Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bebek calısmalarına devam kızlar. Bı ara fsh yuksemıs 2 yıl sonunda hormonlarıma baktılar sukur onu dusurdum sımdı femara diye ılacı ılkkez denıyorum bakalım dua edım bızlere ya. Allahım bagıslasın sag salım kuca almayı ıns
Ay insallah canum FSH için aslanpençesi Civan perçemi hayıt tohumu araştır çok iyi geliyor hormon düzenleyici ben uyguluyorum düzene girdi..

B
Benim 8 falandi 1 ayda 6ya düştu çok Yüksk degildi benim.. amh 1.43 düşünüyorum 7 ay önce iki hafta önce 1.07ye düşmüş :KK64:
Bu ayda hayıta falan devam edecektım ama bu ay çok ılac kullanıyodum ustune bıde o cayı ıcmek ıstemedım. Bnmde amh 1.84 canını sıkma canım gecen ay amh sı 0.54 olan bırı hayıt tohumu suyu ıcerek hamıle kaldı ha hamılelıgı bı kezde degıl ıkı uc kez basarmıs ama devamını getırememısdı ıns bu sefer saglıcakla kucağı na alır. Yanı amh ye cok takılma canım. Ins tedavi olumlu cvp verır senınde bnm de artık kı,

B

Bu ayda hayıta falan devam edecektım ama bu ay çok ılac kullanıyodum ustune bıde o cayı ıcmek ıstemedım. Bnmde amh 1.84 canını sıkma canım gecen ay amh sı 0.54 olan bırı hayıt tohumu suyu ıcerek hamıle kaldı ha hamılelıgı bı kezde degıl ıkı uc kez basarmıs ama devamını getırememısdı ıns bu sefer saglıcakla kucağı na alır. Yanı amh ye cok takılma canım. Ins tedavi olumlu cvp verır senınde bnm de artık kı,
Doktorum pek parlak degil dedi amh dusuj çikolata kisti var diye tüp Bebek için bile... Dogal yolları biraktim tüp Bebek bile sıkıntıli

Ayyy kızlar sizi çok özledim.. benim son haftam inşAllah normal Doğum yapabilirim ne zaman sancım başlıyacak diye bekliyorum.. Dua edin bana.. bu arada heryerim çatladı..
Bende ozledim sizleri:KK36:
Hala hamile kalmaya çalışıyorum..:KK64:
Ayyyy:anneadayı: sağlıkla kucağına alırsın insalllah canimm:nazar:

Kizlar ya cidden ne zamandır yoktunuz. cikolatakistim cikolatakistim S Samsungeliniii Edvard Edvard Green girls Green girls gerçi yine gerenle yazıştık ama.bende durum aynı.doktor yumurta kalitesi için d vitamini verdi 2 aydır kullanıyorum.cok fayda sağladı.ayrica demir depolarım boşmuş demir ilacı da alıyorum.bugun 13.gunum.insallah guzrl guzel haberler Bend E veririm
Edvard Edvard ve S Samsungeliniii sagliklihayirli dualar canlarım.rabbim.sagliklakucagunza almayı nasip etsin.bizlerede dua edin
cikolatakistim cikolatakistim Green girls Green girls darısı bize ve tüm.isteyenlere arkadaşlar

Back