Ay deme olmazsın inşallah dur bakalımBata 4 gün kaldi yine adet olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay deme olmazsın inşallah dur bakalımBata 4 gün kaldi yine adet olucam
Inşallah canım ama ne bilim bi yanım çok umutsuz bi yanım az da olsa belki hamile kalmışımdır diyorBu ay barı senden guzel haberler alalım cnm di
Kizlar adet oldum yarın doktora gidip tahlil vericezAy deme olmazsın inşallah dur bakalım
Safak kac canımInşallah canım ama ne bilim bi yanım çok umutsuz bi yanım az da olsa belki hamile kalmışımdır diyor
Bizide haberdar et canım.vakti gelmemiş diyelim hayırlısı olsun inşallahKizlar adet oldum yarın doktora gidip tahlil vericez
Bugün canım.aksama doğru oluyorum genelde.yine öyle olur sanırımSafak kac canım
Tüp Bebek merkezindeyim uyguladığım kurler vardi simdi kaç cm olmuş ona bakılacak haber veririm iyi kotuBizide haberdar et canım.vakti gelmemiş diyelim hayırlısı olsun inşallah
Geldi mi bu ay daBugün canım.aksama doğru oluyorum genelde.yine öyle olur sanırım
Geldımı kırmızılarBugün canım.aksama doğru oluyorum genelde.yine öyle olur sanırım
Ne dediler canımTüp Bebek merkezindeyim uyguladığım kurler vardi simdi kaç cm olmuş ona bakılacak haber veririm iyi kotu
Hayır ama.dun akşamdan beri agrım var canım heran gelirGeldımı kırmızılar
Hadi yaa kist falan mı var kiHayır ama.dun akşamdan beri agrım var canım heran gelir
kesınlıkle o kosusturma cok yogun karmasık zamanlar eltılerımden bılıyom. 3 yıllık evlıyız 4 dogum kosusturmacası gordum. 2 eltım 2 gorumcem var hepsı dogurdu sıra bende ıns kızlar yaaEdvard doğum yaptin mi canım yaptıysan yuksek ihtimal 2-3ay göremeyiz seni buralarda
Benim kistlerim küçülmüş hormonlar harika dedi bu hafta yunurta takibi yapılacak canım kürler iyi geldi sanırımSelam kizlar malesef ben 4 gün gecikmeli regl oldum.babamin sağlık durumu sebebiyle memlketteyim.bu ay yumurta takibine falan gidemicem .sizlerde durum nasıl. cikolatakistim sen ne yaptın canım. Green girls sen nasilsin canim. Edvard doğum yapmıştır sanırim
2019 bize iyi gelecek kızlar guzel haberler alacağımız yil olur insallah sağlikla mutluluk la gelir bizekesınlıkle o kosusturma cok yogun karmasık zamanlar eltılerımden bılıyom. 3 yıllık evlıyız 4 dogum kosusturmacası gordum. 2 eltım 2 gorumcem var hepsı dogurdu sıra bende ıns kızlar yaa
amın cnm bnm2019 bize iyi gelecek kızlar guzel haberler alacağımız yil olur insallah sağlikla mutluluk la gelir bize