Amin canım inşallahAkışına bırakmak aslında en önemlisi ben adet olacam diye bekliyordum baya baya sonra baktım olamıyorum ağrıdanda duramıyorum ilaç içmeden test yapayım dedim sonuç pozitif. Nasip gerçekten herşey. Ben her ezan vakti rabbime dua ettim 99 ismini anarak. İnşallah ttaz zamanda kavuşursun yavruna
Gittim canım gitmez miyim, benim bir düşüğüm oldu ,sonrasında 1,5 senedir deniyoruz, benim hormonlarım normal, eşimin spermleri de çok muhteşem değil ama normal dedi doktor, rahim filmi çekildim tüplerim de açık, geçen ay soğan kürü yaptım ve artık en son tüp bebeğe karar verdik Ocak gibi nasipse, tabi bu arada doğal yolla hamile kalırsam ne mutlu bana :)Valla hiç hissetmedim ilişkiden 2 gün sonra sağ tarafımda sancı oldu acaba mı dedim ama onla kaldı.doktora gittin mi bişey diyorlar mı sebebsiz inferlitemi ?
Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlereAnladım canım inşallah süpriz yapar annesine bunlarım hepsi bahane aslında ama yine de tedbir bizden takdir Allahtan. Dualarım başta sen olmakla birlikte tüm anne olmak isteyenlerle
Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlere
Amin canım inşallah :)Tabii ki canım kesinlikle, ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah'a kalmış, Rabbim ol derse olur nasip kader diye düşünüyorum, hayırlı zamanda sağlıkla versin Rabbim tüm isteyenlere
Ama çok şişmişimHiç fikrim yok canım ama zaten çok fırsat bulamazsın bence.
Merhaba kızlar benim de adetin 3.günündeyim.12 aydır korunmuyoruz.ve son 2 aydır yumurta takibine gidiyorum.bugun doktor kontrolü vardı.adet döngümün ve ovulasyon döngünüm hormonlarımin hepsi düzenli olduğu için ne ilaç ne iğne veremem ancak yumurta takibine devam ama istersen rahim filmi cektirebiliriz dedi.eger çekmemiz lazım gerekli deseydi yatırırdım ama şart değil isteğine bağlı dedi.bundan sonra yumurta takibine gelmeden bile kalırsın her şeyin yolunda dedi ama olmuyor.biliyorum vakti var ama istiyorum ki yaşım geçiyor olsun.sizlere Sormak istediğim şu.bu ay soğan kuru yapayım diyorum.fakat hamile kalındığında düşüğe neden oluyor deniyor ya.benim 14.gün çatlamam oluyor.ben kaçıncı gün başlamalı ve ne kadar süre kullanmalıyım
beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidirKızlar merhaba. Bu topiği yeni keşfettim. Soğan kürü nasıl uygulanıyor. Adetimin 2.günündeyim. Teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim canım, ne zaman başlamalıyım peki ?beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir
Ben adetimin 7.gunu basladum bu sekilde yapıyorsun 15 gün .. ara veriyjrshn ikinci adetine 10 gün kala tekrar başlıyorsun 3 ay bu sekildeTeşekkür ederim canım, ne zaman başlamalıyım peki ?
Çok teşekkür ederim canım. Şifa olsun hepimize inşallahBen adetimin 7.gunu basladum bu sekilde yapıyorsun 15 gün .. ara veriyjrshn ikinci adetine 10 gün kala tekrar başlıyorsun 3 ay bu sekilde
Canım bende kist yok. Yumurta tembelliği var. İncir kürü kullanamıyorum, prolaktinim yükseliyor. Soğan kürü yumurta tembelliğine iyi gelir mi acabaBen hayıt tohumu, ingiliz karbonat, bal tarçın çörek otu kahvaltıdaan once bunları uyguluyorum. Kahvaltidan Sonra aslan pençesi otu ve civan perçemi kuru biraz zor oluyor ama doktorum uygulayabilirsiniz dedi özellikle kist için soğan suyu önerdi ve alkali diyet
Canım şu an ilaç kullanıyorum prolaktin için . Ama yine de dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Süt yapan gıdalardan uzak duruyorum. Canım bi de ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Her gün de yumurta kalitesi arttırıcı toz içiyorum. Acaba soğan kürünün zararı olur mu bunları kullanırkenAslan pencesi ile civan perçemi ni araştır istersen hormonlari dengeliyor canım soğan kürü kist iltihap için biliyorum
. Testere dişli aslan pencesi araştır prolaktin yüksekliği için kullanilliyor diye biliyorum