Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar malesef ben 4 gün gecikmeli regl oldum.babamin sağlık durumu sebebiyle memlketteyim.bu ay yumurta takibine falan gidemicem .sizlerde durum nasıl. cikolatakistim cikolatakistim sen ne yaptın canım. Green girls Green girls sen nasilsin canim. Edvard Edvard doğum yapmıştır sanırim
Kızlar Doğum yaptım normal Doğum 18 dikiş aldım ölümden döndüm kızım doğmuyordu 8 gün küveste kaldı Allahım nasıl zor günlerdi

Gerçekten yariyo mu?

Allah yardımcım olsun öyleyse çok acıyor ya
Canım öncelikle allah analı babalı büyütsün.minigini aldın kucağına gözün aydın.insallah dikişlerinde kısa sürede iyileşir çok geçmiş olsun
Göğüs ucundan cok çektim.iyi bilirim.tam mevsimi ayva çekirdeği 10 15 tane yarim çay bardağı şu da bir gece beklet göğüs ucuna sür.bir dünya krem var cogunu denedim bella b. De fayda gördüm.ama en kısa sürede iyileştiren bence.gogus ucunun hava alması nemli kalmamasi.emzirdimten sonra göğüs ucunu kapatma bırak bebeğin tükürüğü ve sütle beklenen göğüs kurusun.her fırsatta görüşünü aç havalanır.nemli kaldıkça yaralar büyüyor.

Canım öncelikle allah analı babalı büyütsün.minigini aldın kucağına gözün aydın.insallah dikişlerinde kısa sürede iyileşir çok geçmiş olsun
Göğüs ucundan cok çektim.iyi bilirim.tam mevsimi ayva çekirdeği 10 15 tane yarim çay bardağı şu da bir gece beklet göğüs ucuna sür.bir dünya krem var cogunu denedim bella b. De fayda gördüm.ama en kısa sürede iyileştiren bence.gogus ucunun hava alması nemli kalmamasi.emzirdimten sonra göğüs ucunu kapatma bırak bebeğin tükürüğü ve sütle beklenen göğüs kurusun.her fırsatta görüşünü aç havalanır.nemli kaldıkça yaralar büyüyor.
Ya kaynanam geldiği için pek rahat değilim.. o gitsin yapcam dediğini.. eşimle pek konuşmuyorum ondan krem falan istiyemiyorum.. kaynanam da emzir ha emzir diye tutturuyor.. ya birde Benim bugün içinden beyaz bi ip çıktı biraz uzundu sizce ne olabilir

Korkuyorum dikişlerim falan mı patladı bugün doğumumun 16 günü..
Canım bahsettigin nedir bilemiyorum.ne desem yalan olur.kontrolün vardır yakın tarihte. Istersen kontrol tarihini biraz öne al.birde kayinvalidem varken emzir tabi ama havalandirmaya çalış mutlaka.esin uzakta mi canım.bella b yi internetten de alabilirsin esin birşey demezse

Canım bahsettigin nedir bilemiyorum.ne desem yalan olur.kontrolün vardır yakın tarihte. Istersen kontrol tarihini biraz öne al.birde kayinvalidem varken emzir tabi ama havalandirmaya çalış mutlaka.esin uzakta mi canım.bella b yi internetten de alabilirsin esin birşey demezse
Havalandırmıyorum işte bugün biraz havalandırdım eskiye nazaran biraz hafifledi..

X