Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım şu an ilaç kullanıyorum prolaktin için . Ama yine de dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Süt yapan gıdalardan uzak duruyorum. Canım bi de ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Her gün de yumurta kalitesi arttırıcı toz içiyorum. Acaba soğan kürünün zararı olur mu bunları kullanırken
Bilemiyorum bende tedaviye basliycam onun öncesinde tavsiye etti benim doktor..

Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 9 yıldır olmuyor bebiş benimde doğan kurunu çok araştırdım ve başladım 4. Günümdeyim allah şifamızı versin heppimizin
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.bende başladım 5.günü bitirdim bugün hayırlısıyla.şifa olsun hepimize

Geçmiş olsun canım bı ikimiz kaldık eskilerden sanirum:işsiz:
Sogan kurune adetin 6.ve 7.gunu basla istersen bende basladum 1 ay bitti gecen ay.. bu ay da regl oldum 2.si son 10 gunkala Yapicam.. tüp bebeğe basladim bu arada:KK64: çikolata kisti 3 cm yumurta kistim de 6 cm sogan suyu iç alkalj diyetinj uygula yumurta kalitesi icin hayıt çayı iç dedi Şubat'ta transfer olacak Allah nasip ederse.... Amh 1.43 ten 1.07 ye dusmus 6 ayda o yüzden acil bı karar alındı .. inşallah 2019 uğurlu gekir hayırlısıyla kucagimiza alırız
Canım aynen eskilerden ikimiziz.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.adetin 6.günü başladım bende.bugun içmeye başlayalı soğan suyunu 5 gün oldu.bazilari yumurtlama döneminde içme diyorlar o konuda ne yapsam bilemedim.adetin 14.günü çatlama oluyor.cok geçmiş olsun canım.dedigin şeyler hepsi hakkında az çok bilgim var ama alkali diyetini ilkkez duydum.cok doğru bir karar vermişsiniz
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile versin canım inşallah tedaviden hemen sonuç alırsın

Canım aynen eskilerden ikimiziz.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.adetin 6.günü başladım bende.bugun içmeye başlayalı soğan suyunu 5 gün oldu.bazilari yumurtlama döneminde içme diyorlar o konuda ne yapsam bilemedim.adetin 14.günü çatlama oluyor.cok geçmiş olsun canım.dedigin şeyler hepsi hakkında az çok bilgim var ama alkali diyetini ilkkez duydum.cok doğru bir karar vermişsiniz
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile versin canım inşallah tedaviden hemen sonuç alırsın
Ben bikdigim birşeyi de paylasiyim doktor bana vitamin verdi yumurta kalitesi için ve kendimde extra arı sutu bal polen alicam kalitesi için bu da... Bir sürü de kur uyguluyorum.. aslanpençesi Civan perçemi hayut tohumu ve İngiliz karbonat.. Allah'ım nasip eder inşallah bize her isteyene

Bebek calısmalarına devam kızlar. Bı ara fsh yuksemıs 2 yıl sonunda hormonlarıma baktılar sukur onu dusurdum sımdı femara diye ılacı ılkkez denıyorum bakalım dua edım bızlere ya. Allahım bagıslasın sag salım kuca almayı ıns
Ay insallah canum FSH için aslanpençesi Civan perçemi hayıt tohumu araştır çok iyi geliyor hormon düzenleyici ben uyguluyorum düzene girdi..

B
Benim 8 falandi 1 ayda 6ya düştu çok Yüksk degildi benim.. amh 1.43 düşünüyorum 7 ay önce iki hafta önce 1.07ye düşmüş :KK64:
Bu ayda hayıta falan devam edecektım ama bu ay çok ılac kullanıyodum ustune bıde o cayı ıcmek ıstemedım. Bnmde amh 1.84 canını sıkma canım gecen ay amh sı 0.54 olan bırı hayıt tohumu suyu ıcerek hamıle kaldı ha hamılelıgı bı kezde degıl ıkı uc kez basarmıs ama devamını getırememısdı ıns bu sefer saglıcakla kucağı na alır. Yanı amh ye cok takılma canım. Ins tedavi olumlu cvp verır senınde bnm de artık kı,

B

Bu ayda hayıta falan devam edecektım ama bu ay çok ılac kullanıyodum ustune bıde o cayı ıcmek ıstemedım. Bnmde amh 1.84 canını sıkma canım gecen ay amh sı 0.54 olan bırı hayıt tohumu suyu ıcerek hamıle kaldı ha hamılelıgı bı kezde degıl ıkı uc kez basarmıs ama devamını getırememısdı ıns bu sefer saglıcakla kucağı na alır. Yanı amh ye cok takılma canım. Ins tedavi olumlu cvp verır senınde bnm de artık kı,
Doktorum pek parlak degil dedi amh dusuj çikolata kisti var diye tüp Bebek için bile... Dogal yolları biraktim tüp Bebek bile sıkıntıli

X