan suyun icine attim 5 dakikada oyle kaynadi.Sonra 1 su bardagina suzdurup ilidiktan sonra ictim. Sabah aksam yemeklerden once ictim. Adetim bittigi gun basladim yumurtlama gunu biraktm.Ondan sonra tam gununde adet oldum. O adetim bitti yine ayni sekilde yaptim ve daha adet olmadm.Ben bu sekilde yaptimMerhabalar . Ben de soğan kürünü yapmak istiyorum tam olarak nasıl yaptın ayrıntılı anlatabilir misin . Kafama takılan yumurtlama döneminde soğan kürü içilicek mi 15 gün olunca yumurtlamayı kapsıyor
Gebelik düşünüyor musun peki sendecanim normalde icilmesi gerektigi soyleniyo ama ben tam yumurtlama donemimde biraktim. once 2 su bardagi kadar su kaynattim, 1 tane yemeklik orta boy soganin kabuklarini cikarip dorde bolup kaynayan suyun icine attim 5 dakikada oyle kaynadi.Sonra 1 su bardagina suzdurup ilidiktan sonra ictim. Sabah aksam yemeklerden once ictim. Adetim bittigi gun basladim yumurtlama gunu biraktm.Ondan sonra tam gununde adet oldum. O adetim bitti yine ayni sekilde yaptim ve daha adet olmadm.Ben bu sekilde yaptim
ben hamileyim zaten suandaGebelik düşünüyor musun peki sende ☺ Çok teşekkür ederm . Ovulasyon testi Yapmayı düşünüyorum her gün kalkınca ilk idrarla . Eğer çift çizgi görürsem bırakayım diye planlıyorum . Şuan adetimin 2. Günü .
Yaa çok teşekkür ederim bi çok şeyi bilmiyorum bilgin için sağol . Hemşireyim ama kadın doğumla alakalı bilgilerim sınırlı . Nasıl gebe kaldın anlatabilir misinben hamileyim zaten suandasabah kalkar kalkmaz ilk idrarla yapma ogleden sonra saat 3de yap ve hergun ayni saatte yap. yapmadan once en az 2 saat kadar bisey yeme. Ayni saatte yaparsan kesin sonuc alirsin
anlattimya tatlim sogan kuru yaptmYaa çok teşekkür ederim bi çok şeyi bilmiyorum bilgin için sağol . Hemşireyim ama kadın doğumla alakalı bilgilerim sınırlı . Nasıl gebe kaldın anlatabilir misin
Bende soğan kürünün 2. gününden itibaren birkaç gün garip bir akıntı gelmiştikızlar gunaydin nasılsınız iyisinizdir insallah ben bisey sorcaktim sogan kurune adetimin yedinci gunu başladım bugun sogan kurumun 4. gunu ama hic bi etki yok kacinci gun akıntılar falan basladi sizde ?
Canım mutlaka d vitamini ve demir takviyesi alıp değerlerini normale getirmelisin, genellikle hamileliğe engel oluyor çünkü yetersizliğiMerhaba arkadaşlar bende bu ay bebek isteyenlerdenim adetliyken sogan kürüne başladım adet bitiminde korunmayacagım için aşırı d vitamin demir eksikliği var ayrıca bekarken doktor pco dedi sadece sağ tarfta ama sonra sogan suyu yaptım gittim yok dedi ama adetimde hala düzensizlikler var o sebepten sogan suyu yaptım ama yanlışmı adetliyken bir de diş apsesi için antibiyotik kullanıyorum ikisi bir arada olur değil mi
Benim de 7. Günüm canım hiçbir etkisi olmadı içten vardır inş deyip yapnaya devamkızlar gunaydin nasılsınız iyisinizdir insallah ben bisey sorcaktim sogan kurune adetimin yedinci gunu başladım bugun sogan kurumun 4. gunu ama hic bi etki yok kacinci gun akıntılar falan basladi sizde ?
Teşekkür ederim sürekli tedavi görüyorum ama yükselmiyo peki adetliyken sogan kürü yapmamda sakınca var mı bir de folikasit başlasam demir eksikliğime katkısı olur nu acabaCanım mutlaka d vitamini ve demir takviyesi alıp değerlerini normale getirmelisin, genellikle hamileliğe engel oluyor çünkü yetersizliği
Saraçoğlu adetliyken soğan kürünün sakıncası yok diyor, ama hamilelik ya da kist tedavisi için adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyor, ayrıca adet uzun sürüyor ise adetin 7. günü başlayın diyor. Folik asit zaten hamilelik planlayinca 3 ay öncesinden günde 400 mg başlanması öneriliyor. Ama demir eksikliğine hiç fayda etmez malesef . Demir eksikliği için doktorun verdiği demir ilaçlarını 3-6 ay kullanmak gerekiyor, kan tahlili takibi yaparak. D vitamini eksikliği için en uygun ve kolay olanı sprey şeklinde olanları.1000unite olanları günde en az bir puf, duruma göre 5 pufa kadar artırılabilir. Tabiki kan tahlili kontrolü ile.Teşekkür ederim sürekli tedavi görüyorum ama yükselmiyo peki adetliyken sogan kürü yapmamda sakınca var mı bir de folikasit başlasam demir eksikliğime katkısı olur nu acaba
Peki teşekkür ederim adetim bittikten sonra denemelerimi ve sonuclarımı burdan paylasırımSaraçoğlu adetliyken soğan kürünün sakıncası yok diyor, ama hamilelik ya da kist tedavisi için adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyor, ayrıca adet uzun sürüyor ise adetin 7. günü başlayın diyor. Folik asit zaten hamilelik planlayinca 3 ay öncesinden günde 400 mg başlanması öneriliyor. Ama demir eksikliğine hiç fayda etmez malesef . Demir eksikliği için doktorun verdiği demir ilaçlarını 3-6 ay kullanmak gerekiyor, kan tahlili takibi yaparak. D vitamini eksikliği için en uygun ve kolay olanı sprey şeklinde olanları.1000unite olanları günde en az bir puf, duruma göre 5 pufa kadar artırılabilir. Tabiki kan tahlili kontrolü ile.
Hayırlı haberleini bekliyorum canım, Allah yardımcımız olsunPeki teşekkür ederim adetim bittikten sonra denemelerimi ve sonuclarımı burdan paylasırım