Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Haber veririm canım.bilmiyorum başka yapan vardır muhakkak ama buraya yazmıyorlar işte :)
Son zamanlarda çok akintim var göğüs hassasiyeti zaten vardı acaba hamile miyim diye düşünüyorum inşallah öyledir çok sabirsizlandim renglime daha 6 gün var test yapsam çıkar mı acaba

Son zamanlarda çok akintim var göğüs hassasiyeti zaten vardı acaba hamile miyim diye düşünüyorum inşallah öyledir çok sabirsizlandim renglime daha 6 gün var test yapsam çıkar mı acaba
Test yapsan çıkar canım ama kan testinde çıkar tabi.bu arada ben yine adet oldum çok moralim bozuk offffff 😔😔😔

Slm kızlar hatırlarsanız beni laparoskopi olucaktı geçen ay ve Bu ay hamileyim allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş koymasın sizle paylaşmak istedim hamile oldugumu herşeye dikkat ettigim için hissettim ama umudum yoktu yine üzülürüm yine yoktur diye umutlanmak istemiyordum ilk önce hastalığım gecikti bende doktorumu aradım dedim oda laporoskopiden dolayı olmamanız normal dedi bende bekleyim dedim tabi içim baya bi burkuldu sonra göğüslerim baya hassas oldular kasiklarim ağrıyordu iştahım açılmıştı icim bi tuhaftı durmadan tuvalete gidiyordum sonra dedim bi test alayim ama sabah dayanamadım ilk tuvattimi yaptım ikinci seferde denedim testi ama bir çizgi çıktı yine icim rahat etmedi kan testi yaptım 940 cıktı hamilesiniz dedi testi almaya gittiğimde inşallah kimsenin kucağını boş koymaz allahım

Slm kızlar hatırlarsanız beni laparoskopi olucaktı geçen ay ve Bu ay hamileyim allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş koymasın sizle paylaşmak istedim hamile oldugumu herşeye dikkat ettigim için hissettim ama umudum yoktu yine üzülürüm yine yoktur diye umutlanmak istemiyordum ilk önce hastalığım gecikti bende doktorumu aradım dedim oda laporoskopiden dolayı olmamanız normal dedi bende bekleyim dedim tabi içim baya bi burkuldu sonra göğüslerim baya hassas oldular kasiklarim ağrıyordu iştahım açılmıştı icim bi tuhaftı durmadan tuvalete gidiyordum sonra dedim bi test alayim ama sabah dayanamadım ilk tuvattimi yaptım ikinci seferde denedim testi ama bir çizgi çıktı yine icim rahat etmedi kan testi yaptım 940 cıktı hamilesiniz dedi testi almaya gittiğimde inşallah kimsenin kucağını boş koymaz allahım
Merhaba canım çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursun. Merak ettiğim gebelik testi negatif mi gösterdi canım

Merhaba arkadaşlar 2018 haziran ayinda evlendik 2019 mart ayında çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktora gittik ve değerlerimize bakıldı sonrasında değerlerimin normal olmadığını söyleyen doktor gonamax adında bir vitamin verip bizi direkt olarak tup bebeğe yönlendirdi. Biz eşimle şoka girdik 3 gun 3 gece ağladım yapabilecegim birşeyler olmalıydı 3. Günün sonunda kendimi bir nebze olsun toparladım ve araştırmaya başladım öncelikte yumurtalık azlığı fsh yüksekliği amh düşüklüğü ile ilgili ibrahim saracoglunun kürlerini okudum videolarını izledim kadinlar klubune üye degildim ama bu konu hakkında yazılan yorumları okumaya başladım ve kendime bir kür programı olusturdum ilk olarak 15 gun sogan kuru yaptim bittiğinde 30 gun sabah hayit tohumu aksam testere dişli aslan pencesi içiyordum ki 15.gunden sonra hamile olduğumu öğrendim şaşırdık sevindik 1 ay once tüp bebek tedavisi diyen doktora götürdük beta hcg değerimi başınıza talih kuşu konmuş dedi guler misin ağlar misin ama neler yaşadığınızı az cok biliyorum zor bir süreç ben o süreçte sizin yorumlarınızı okuyarak kendime destek buldum umarım benim hikayem de birilerine bir ümit olur allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insallah

Merhaba ben 9 gün oldu sopan kürü yapıyorum bugün hamile şamsım yüksek ilişkiye girdik devam etmeli miyim sizce
yanlış uygulamışsınız sanırımkürü. adet bittikten 2 gün sonra başlayıp sabah akşam içince tahminen yumurtlama gününde yada 1-2 gün sonra kür bitiyor. toplam 15 gün yapılmalı.daha sperm yumurta döllenecekte daha rahme yerleşecek kız rahme yerleşmeden asla zararı olmaz. döllenen yumurta en erken yumurtlama gününden 7 gün sonra rahme yerleşiyor. korkmayın. bu ay adet olursan dediğim gibi yap

Hepinize merhaba... Ben soğan kürünü miyom ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendiğim için uygulamak istedim. Ramazan ayında adet bitiminde başladım. Ramazan olması ve bende şeker düşmesi olduğu için günde 1 kere ve 13 gün içebildim. Adetleri çok düzenidir 1 gün bile şaşmayan adetim 1 hafta öne geldi. Kürü uygularken ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu. Soğan kürü sonrası erken olan adetimin diğerlerinden farkı çok koyu renkli değildi sanki kanama. Diğer adete 10 gün kala ikinci soğan kürü ne başladım 3 gün günde 1 sefer içebildim. Çünkü kasık ve bacaklarım çok ağrıdı korktum bıraktım. Bu ay ara ara sürekli bi lekelenmelerde oldu. Bugün regl günüm daha olmadım.. Aynı süreçten geçen arkadaşlara bilgi olsun sizdende bilgi alabilmek adına yazdım... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Hepinize merhaba... Ben soğan kürünü miyom ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendiğim için uygulamak istedim. Ramazan ayında adet bitiminde başladım. Ramazan olması ve bende şeker düşmesi olduğu için günde 1 kere ve 13 gün içebildim. Adetleri çok düzenidir 1 gün bile şaşmayan adetim 1 hafta öne geldi. Kürü uygularken ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu. Soğan kürü sonrası erken olan adetimin diğerlerinden farkı çok koyu renkli değildi sanki kanama. Diğer adete 10 gün kala ikinci soğan kürü ne başladım 3 gün günde 1 sefer içebildim. Çünkü kasık ve bacaklarım çok ağrıdı korktum bıraktım. Bu ay ara ara sürekli bi lekelenmelerde oldu. Bugün regl günüm daha olmadım.. Aynı süreçten geçen arkadaşlara bilgi olsun sizdende bilgi alabilmek adına yazdım... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Hamile olabilirsin

Kızlar tadı bana hoş geliyor.Gerçekten deneyin.birde sabah kahvaltıdan önce akşamda yemekten önce içince tokluk veriyor.fazlası zararlı olmasa hiç bırakmıcam .

Back