- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 550
Annem geldi oda pek burayı bilmiyor nasıl yapcam bilmiyorumAllah im bi avazda kurtarsın inşallah canım hayirlisi ile kucağına alirsin.aynen neden yanlizsin kimse gelmedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem geldi oda pek burayı bilmiyor nasıl yapcam bilmiyorumAllah im bi avazda kurtarsın inşallah canım hayirlisi ile kucağına alirsin.aynen neden yanlizsin kimse gelmedi mi
Amin inşAllah canım Allah sana ve çocuk bekleyen herkese nasip etsinBebısın gelesı yok ıcerde rahat demekkı. Bız dualarla ancak senınleyız cbm sende dogumda bızlere et bızede nasıp olsun
Eşim görevde olursa TEK’im annem geldi burayı pek bilmiyorNiye kimse yok mu yaninda Allah yardımcın olsun dualarımız seninle korkma bebeğine kavuşacaksin inşallah
Benjmde korktuğum bu eşim benimde goreve gidiyor ve Koca sehirde tek kalıyorum Allah yardımcımkz olsunEşim görevde olursa TEK’im annem geldi burayı pek bilmiyor
Amın cnm rabbım evlatsızlıkla sınamasın ıns bızde hamıs olurız. Oyle bu an gelıokı sankı hıc anne olamıcakmısım gibi hamılelık uzakmıs gibiAmin inşAllah canım Allah sana ve çocuk bekleyen herkese nasip etsin
cnm bende buay femara kullandım 5 gun sonra doktor adetın 16 ggun duphaston ullanmamı soylemısdı sabah aksam 10 gun dedı bugun basladım bende duphastonaKızlar günaydın bende bebek istiyorum Bu ay adetim gecikmişti tarlusal ile adet oldum doktorum adet olduğun gün ile birlikte 15 gün say 15. gün duphaston günde 2 kez kullan dedi
progesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304 tahlil sonuçlarım bu şekilde. Geçtiğimiz ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ayda yine yapmak istedim adetim bitti diye tahmin ettiğim gün tekrar soğan suyuna başladım bir bardak içtim sadece. Benim yumurtlama problemim olduğu için soğan suyunu bıraktım hayıt tohumu çayı ve incir kürüne başlayayım diye düşündüm.
Ama adetim bitmesi gerekirken hala kanamam oluyo 8. gün bugün. siyah ve kırmızı karışımı gibi afedersiniz lavaboya çıkınca oluyo. Nedendir bilemedim. Başına gelen varmı acaba. Birde adetten sabah akşam bal tarçın çörek otu yedim ama tabi bazen aksattım hiç enfeksiyon iltihap gibi sorunum olmadı hatta akıntım bile olmaz tabi akıntı olmaması yumurtlama olmaması oluyo sanırım
cnm bende buay femara kullandım 5 gun sonra doktor adetın 16 ggun duphaston ullanmamı soylemısdı sabah aksam 10 gun dedı bugun basladım bende duphastona
Geçmiş olsun.ben hepsini uyguluyorum adetin 2.gunu bal tarçın çörek otu kullanıyorum 10 gün.. Hayit cayini kendimm yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği nden 15 dk önce (doktorum kullanabilirsiniz dedi) 3 ayda ancak etkisi gözüküyormus.. İngiliz karbonati ,civan percemi ,aslan pençesi de içiyorum hormonlarım çok iyi çıktı şükür yan etki yapmadi hatta doktor yumurta kalitesi için ek gıda takviyeesi vitamin verdiDuphaston progesteron hormonu takviyesi yapıyo canım. içindeki kağıttada yazıyo. doktorum 6 ay deneyeceğiz dedi ama 6 ay çok uzun bende bugün itibari ile hayıt otu çayı ve incir kürüne başlayacağım ama karıştırmakta istemiyorum. bal tarçın çörek otu da yemek istiyorum ama korkuyorumda. sabah akşam incir kürü akşamda otururken hayıt çayı içeyim diyorum sabah akşam da tarçın bal karıımı yemek istiyorum ama işte korkuyorum da fazlası zarar edermi diye bide adetim niye hala bitmedi anlamyırum bi bardak soğan suyu içmiştim o mu yaptı anlamadım
Benimde halim öyle vallaha.. Allah yardımcımız olsunBenjmde korktuğum bu eşim benimde goreve gidiyor ve Koca sehirde tek kalıyorum Allah yardımcımkz olsun
Umudu dünya olanın pek yüzü gülmez Allah’a yönel dua et bol bolAmın cnm rabbım evlatsızlıkla sınamasın ıns bızde hamıs olurız. Oyle bu an gelıokı sankı hıc anne olamıcakmısım gibi hamılelık uzakmıs gibi
Bukadar bıtkı cayı aynı anda zararlı degılmı. Ben bu ay ılac kullanıyom dıye hayıt tohumu ıcmedım bal tarçın cmrekotunuda deneyım vardı ılaca gevtım ıcın kaldıGeçmiş olsun.ben hepsini uyguluyorum adetin 2.gunu bal tarçın çörek otu kullanıyorum 10 gün.. Hayit cayini kendimm yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği nden 15 dk önce (doktorum kullanabilirsiniz dedi) 3 ayda ancak etkisi gözüküyormus.. İngiliz karbonati ,civan percemi ,aslan pençesi de içiyorum hormonlarım çok iyi çıktı şükür yan etki yapmadi hatta doktor yumurta kalitesi için ek gıda takviyeesi vitamin verdi
Bana hiç bir Zaman yan etki yapmadi bir buçuk aydir içiyorum ama herkrsin bünyesi degisik hatta 30 gün kullandım 1 hafta ara verdim simdi 2. 30 gündeyım haftaya randevu var bakalım nasıl çıkacak sonuçBukadar bıtkı cayı aynı anda zararlı degılmı. Ben bu ay ılac kullanıyom dıye hayıt tohumu ıcmedım bal tarçın cmrekotunuda deneyım vardı ılaca gevtım ıcın kaldı
Hanı uzmanlar bukadar bıtkı cayı aynı anda ıcmeyın dıolar ya. Ben aslan pencesı ıle hayıt tohumu ıcerkende tereddüt ermısdum. Bu ay hayıta devam edecektım bıkac ılac kullanınca yapmadım onu kansızlık d vıtamını reflu ılacı femara ve balık yagı folık asıt bunları bıle kullanırken bırını bıgun yuttum dıgerını dıger gun korktum ama umutlu degılım bu ay cok ılac kullandım. Safak 3 kız lar bakalım femara etku etti mıBana hiç bir Zaman yan etki yapmadi bir buçuk aydir içiyorum ama herkrsin bünyesi degisik hatta 30 gün kullandım 1 hafta ara verdim simdi 2. 30 gündeyım haftaya randevu var bakalım nasıl çıkacak sonuç
Doğrudur herkesin bünye farklı bir hamilelik hikayesinde okumuştum miyom varmış onunda bir suru kür uygulamış hamile kalmış bende o heyecanla başladımHanı uzmanlar bukadar bıtkı cayı aynı anda ıcmeyın dıolar ya. Ben aslan pencesı ıle hayıt tohumu ıcerkende tereddüt ermısdum. Bu ay hayıta devam edecektım bıkac ılac kullanınca yapmadım onu kansızlık d vıtamını reflu ılacı femara ve balık yagı folık asıt bunları bıle kullanırken bırını bıgun yuttum dıgerını dıger gun korktum ama umutlu degılım bu ay cok ılac kullandım. Safak 3 kız lar bakalım femara etku etti mı
Canım Inşallah güzel haberlerini alırız.masallah çok güzel azimle yapıyorsun kürlerini.emeginin karsiliginida allahın izniyle alırsın ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamis kalırsın inşallah canımhttps://www.cocukistiyorum.com/benimde-olacak-inaniyorum-diyerek-basladim-arastirmaya.html
burada uygulayan biri vardı o ilham kaynağım
Bata 4 gün kaldi yine adet olucamCanım Inşallah güzel haberlerini alırız.masallah çok güzel azimle yapıyorsun kürlerini.emeginin karsiliginida allahın izniyle alırsın ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamis kalırsın inşallah canım
Bu ay barı senden guzel haberler alalım cnm diSelam kizlar ben adet olunca soğan kürüne 6.günümde başladım.10 gün kullandın yumurta takibine gittim soğan kurunun 10.gününde yumurta çatladığı için bıraktım.ayrica d vitamini folik asit kullandım.suan adete son 4 gün kaldi.