Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ağrım yok şuan kuzum ama gündüz adet olcakmışım gibi hissettim ve akıntım oldu şeffaf su gibi çokta değil peçeteye geldi sadece ilk başta adet oldum sandım çok az çamaşıra bulaşmış daha sonrada yok kesildi kuzum. Ovu testün koyulaştıysa gebelik olabilir swninle aynı gün adet tarihimiz geç yumurtlamıyorsan ve koyu çizgi görünüyorsa belki gebeliğe işarettir :) 🙈
Umarım canım benim 🙏 Geç yumurtlamıyorsam dediğin gibi bi umut var koyulaşıyor çünkü yarın daha da belli olur benimde bugün hafif krem rengi pütürlü bi akıntım geldi bugünü saymazsak son 3 günümüz test yaparızz umarım seninde bebişin seninlediirr:KK5:

Umarım canım benim 🙏 Geç yumurtlamıyorsam dediğin gibi bi umut var koyulaşıyor çünkü yarın daha da belli olur benimde bugün hafif krem rengi pütürlü bi akıntım geldi bugünü saymazsak son 3 günümüz test yaparızz umarım seninde bebişin seninlediirr:KK5:
İnşallaj kuzum her ay hüsrana uğruyorum :KK43:

Ooff ama bi yandan da ovu testim hafif belirgin oldu bugün yine yoksa yenimi yumurtlucam anlamadım onuda ya
adetine bu kadar az kalmıştın test silikse inşallah hamilesindir canım :) ben çok okudum böyle şeyleri ovu testinde oyle silik çıktığında hamiş olan çok var inşallah sen de hamişsindir :) güzel hebrlerini bekliyorum

adetine bu kadar az kalmıştın test silikse inşallah hamilesindir canım :) ben çok okudum böyle şeyleri ovu testinde oyle silik çıktığında hamiş olan çok var inşallah sen de hamişsindir :) güzel hebrlerini bekliyorum
Canım benim inşallahh inşallah bugünkü daha da koyu çıktı inşallah yumurtlama koyuluğu değildirde bebektir 🙏 Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah🥰

Canım bak son 3 gündür ovu testlerim böyle az önce ki böyle çıktı daha koyu umarım yumurtlama değildir ya bikaç gün daha bekleyip anlayacağım artık
pixlr_20200617105348999.jpg

Aynen kuzum belirtilerin var mı şuan
Canım belirtim çok var ya kuruyormuyum anlamadım ama var yani kasık ağrımda çok oluyor gün içinde bi 4 5 kere 1 er dakika falan sürüyor akıntım var az dün belim ağrıyordu mesela bugünde hafif başım dönüyor ara ara yumurtlama testimde düne göre koyu çıktı belki diyorum yumurtlucam ondandır yarın gebelik testi yapmayı planlıyorum yarın adete son1 kalıyor çünkü

Canım belirtim çok var ya kuruyormuyum anlamadım ama var yani kasık ağrımda çok oluyor gün içinde bi 4 5 kere 1 er dakika falan sürüyor akıntım var az dün belim ağrıyordu mesela bugünde hafif başım dönüyor ara ara yumurtlama testimde düne göre koyu çıktı belki diyorum yumurtlucam ondandır yarın gebelik testi yapmayı planlıyorum yarın adete son1 kalıyor çünkü
Yarın yap kuzum testi mutlaka haberini bekliyorum ve içime doğdu hamişsin :)

Canım bak son 3 gündür ovu testlerim böyle az önce ki böyle çıktı daha koyu umarım yumurtlama değildir ya bikaç gün daha bekleyip anlayacağım artık Eki Görüntüle 2650009
istersen bir test al canım bunda böyle çıktığına göre gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle, ayyy hadi dene bize de haber ver merakla bekliyorum sonucunu :) inşallah bebeğin olur

istersen bir test al canım bunda böyle çıktığına göre gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle, ayyy hadi dene bize de haber ver merakla bekliyorum sonucunu :) inşallah bebeğin olur
Canım yapamadım ya çıkmaz diye adetimi bekleyim diyorum hatta 1 gün geçsin bak böyle çıktı bugünki ovulasyonda
20200618_111538.jpg

X