- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
İnşallah ilk kullanımında olur kuzum ben çatlatma iğnesi olmamıştım yumurtan çatlıyor dedi doktorum vermedi iğne ama bu ayfa olmazsam çatlatma iğnesi isticem kuzumİlk olucak benim bakalım sonucunu çok merak ediyorum inşallah güzel olur seninki çatlatma iğnesiyle mi oldu peki canım
Teşekkürler canımPik iki çizgininde aynı renk yada t çizgisi daha koyu olması yani aynen yumurtlaman başladı demek :)
İnşallah çok büyük umudum var bu ay Allahım utandırmasın inşallah hiç birimiziİnşallah ilk kullanımında olur kuzum ben çatlatma iğnesi olmamıştım yumurtan çatlıyor dedi doktorum vermedi iğne ama bu ayfa olmazsam çatlatma iğnesi isticem kuzum
Ya da yumurtanın durumuna göre mi karar veriliyor ona onuda bilmiyorumİnşallah çok büyük umudum var bu ay Allahım utandırmasın inşallah hiç birimiziBeni ayın 3 ünde kontrole çağırdı bugün ilacın 2. Günü canım bakalım cuma günü bakıcak yumurtalarıma inşallah büyür güzelce bana çatlatma iğnesi yapıcam falan demedi büyük ihtimalle yapmayacak
Sende pes etme 2. denemede olmasada millet 4. 5. Denemede kalıyor, işimiz klomene kaldı bu ay rabbimin aracılığıyla tabi bakalım kısmetYa da yumurtanın durumuna göre mi karar veriliyor onuda bilmiyorum
Yumurtana göre söyler kuzum belki her ihtimale karşı iğne yazar bende çok pişmanım keşke klomen kullandığımda iğne isteseydim diyeİnşallah çok büyük umudum var bu ay Allahım utandırmasın inşallah hiç birimiziBeni ayın 3 ünde kontrole çağırdı bugün ilacın 2. Günü canım bakalım cuma günü bakıcak yumurtalarıma inşallah büyür güzelce bana çatlatma iğnesi yapıcam falan demedi büyük ihtimalle yapmayacak
Bem 2 yıldır deniyorum 1.yılımızdan sonra bana klomen verdi doktorSende pes etme 2. denemede olmasada millet 4. 5. Denemede kalıyor, işimiz klomene kaldı bu ay rabbimin aracılığıyla tabi bakalım kısmet
Doğru olanı seçer inşallah canımda tutar bu sefer doktor benden daha ümitliydi vallahaYumurtana göre söyler kuzum belki her ihtimale karşı iğne yazar bende çok pişmanım keşke klomen kullandığımda iğne isteseydim diye
Anladım canım benim 1 seneden sonra veriyorlar sanırım çoğu pcolu olana bakalım deneyelim bunuda biBem 2 yıldır deniyorum 1.yılımızdan sonra bana klomen verdi doktor
adetin bitince iki gün sonra başla ilk ay 15 gün boyunca sabah akşam yemeklerden en az 10 dakika önce iç. sonra bırak bir dahaki ay adetin bitiminden yine 2 gün sonra başla bu sefer 10 gün iç. 4 aydan fazla yapma sakın rahim duvarında incelme yapıyo çünkü. Ama mucizevi bir etki özellikle pco hastalarında. İnşallah şifa olurPeki adetim biteli 3 gün oldu başlasam oluyor mu yoksa Bi dahaki ayı mı beklesem daha iyi olur?
bence bikac gun daha bekle olmazsan tekrar test yapMerhaba ben 15 gun sogan suyu yaptim bu ay bebek için. simdi 2 gun adetim gecikti ama aslinda birkac alamet de geldi yani adete dair. O kadar az ki ben akintima dikkat ediyorum bu donem o yuzden fark ettim. Ama bir turlu de sökülmedi. Testte de negatif cikmisti 3 gun önce yaptigimda. Gene de hamilelik olasiligi var midir? Sogan suyu geciktirir mi?
Arkadaşlar ben bu ay soğan kürü kullandım 2-3 gün önce bitmişti şimdi dün akşamdan beri ara ara soluk bi akıntı geliyor peçeteye bi var bi yok pembeye yakın yani o kadar açık adet mi oluyorum acaba :/ kür yapıp bunu yaşayan var mı acaba
Sanırım evet yavaştan kırmızılaşıyor umutlar başka bahara artıkBüyük ihtimal adet oluyorsundur benim de öyle başlıyor
Herkeste Farklı şeyler oluyor gönlünüzü bulandırmayın Rabbim inşallah kavuştursun bebişinizeMerhaba kızlar ben soğan kürümün 10. günün deyim. Hiç bişey hissetmiyorum başından beriAceba faydası olmayacakmı bana bir etkisi oldumu çok merak ediyorum.
Aranızda benim gibi olanlar varmı ??
Evet inşaAllah canım doğru söylüyosunHerkeste Farklı şeyler oluyor gönlünüzü bulandırmayın Rabbim inşallah kavuştursun bebişinize
selam canım ilk ay adetin peşinden yapmışsın bence bir dahaki aya adete 10 gün kala 10 gün olanı ben yaptım onları şu an hamile değilim olmadı ama illaki bir faydası olmuştur inanarak yapmak lazım bu tarz şeyleri, bir ben kaynattıktan sonra soğanlar içindeyken bekliyorum ılıdıktan sonra süzüyorum he bir de ağzı kapalı kaynatmak gerekiyorMerhaba...Ben haziran ayında adetin 7. günü 15 gün soğan kürü yaptım ve hamilelik oluşmadı hatta 2 gün erken regl oldum yani 23 Haziran’da...Şunu sormak istiyorum (çok YouTube karıştırdım çok okudum fakat bulamadım) ben bu ayda yine soğan kürüne adetin 7. Günü mü başlamalıyım yoksa adete 10 gün kala mı başlamalıyım...Siz nasıl yaptınız...Bir de şunu merak ediyorum soğan 5-6 dakika kaynadıktan hemen sonra mı süzüyorsunuz yoksa ılıdıktan sonra mı...Bilgilendirirseniz sevinirim...