- 10 Temmuz 2018
- 33
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 15 gün yaptım ve 2. ayımda hamile kaldım çok şükür Eğer kist vs başka problemin yoksa 15 gün tek kür yeterli oluyorKIZLAR BENDE BAŞLADIM SOĞAN KÜRÜNE BUGÜN 9. GÜNÜM HİÇ AKSATMADAN DEVAM EDİYORUM SABAH AKŞAM BENDE HİÇ BİR SORUN YOK 15 GÜN YAPMAM YETERLİ OLUR MU SOĞAN KÜRÜNÜ YOKSA DİĞER AYDA ADETİME 10 GÜN KALA YAPSAM MI?
Yok canım sadece soğan kürü yapıp bıraktım, çok inanmıştım soğan kürüne, çok şükür inancım boşa çıkmadı :) Bazen diğer kürler yan etkiler yapabiliyorlar , örneğin yumurta büyüyüp çatlamayabiliyor ve kistleşebiliyor o yüzden soğan kürü yeterli gelmişti bana açıkçasıÇOK TEŞEKKÜR EDERİM badenzi İNŞALLAH BENDE KALIRIM HAMİLE BU AY. PEKİ 2. AYIMDA HAMİLE KALDIM DEMİŞSİN 2. AY BAŞKA BİR KÜR FALAN YAPMIŞ MIYDIN ?
BİLGİLERİN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM. BUGÜN 11. GÜN SOĞAN KÜRÜNDE 4 GÜN KALDI BENİM GİBİ BAŞKA SOĞAN KÜRÜNDE GERİ SAYAN YOK MU HEYCANIMIZI BERABER PAYLAŞSAKYok canım sadece soğan kürü yapıp bıraktım, çok inanmıştım soğan kürüne, çok şükür inancım boşa çıkmadı :) Bazen diğer kürler yan etkiler yapabiliyorlar , örneğin yumurta büyüyüp çatlamayabiliyor ve kistleşebiliyor o yüzden soğan kürü yeterli gelmişti bana açıkçası
Ben varım canım bugün 10.günümdüBİLGİLERİN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM. BUGÜN 11. GÜN SOĞAN KÜRÜNDE 4 GÜN KALDI BENİM GİBİ BAŞKA SOĞAN KÜRÜNDE GERİ SAYAN YOK MU HEYCANIMIZI BERABER PAYLAŞSAK
Ben varım canım bugün 10.günümdü
Ben 11 yıllık evliyim 2.si 2 yıldır olmuyorSEN KAÇ YILLIK EVLİSİN CANIM KAÇ AYDIR DENİYORSUN HAMİLE KALMAK İÇİN?
ne güzel senin en azından 1 tane evladın var. benim de 9 ayıdr olmuyor . bu ay da olmuycak belirtiler başladı şimdiden adet gelicek belliBen 11 yıllık evliyim 2.si 2 yıldır olmuyor
Ben bugün kırmızı kart gördümne güzel senin en azından 1 tane evladın var. benim de 9 ayıdr olmuyor . bu ay da olmuycak belirtiler başladı şimdiden adet gelicek belli
ERKEN GELMİŞ DEMİ ADETTİN. SOĞAN KÜRÜNDEN DOLAYI MI YOKSA ADET DÖNGÜN MÜ KISA?Ben bugün kırmızı kart gördüm
DİĞER KÜRLER DEDİĞİN HANGİSİ CANIM VE KAÇ YILDIR ÇOCUĞUN OLMUYOR? BEN ÇOK TAKTIM ARTIK KAFAMA HERŞEYİ ARAŞTIRIR SORAR OLDUM PSİKOLOJİM BOZULUYOR GALİBAKızlar Bende soğan kuru ve diger kurleri yaptım ama olmadj bu ay tüp Bebek tedavisine basladik ve iğnelerde 3.gunum.. bende kist vardi
Benim 1 yildir olmuyor . Sogan kürü, hayit tohumu kürü, aslan pençesi kürü, Civan perçemi kuru, maca tozu ,arı sütü ne gelirse artık aklina... Ama civan perçemi ve aslan pençesi kürü bana iyi geldi kistim küçüldü şuan tüp Bebek asamasindayim bırakmak zorunda kaldım hepsini.. sadece yumurta kalitesi için maca tozu, arı sutu ve hayit tohumu kurune devam ediyorum yumurta toplama da kaliteli olsub diye... Senin sikintin neydjDİĞER KÜRLER DEDİĞİN HANGİSİ CANIM VE KAÇ YILDIR ÇOCUĞUN OLMUYOR? BEN ÇOK TAKTIM ARTIK KAFAMA HERŞEYİ ARAŞTIRIR SORAR OLDUM PSİKOLOJİM BOZULUYOR GALİBA
CANIM SEN NE YAPMIŞSIN BÖYLE MAŞALLAH. BEN DE VE EŞİMDE BİR SORUN YOK TEMİZ ÇIKTI TAHLİLLERİMİZ SEBEBSİZ İNFERTİLİTE . DOKTOR OLUCAK ACELE ETME HERŞEYİN ZAMANI VAR DİYOR AMA GEL SEN ONU BENİM İÇİME ANLAT 9 AY OLDU. AŞILAMA YAPILMADI MI HİÇ?Benim 1 yildir olmuyor . Sogan kürü, hayit tohumu kürü, aslan pençesi kürü, Civan perçemi kuru, maca tozu ,arı sütü ne gelirse artık aklina... Ama civan perçemi ve aslan pençesi kürü bana iyi geldi kistim küçüldü şuan tüp Bebek asamasindayim bırakmak zorunda kaldım hepsini.. sadece yumurta kalitesi için maca tozu, arı sutu ve hayit tohumu kurune devam ediyorum yumurta toplama da kaliteli olsub diye... Senin sikintin neydj
Yok Bende amh düşüklügu ve çikolata kisti var o yuzden asilama sansi herkeste %15 bende o riske girip kendimi uzmek istemedim direk tüp Bebek deniyoruzCANIM SEN NE YAPMIŞSIN BÖYLE MAŞALLAH. BEN DE VE EŞİMDE BİR SORUN YOK TEMİZ ÇIKTI TAHLİLLERİMİZ SEBEBSİZ İNFERTİLİTE . DOKTOR OLUCAK ACELE ETME HERŞEYİN ZAMANI VAR DİYOR AMA GEL SEN ONU BENİM İÇİME ANLAT 9 AY OLDU. AŞILAMA YAPILMADI MI HİÇ?
AMELİYAT NEDEN UYGUN GÖRMEDİ SANA KİSTLERİ TEMİZLEMEDİ ?AMELİYAT OLUPTA HAMİLE KALAN KALAN ÇOK ARKADAŞIM VAR.Yok Bende amh düşüklügu ve çikolata kisti var o yuzden asilama sansi herkeste %15 bende o riske girip kendimi uzmek istemedim direk tüp Bebek deniyoruz
Amh düşüklüğü nedeniyle yapmaik istemedi ve kist küçüktu, senindemi kistAMELİYAT NEDEN UYGUN GÖRMEDİ SANA KİSTLERİ TEMİZLEMEDİ ?AMELİYAT OLUPTA HAMİLE KALAN KALAN ÇOK ARKADAŞIM VAR.
bende herhangi bir sorun yok canım ama bu ay sonu hsg çektrcem gene de. Doktor hsg den sonra gebelik şansı %30 artar dedi.Amh düşüklüğü nedeniyle yapmaik istemedi ve kist küçüktu, senindemi kist
Ben hsg de cektirdim bişey çıkmadi ama olmadıbende herhangi bir sorun yok canım ama bu ay sonu hsg çektrcem gene de. Doktor hsg den sonra gebelik şansı %30 artar dedi.