- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
Buda şimdi ki hali kızlarKızlaaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda şimdi ki hali kızlarKızlaaaarrrr
Sanirim daha çok yeni cizgi çok acik renk ama masaAllah hayirli olsun canim benim çok mutlu oldum adina.. Allahim saglık la kucağına almayi nasip etsin. tebriklerKızlaaaarrrr
Teşekkür ederim canım amin rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSanirim daha çok yeni cizgi çok acik renk ama masaAllah hayirli olsun canim benim çok mutlu oldum adina.. Allahim saglık la kucağına almayi nasip etsin. tebrikler
Darisi bizlere
canımmmmm benim çokkkkkkk ama çokkkkkk sevindimmm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) yaaaa valla nasıl sevindim anlatamam sana :) çok ama çokkkk dikkat et bundan sonra kendine :) :) ya anlatamıyorum duygularımı 2 gün sonra inşallah bende bu sevinci yaşarım :) :) :) çok ama çok tebrik ederim, bundan sonra sürekli dua et nazara karşı da bol bol oku kendini :)Buda şimdi ki hali kızlar
Canımm benimmm çok teşekkür ederim sana Ediyorum kuzum bol bol dua ediyorum tutunsun bebişim diye İnşallah yaşadığın bu sevincin kat ve katını kendin için yaşarsın bu ay canım benim isteyen herkes yaşasın tez vakitte rabbim çok büyük ben şimdiye kadar ilaçsız adet olduğumu pek bilmem 5 6 ay olmadığım oldu soğan suyu şifa oldu rabbimin şifası çok şükürcanımmmmm benim çokkkkkkk ama çokkkkkk sevindimmm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) yaaaa valla nasıl sevindim anlatamam sana :) çok ama çokkkk dikkat et bundan sonra kendine :) :) ya anlatamıyorum duygularımı 2 gün sonra inşallah bende bu sevinci yaşarım :) :) :) çok ama çok tebrik ederim, bundan sonra sürekli dua et nazara karşı da bol bol oku kendini :)
merhaba hayirli olsun bebisin saglicakla gelir insallah ne zamandir deniyodun ne yaptin bu ay kac gun kullandin sogan suyunuCanımm benimmm çok teşekkür ederim sana Ediyorum kuzum bol bol dua ediyorum tutunsun bebişim diye İnşallah yaşadığın bu sevincin kat ve katını kendin için yaşarsın bu ay canım benim isteyen herkes yaşasın tez vakitte rabbim çok büyük ben şimdiye kadar ilaçsız adet olduğumu pek bilmem 5 6 ay olmadığım oldu soğan suyu şifa oldu rabbimin şifası çok şükür
Amin sağolasın canım, biz 1 senelik evliyiz yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz 1 defa kimyasal gebeliğim olmuştu onda değerim çok düşüktü adet olmuştum tutmadı pco hastasıyım ben tarlusal kullanmadan çok zor adet olurdum yani sizler gibi şu zaman yumurtladım ya da adetim şu gün diyemiyordum ilacı içmeden, bu ay ilacı içmeden soğan suyuna başladım adetimin bitiminden 2 gün sonra 10 gün yaptım sadece çünkü midem çok ağırdı soğan suyu ayın 3 ünde bitmiş sonrasında takvimde yumurtlamam diğer aya göre 4 ü falan gösteriyordu ama ben pco olduğum için kesin o gün olmuyor benim tabi bizde 2 günde 1 değerlendirdik 12 sine kadar çok şükür işe yaramış ki bu ay kimyasal olmazsa sağlıkla tutunursa bebeğim gebeyimmerhaba hayirli olsun bebisin saglicakla gelir insallah ne zamandir deniyodun ne yaptin bu ay kac gun kullandin sogan suyunu
yaa insallah tutunur cok sevindimAmin sağolasın canım, biz 1 senelik evliyiz yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz 1 defa kimyasal gebeliğim olmuştu onda değerim çok düşüktü adet olmuştum tutmadı pco hastasıyım ben tarlusal kullanmadan çok zor adet olurdum yani sizler gibi şu zaman yumurtladım ya da adetim şu gün diyemiyordum ilacı içmeden, bu ay ilacı içmeden soğan suyuna başladım adetimin bitiminden 2 gün sonra 10 gün yaptım sadece çünkü midem çok ağırdı soğan suyu ayın 3 ünde bitmiş sonrasında takvimde yumurtlamam diğer aya göre 4 ü falan gösteriyordu ama ben pco olduğum için kesin o gün olmuyor benim tabi bizde 2 günde 1 değerlendirdik 12 sine kadar çok şükür işe yaramış ki bu ay kimyasal olmazsa sağlıkla tutunursa bebeğim gebeyim
ÇokAmin sağolasın canım, biz 1 senelik evliyiz yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz 1 defa kimyasal gebeliğim olmuştu onda değerim çok düşüktü adet olmuştum tutmadı pco hastasıyım ben tarlusal kullanmadan çok zor adet olurdum yani sizler gibi şu zaman yumurtladım ya da adetim şu gün diyemiyordum ilacı içmeden, bu ay ilacı içmeden soğan suyuna başladım adetimin bitiminden 2 gün sonra 10 gün yaptım sadece çünkü midem çok ağırdı soğan suyu ayın 3 ünde bitmiş sonrasında takvimde yumurtlamam diğer aya göre 4 ü falan gösteriyordu ama ben pco olduğum için kesin o gün olmuyor benim tabi bizde 2 günde 1 değerlendirdik 12 sine kadar çok şükür işe yaramış ki bu ay kimyasal olmazsa sağlıkla tutunursa bebeğim gebeyim
Kuzum ben 17sinde oldum adrtR Ruyaaam123 canim naptin gunlerimiz ayniydi oldunmu ben olmadim hala
Çokkkkkk mutluuuu oldum kuzum benimm allah salıcakla kucağına almaya nasip etsin bak ben ne dedim sana hamişsin dedimmm yarın kan ver kuzummmKızlaaaarrrr
yaaa ben hala olmadim dun uzun yoldan geldim ondandir diye dusunuyorum hamile oldugumu sanmiyorum hatta ihtimal vermiyorum cunku sehir disina gittigimiz icin duzenli iliskimde olmadiKuzum ben 17sinde oldum adrt
Cani gonulden tebrik ediyorum senii Rabbim hayirlisyila kucagina almayida nasib etsin insallahAmin sağolasın canım, biz 1 senelik evliyiz yaklaşık 4 5 aydır deniyoruz 1 defa kimyasal gebeliğim olmuştu onda değerim çok düşüktü adet olmuştum tutmadı pco hastasıyım ben tarlusal kullanmadan çok zor adet olurdum yani sizler gibi şu zaman yumurtladım ya da adetim şu gün diyemiyordum ilacı içmeden, bu ay ilacı içmeden soğan suyuna başladım adetimin bitiminden 2 gün sonra 10 gün yaptım sadece çünkü midem çok ağırdı soğan suyu ayın 3 ünde bitmiş sonrasında takvimde yumurtlamam diğer aya göre 4 ü falan gösteriyordu ama ben pco olduğum için kesin o gün olmuyor benim tabi bizde 2 günde 1 değerlendirdik 12 sine kadar çok şükür işe yaramış ki bu ay kimyasal olmazsa sağlıkla tutunursa bebeğim gebeyim
InsaAllah olur canim burda herkes birbirini o kadar iyi anliyorki ve Herkes birbirinin iyiligini Isteyip dua ediyor sevincini vey üzüntüsünü paylasiyor... Sende bitakim talihsizlikler yasanmissin Rabbim sanada bir melek nasip eder insaAllah ..Yaaa kizlaaar bu topigi acan H hasankeyf e oncelikle tesekkur ediyorum ve ilk denemeesiyle hamile oldugunu ve daha sonra kizi oldugunu ogrendim okurken.. remsen 11 sene oncesini okudum topigin yani benim evliligimden bu yana gelmis bir topik acikcasi cok etkilendinmi Atlaya atlaya okudum ama okadar cok hamile kalan varki resmen umit doluyor insan ve o gunden bugune baktigmda hala yazanlar oldugunu gorunce dayanamadim..
11 senelik evliyim 32 Yasima girecegim henuz cocugum yok .. ilk 2 sene korunma daha dogrusu bende pcos olduğu için adet duzensizligindne dolayı ilaç kullanıyordum doğum kontrol haplari ama ilacı bıraktım.bir dr bana dediki bırak kendiliğinden gelsin zaten bebek olmasını engellediği için birakicaktimda nitekim öylede oldu ve 9 ay sonra kendiliğinden adet oldum bu 2011 de oldu sonra zaten sürekli bat belli oLmsada her ay düzenli adet oldum senelerce.. 4 sene önce bir düzensizlik yaşadım.2 ay gibi yaşadığım sıkıntılara bağladım onuda.. ben hiçbirzaman ne takip yaptım nede planlı ilişkiye girdim pkoda var gelişi güzel iliskilerde birseye yaramadı.. 11 senelik evliliğinin son 3 senesi eşimden ayrı geçirdim iş sebebiyle ve bazı durumlardan dolayı böyle zor ve ayrı bir süreç geçirdik tabiki elimizde olmayan sebeblerl.. 3 senenin sonucunda biz yeni bu sene biraryaa gelebilip yeni düzen kurabildik ancak 4 ay oldu.. seneler sonra ilk kez bu ay gecikmiştim ama adet oldum sonunda. Bunuda iyi bir işaret olarak aligiliyorumki gecikince birdahaki seFere veya sonrasına hamile kalanlar oluyormuş bizzat anneme olmuş ve ben forumdada okudum..
Şimdi ilkez bende soğan kurunu deneyip ovulasyon testlerinide ilkkez denicem..ve okadar evliliğim süresince yapmamıştım ilkkez yapicam doktorlar 1 sene deneyin diyorlar ya onu bile doğru dürüst yapmadım bakalim ne sonuç vericek çok dua edin lütfen..
Adetimin 5. Günündeyim bir kaç gün sonra küre başlıcam soğan kürüne ve tabikide testlere .. hayırlısıni diyorum
Teşekkür ederim canımm benimm bende çok sevindim inan ki Evet demiştin İçine doğmuş kuzucum rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu tez vakitte dualarım sizinleÇokkkkkk mutluuuu oldum kuzum benimm allah salıcakla kucağına almaya nasip etsin bak ben ne dedim sana hamişsin dedimmm yarın kan ver kuzummm