- 26 Haziran 2020
- 7
- 10
- 46
Çok teşekkür ederimEvet canim arastirmalarim sonucunda bende oyle anladim 2.uygulama adete 10 gün kala. Bide 5 dakika kaynattiktan sonra direkt suzup iliktan sicak iciliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEvet canim arastirmalarim sonucunda bende oyle anladim 2.uygulama adete 10 gün kala. Bide 5 dakika kaynattiktan sonra direkt suzup iliktan sicak iciliyor.
Bumu bende çok merak ediyorumbazıları 14. Gün demiş kafam karıştı sonuçta o zaman tam yumurtlama dönemi bi sorun olmaz mı belki bebek tutunamaz olsa da
Canım ben adetimin 7. Günü başlayacam 10 gün yapcam bırakacam yumurtlama dönemine denk gelmesin mantıken gidecem allah nasip ederse olur bir arkadaş öyle yapıp hamile kalmış zaten herkes farklı bi şey diyor ben bana mantıklı geleni yapacamBumu bende çok merak ediyorum
Bende bugun başladım adetim biteli 5 gün oldu ama 10gün yapayımCanım ben adetimin 7. Günü başlayacam 10 gün yapcam bırakacam yumurtlama dönemine denk gelmesin mantıken gidecem allah nasip ederse olur bir arkadaş öyle yapıp hamile kalmış zaten herkes farklı bi şey diyor ben bana mantıklı geleni yapacam
hamilelik guzel hala hamile gibi hissetmiyorm bi skinti yok bugun tam 5 hafta oldum kahverengi lekelenmem oldu pazartesi gunu ilk doktor kontrolume gidiyorum bakalim ne olacakselam kizlar nasilsinizzz benimde bugun 3.gunum sogan kurunde az önce bugunki ikinci bardagimi ictim..
Insallah sifa olur
Cicek061 sen nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor ? :) .... Canim sen konustunmu bilmiyorum ama @Mavissss1 bacimi merak ettim bende nasil kendisi acaba ? kanamasi da vardida görmedim de forumda
Canım benim teşekkür ederim sorduğun için gittim doktora anlattım hormon testi yaptı normal çıktı herşeyim pcoluyum zaten tek sıkıntı o Klomene başlattı bugün başladım yumurta takibi yapıcakmış yumurta sağlıklı gelişmediysede bu tür kimyasal gebelik olabiliyormuş bakalım diğer aya kısmetseselam kizlar nasilsinizzz benimde bugun 3.gunum sogan kurunde az önce bugunki ikinci bardagimi ictim..
Insallah sifa olur
Cicek061 sen nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor ? :) .... Canim sen konustunmu bilmiyorum ama @Mavissss1 bacimi merak ettim bende nasil kendisi acaba ? kanamasi da vardida görmedim de forumda
Rabbim esirgesin canim inşallah güzel geçer hep haber ver bize .. kalp atışını mi dinliceksin insallahhamilelik guzel hala hamile gibi hissetmiyorm bi skinti yok bugun tam 5 hafta oldum kahverengi lekelenmem oldu pazartesi gunu ilk doktor kontrolume gidiyorum bakalim ne olacak
Canım benim teşekkür ederim sorduğun için gittim doktora anlattım hormon testi yaptı normal çıktı herşeyim pcoluyum zaten tek sıkıntı o Klomene başlattı bugün başladım yumurta takibi yapıcakmış yumurta sağlıklı gelişmediysede bu tür kimyasal gebelik olabiliyormuş bakalım diğer aya kısmetse
kalp atisi icin belki erken olabilir simdilik keseyi goruruz diye dusunuyorum bakalmRabbim esirgesin canim inşallah güzel geçer hep haber ver bize .. kalp atışını mi dinliceksin insallah
Sağol canım benim umarım bu ay hepimiz alırız sağlıklı bi şekilde o müjdeli haberleriHee tamam anladim canim iyi bari şükür sen iyi olda gerisi gelir elbet inşa ALLAH sağlıklı bir şekilde gebe kalırsin.. pes etmek yok rica ederim ne demek surda birbirimize destek oluyoruz vallaha iki gün aklıma takılmıştı merak ettim yani durumunu
Insallah canimmkalp atisi icin belki erken olabilir simdilik keseyi goruruz diye dusunuyorum bakalm
InshaAllah hayırlısıyla Rabbim nasib ederSağol canım benim umarım bu ay hepimiz alırız sağlıklı bi şekilde o müjdeli haberleri
haber veririmInsallah canimm
Mesajını yeni gördüm kuzum evet içebiliyorum tadı kötü değil artık drğil :) gecen ay 15 gün yapmıştım 3 gün erken geldi adetim şimdi 10günlük ve ovulasyon testi yapıyorum bugun pik yakaladım :) dünde pik ti erken yumurtlsdın sanırım adetimin 11. Ve 12.günüRüyaaaam123 içebiliyor musun canım gelişmelerden haberdar et beni
Merhaba kuzum bende 2 ay klomen kullanmıştım pcoluyum diye :)Canım benim teşekkür ederim sorduğun için gittim doktora anlattım hormon testi yaptı normal çıktı herşeyim pcoluyum zaten tek sıkıntı o Klomene başlattı bugün başladım yumurta takibi yapıcakmış yumurta sağlıklı gelişmediysede bu tür kimyasal gebelik olabiliyormuş bakalım diğer aya kısmetse
Pik ne demek canım yumurtlama günü mü aslında ben yumurtlama günümü biliyorum sanıyodum da garantiye alayım diye ovulasyon testi sipariş ettimm bakalım ne olcakMesajını yeni gördüm kuzum evet içebiliyorum tadı kötü değil artık drğil :) gecen ay 15 gün yapmıştım 3 gün erken geldi adetim şimdi 10günlük ve ovulasyon testi yapıyorum bugun pik yakaladım :) dünde pik ti erken yumurtlsdın sanırım adetimin 11. Ve 12.günü
İlk olucak benim bakalım sonucunu çok merak ediyorum inşallah güzel olur seninki çatlatma iğnesiyle mi oldu peki canımMerhaba kuzum bende 2 ay klomen kullanmıştım pcoluyum diye :)
Pik iki çizgininde aynı renk yada t çizgisi daha koyu olması yani aynen yumurtlaman başladı demek :)Pik ne demek canım yumurtlama günü mü aslında ben yumurtlama günümü biliyorum sanıyodum da garantiye alayım diye ovulasyon testi sipariş ettimm bakalım ne olcak