Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İlk olucak benim bakalım sonucunu çok merak ediyorum inşallah güzel olur seninki çatlatma iğnesiyle mi oldu peki canım
İnşallah ilk kullanımında olur kuzum ben çatlatma iğnesi olmamıştım yumurtan çatlıyor dedi doktorum vermedi iğne ama bu ayfa olmazsam çatlatma iğnesi isticem kuzum

İnşallah ilk kullanımında olur kuzum ben çatlatma iğnesi olmamıştım yumurtan çatlıyor dedi doktorum vermedi iğne ama bu ayfa olmazsam çatlatma iğnesi isticem kuzum
İnşallah çok büyük umudum var bu ay Allahım utandırmasın inşallah hiç birimizi Beni ayın 3 ünde kontrole çağırdı bugün ilacın 2. Günü canım bakalım cuma günü bakıcak yumurtalarıma inşallah büyür güzelce bana çatlatma iğnesi yapıcam falan demedi büyük ihtimalle yapmayacak

Ya da yumurtanın durumuna göre mi karar veriliyor ona onuda bilmiyorum

Yumurtana göre söyler kuzum belki her ihtimale karşı iğne yazar bende çok pişmanım keşke klomen kullandığımda iğne isteseydim diye

Yumurtana göre söyler kuzum belki her ihtimale karşı iğne yazar bende çok pişmanım keşke klomen kullandığımda iğne isteseydim diye
Doğru olanı seçer inşallah canımda tutar bu sefer doktor benden daha ümitliydi vallaha Oy oyy gelsin artık bebişlerimiiiizzz

Peki adetim biteli 3 gün oldu başlasam oluyor mu yoksa Bi dahaki ayı mı beklesem daha iyi olur?
adetin bitince iki gün sonra başla ilk ay 15 gün boyunca sabah akşam yemeklerden en az 10 dakika önce iç. sonra bırak bir dahaki ay adetin bitiminden yine 2 gün sonra başla bu sefer 10 gün iç. 4 aydan fazla yapma sakın rahim duvarında incelme yapıyo çünkü. Ama mucizevi bir etki özellikle pco hastalarında. İnşallah şifa olur

Merhaba ben 15 gun sogan suyu yaptim bu ay bebek için. simdi 2 gun adetim gecikti ama aslinda birkac alamet de geldi yani adete dair. O kadar az ki ben akintima dikkat ediyorum bu donem o yuzden fark ettim. Ama bir turlu de sökülmedi. Testte de negatif cikmisti 3 gun önce yaptigimda. Gene de hamilelik olasiligi var midir? Sogan suyu geciktirir mi?

bence bikac gun daha bekle olmazsan tekrar test yap

Arkadaşlar ben bu ay soğan kürü kullandım 2-3 gün önce bitmişti şimdi dün akşamdan beri ara ara soluk bi akıntı geliyor peçeteye bi var bi yok pembeye yakın yani o kadar açık adet mi oluyorum acaba :/ kür yapıp bunu yaşayan var mı acaba

Büyük ihtimal adet oluyorsundur benim de öyle başlıyor

Merhaba kızlar ben soğan kürümün 10. günün deyim. Hiç bişey hissetmiyorum başından beri Aceba faydası olmayacakmı bana bir etkisi oldumu çok merak ediyorum.
Aranızda benim gibi olanlar varmı ??

Merhaba kızlar ben soğan kürümün 10. günün deyim. Hiç bişey hissetmiyorum başından beri Aceba faydası olmayacakmı bana bir etkisi oldumu çok merak ediyorum.
Aranızda benim gibi olanlar varmı ??
Herkeste Farklı şeyler oluyor gönlünüzü bulandırmayın Rabbim inşallah kavuştursun bebişinize

merhabalar kızlarrr,

kaç gündür buraya giremedim adet olunca moralim çook bozulmuştu, bu süreçte doktora gittim hormon testi falan yaptırdım sonuçları aldığım gibi saraçoğlunun bir şubesine gittim oradan 40 günlük bir küre başladık eşime de bazı şeyler verdi varikoseli olduğu için daha öncesinde kendim soğan kürü yapmıştım ama malesef pko gitmemiş ultrasonda görünüyordu ilk ay 15 gün yaptım 2. ay 10 gün yaptım şimdi şubedeki kişi tekrar 15 gün yapmamı söyledi yeniden başladım ekstra onun yanında akşamları başka bitki çayı da içiyoruz tekrar bir ümitle bu ay başladık allahtan dileğim isteyen herkese allahım hayırlı evlatlar nasip etsin ben hepinize dua ediyorum sizlerle duamızda buluşalım. arkadaşın arkadaşa ettiği dua daha çok kabul olurmuş herkesten hayırlı haberler bekliyorumm

selam canım ilk ay adetin peşinden yapmışsın bence bir dahaki aya adete 10 gün kala 10 gün olanı ben yaptım onları şu an hamile değilim olmadı ama illaki bir faydası olmuştur inanarak yapmak lazım bu tarz şeyleri, bir ben kaynattıktan sonra soğanlar içindeyken bekliyorum ılıdıktan sonra süzüyorum he bir de ağzı kapalı kaynatmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…