Allah hepsini analı babalı büyütsün canım.amin inşallah darısı sana,sıra da sen varsın allah'ım izniylekesınlıkle o kosusturma cok yogun karmasık zamanlar eltılerımden bılıyom. 3 yıllık evlıyız 4 dogum kosusturmacası gordum. 2 eltım 2 gorumcem var hepsı dogurdu sıra bende ıns kızlar yaa
Çok sevindim canim inşallah çok daha güzel haberlerle bu ay yumurta takibi ile de bebeğine kavuşursunBenim kistlerim küçülmüş hormonlar harika dedi bu hafta yunurta takibi yapılacak canım kürler iyi geldi sanırım
Amin canımım insallahh2019 bize iyi gelecek kızlar guzel haberler alacağımız yil olur insallah sağlikla mutluluk la gelir bize
Kızlar Doğum yaptım normal Doğum 18 dikiş aldım ölümden döndüm kızım doğmuyordu 8 gün küveste kaldı Allahım nasıl zor günlerdiSelam kizlar malesef ben 4 gün gecikmeli regl oldum.babamin sağlık durumu sebebiyle memlketteyim.bu ay yumurta takibine falan gidemicem .sizlerde durum nasıl.cikolatakistim sen ne yaptın canım. Green girls sen nasilsin canim. Edvard doğum yapmıştır sanırim
Hadi canımKızlar Doğum yaptım normal Doğum 18 dikiş aldım ölümden döndüm kızım doğmuyordu 8 gün küveste kaldı Allahım nasıl zor günlerdi
Gecmıs olsun cnm bnm sımdı nasılsınKızlar Doğum yaptım normal Doğum 18 dikiş aldım ölümden döndüm kızım doğmuyordu 8 gün küveste kaldı Allahım nasıl zor günlerdi
Şuan iyiyim dikişlerim çok acıyorHadi canımAllah kurtarmis sağ Salim bebeğine kavuşmuşsun biz teyze mi olduk sen nasiksjn şimdi
Dikişlerim biraz iyi olsa iyi olcam.. göğüs ucum yara olmuş önereceğiniz birşey varmıGecmıs olsun cnm bnm sımdı nasılsın
Zor gecirmissin doğumu canımŞuan iyiyim dikişlerim çok acıyorRabbim herkese nasip etsin sizlere de Doğum sonrası çok zor Rabbim kolaylık versin
Ya kime sorduysam birşey kullanma dedi sütünü sür zamanla geçer ama emdirmek ızdırap gibiZor gecirmissin doğumu canımbenjm bildiğim göğüs ucuna Aloe Vera jeli ,sicak kompres,soguk uyguulaa ve zeytinyağı bildiğim bunlar canjm
Yanlış emzirmeyle alakalı sanırım canım Bebek alisasiya kadar canın acicakYa kime sorduysam birşey kullanma dedi sütünü sür zamanla geçer ama emdirmek ızdırap gibi
Allah yardımcım olsun öyleyse çok acıyor yaYanlış emzirmeyle alakalı sanırım canım Bebek alisasiya kadar canın acicak
Canım öncelikle allah analı babalı büyütsün.minigini aldın kucağına gözün aydın.insallah dikişlerinde kısa sürede iyileşir çok geçmiş olsunAllah yardımcım olsun öyleyse çok acıyor ya
Ya kaynanam geldiği için pek rahat değilim.. o gitsin yapcam dediğini.. eşimle pek konuşmuyorum ondan krem falan istiyemiyorum.. kaynanam da emzir ha emzir diye tutturuyor.. ya birde Benim bugün içinden beyaz bi ip çıktı biraz uzundu sizce ne olabilirCanım öncelikle allah analı babalı büyütsün.minigini aldın kucağına gözün aydın.insallah dikişlerinde kısa sürede iyileşir çok geçmiş olsun
Göğüs ucundan cok çektim.iyi bilirim.tam mevsimi ayva çekirdeği 10 15 tane yarim çay bardağı şu da bir gece beklet göğüs ucuna sür.bir dünya krem var cogunu denedim bella b. De fayda gördüm.ama en kısa sürede iyileştiren bence.gogus ucunun hava alması nemli kalmamasi.emzirdimten sonra göğüs ucunu kapatma bırak bebeğin tükürüğü ve sütle beklenen göğüs kurusun.her fırsatta görüşünü aç havalanır.nemli kaldıkça yaralar büyüyor.
Canım bahsettigin nedir bilemiyorum.ne desem yalan olur.kontrolün vardır yakın tarihte. Istersen kontrol tarihini biraz öne al.birde kayinvalidem varken emzir tabi ama havalandirmaya çalış mutlaka.esin uzakta mi canım.bella b yi internetten de alabilirsin esin birşey demezseKorkuyorum dikişlerim falan mı patladı bugün doğumumun 16 günü..
Havalandırmıyorum işte bugün biraz havalandırdım eskiye nazaran biraz hafifledi..Canım bahsettigin nedir bilemiyorum.ne desem yalan olur.kontrolün vardır yakın tarihte. Istersen kontrol tarihini biraz öne al.birde kayinvalidem varken emzir tabi ama havalandirmaya çalış mutlaka.esin uzakta mi canım.bella b yi internetten de alabilirsin esin birşey demezse