Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen kuzum belirtilerin var mı şuan
Canım belirtim çok var ya kuruyormuyum anlamadım ama var yani kasık ağrımda çok oluyor gün içinde bi 4 5 kere 1 er dakika falan sürüyor akıntım var az dün belim ağrıyordu mesela bugünde hafif başım dönüyor ara ara yumurtlama testimde düne göre koyu çıktı belki diyorum yumurtlucam ondandır yarın gebelik testi yapmayı planlıyorum yarın adete son1 kalıyor çünkü

Canım belirtim çok var ya kuruyormuyum anlamadım ama var yani kasık ağrımda çok oluyor gün içinde bi 4 5 kere 1 er dakika falan sürüyor akıntım var az dün belim ağrıyordu mesela bugünde hafif başım dönüyor ara ara yumurtlama testimde düne göre koyu çıktı belki diyorum yumurtlucam ondandır yarın gebelik testi yapmayı planlıyorum yarın adete son1 kalıyor çünkü
Yarın yap kuzum testi mutlaka haberini bekliyorum ve içime doğdu hamişsin :)

Canım bak son 3 gündür ovu testlerim böyle az önce ki böyle çıktı daha koyu umarım yumurtlama değildir ya bikaç gün daha bekleyip anlayacağım artık Eki Görüntüle 2650009
istersen bir test al canım bunda böyle çıktığına göre gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle, ayyy hadi dene bize de haber ver merakla bekliyorum sonucunu :) inşallah bebeğin olur

istersen bir test al canım bunda böyle çıktığına göre gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle, ayyy hadi dene bize de haber ver merakla bekliyorum sonucunu :) inşallah bebeğin olur
Canım yapamadım ya çıkmaz diye adetimi bekleyim diyorum hatta 1 gün geçsin bak böyle çıktı bugünki ovulasyonda
20200618_111538.jpg

Adet belirtileri gibi oluyor canım zaten çoğu kişide gebelik belirtileride umudunu yitirme inşallah bu ay güzel haberler alalım 😇😘
inşallah canım ya ne olur bebeğimiz olsun artık ne olur. diğer aylara farkla kasıklarım çok şiş öne doğru eğilemiyorum kasıklarım acıyo ama soğan kürüyle alakalı olabilir geçen ay da biraz böyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama bilmiyorum işte :(

maşallah sana ya ben heyecandan duramaz yapardım insan ümitleniyor çünkü ama tabi tercih meselesi bekle bakalım ama ne olur ne olmaz sen kendini 2 duruma da hazırla
Canım 10 unda ovulasyona başladım ya yumurtlamamı yakalayamadım o yüzden yeni yumurtlucam gibi içime doğuyor yani bebek olduğunu sanmıyorum o yüzden yapmıyorum :110: Ama umarım ki önceden yumurtlamışımdır da bu bebekten koyu çıkıyordur 🙃

Canım 10 unda ovulasyona başladım ya yumurtlamamı yakalayamadım o yüzden yeni yumurtlucam gibi içime doğuyor yani bebek olduğunu sanmıyorum o yüzden yapmıyorum :110: Ama umarım ki önceden yumurtlamışımdır da bu bebekten koyu çıkıyordur 🙃
inşallah canım inşallah gerçekten tüm içtenliğimle dualarım bebek isteyen herkese, ovu testi hiç yapmadım ben telefon uygulamasından takip ediyorum o dönemde de akıntı oluyo yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bir fikrim yok :(
bir de şey sormak istiyorum biraz özel olacak ama ilişkiden sonra kasıklarında ağrı olan oluyo mu acaba ? benim ben karnım şişiyo ve kasıklarım ağrıyo nedeni ne olabilir sizce fikri olan var mı ?

Back